Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 111

Θέμα: τους μαμεις η δεν τους μαμεις;;;ιδου η απορια..

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

τους μαμεις η δεν τους μαμεις;;;ιδου η απορια..

θα μπορουσε να μπει στα στραβα και αναποδα,στις ιστοριες του δρομου,αλλα το βαζω εδω για να μαστε σιγουροι .
    την περασμενη δευτερα 12 του μηνου λοιπον,εχουμε ετοιμασει πραγματα,χαρτες,gps,τηλεφωνα πρεσβειων,πιθανες εναλλακτικες γιατι ο καιρος προβλεποταν αστατος στο τελος της εβδομαδας και ξεκιναμε απο πατρα με προορισμο τις σερρες οπου θα διανυκτερευαμε το πρωτο βραδυ.στην συνεχεια θα μπαιναμε βουλγαρια και θα βολταραμε εκει.
    πρωτη σταση στον βολο στον φιλο τεο,για ξεμουδιασμα,να τσιμπησουμε κατι και να συνεχισουμε προς τα πανω.
    φτανουμε λοιπον στον καφετζη,μας κερναει τυροπιτα κλπ(θενξ τεο και απο εδω) και ξανακαβαλαμε το μηχανακι να παμε σαλονικα να την δουμε λιγο,να πιουμε κανα καφε και μετα σερρες για υπνο κλπ.
    φτανωντας στην θεσσαλονικη,ξεκιναει η κινηση,ανοιγω την ζελατινα του κρανους και παρατηρησα εναν μεταλλικο ηχο να ερχεται κατω απτο μπροστα μερους του τεποζιτου.
    στην αρχη δεν εδωσα σημασια,λεω παλι η μαλακια η ποδια συντονιζει.προχωρωντας εγινε πιο εντονος ο ηχος και εμοιαζε με κροταλισμα.
    σταματαμε στο κεντρο,δεν μαρεσε οπως εκανε το μηχανακι.παιρνω τηλεφωνο τον μηχανικο μου.
    -παναγιωτη,ειμαι θεσσαλονικη και το μηχανακι κανει εναν ηχο,φαινεται να ακουγεται απτο μοτερ,στο πανω μερος και μαλλον στον μπροστα κυλινδρο.δεν ξερω αν τον ακους απτο τηλεφωνο,τι να κανω;(το μηχανακι σε λειτουργια και ανοιγοκλεινα το γκαζι μηπως με βοηθησει να καταλαβω τι και πως).
    -ακουγεται για προβλημα.βρες ενα συνεργειο εκει κοντα να μας πει μια γνωμη.
    -εγινε.ψαχνω και σε παιρνω.
    μπαινω στο google μου βγαζει ενα συνεργειο εκει κοντα.βαζω την διευθυνση στο gps καναμε 2-3 γυρους,μαλλον μ@λ@κιζοταν το gps.πετυχενουμε εναν τυπο με ενα στρωμα,τον ρωταω,μου δειχνει 2 δρομους παρακατω.
    παω στον μαστορα εκει.του εξηγω τι και πως.βγαινει εξω:
    -για βαλε μπροστα.....ωωωω καδενα ειναι αυτο!!!
    -οριστε;;;
    -καδενα!!ποσα χλμ εχεις;
    -32 και κατι ψιλα.
    -τοτε μπορει να ναι και τεντωτηρας.κατι απτα 2 παντως.
    -σιγουρα;;;
    -ναι στανταρ.μηπως το καιγες στον δρομο;;λαδια εχει μεσα;;
    -μπα.120-140 ερχομασταν.τα λαδια εχουν κανει 2000 χλμ.τα τσεκαραμε την παρασκευη και ηταν κομπλε.ευχαριστω πολυ.
    -να σαι καλα.
    τηλεφωνο στον μαστορα.
    -παναγιωτη,βρηκα εναν μαστορα εδω και μου πε οτι ειναι η καδενα.η ο τεντωτηρας.
    -ειναι απιθανο να ναι η καδενα ρε φιλε.η κατασταση που ειναι το μηχανακι και τα χλμ δεν το δικαιολογουν με τιποτα!!βρες και πηγαινε σε αλλον
    μπαινω στο φορουμ εδω,κανω αναζητηση συνεργειο θεσσαλονικη και ειδα κανα 2 που προτειναν εναν συγκεκριμενο.
    βρισκω την διευθυνση,την βαζω στο gps και με την ψυχολογια γ@μημενη παω εκει.
    ο τυπος νεος σχετικα,κατι μαστορευε σε ενα ss.
    -καλησπερα,αν μπορεις να ακουσεις κατι γιατι ειμαι απο μακρια να δω τι θα κανω.
    -δωσε μου 5 λεπτακια κι ερχομαι.
    -ναι αμε,κανε δουλεια σου.
    ερχεται εξω,βαζω μπροστα,σκυβει,κοιταει,παιζει λιγο με το γκαζι και βγαινει το πορισμα:
    -καδενα μπροστινου κυλινδρου.αν ομως μπεις στην διαδικασια να την αλλαξεις,αλλαξε και την πισω.
    -καδενα ε;στανταρ;δηλαδη να την φορτωσω σε οδικη;ειμαστε απο πατρα και ξεκινησαμε σημερα το ταξιδι μας.
    -ναι ναι.δυστυχως δεν ειναι για να ταξιδεψει.
    -ευχαριστω πολυ.
    -τιποτα,παρακαλω.
    τηλεφωνο στον μαστορα.
    -παναγιωτη ετσι κι ετσι.
    -τι να πω;;αφου το επιβεβαιωσε και δευτερος...περαστικα σου...
    εκει αρχιζει να κλαιει σχεδον η γωγω,η κοπελια μου.εγω παω να σκασω,απτην μια που χαλασε το ταξιδι πριν καλα καλα αρχισει,και απτην αλλη που τα λεφτα του ταξιδιου,δεν θα εφταναν να διορθωσω την ζημια γιατι ξερω πως η καδενα με τα εργατικα κλπ ειναι ακριβη ιστορια.
    παιρνω τηλ να ακυρωσω το ξενοδοχειο στις σερρες και ψαχνω να βρω ενα ξενοδοχειο φτηνο ψιλοκεντρικα στην θεσσαλονικη να μεινουμε ενα βραδυ μιας και ειχε απογευματιασει.
    συνεχεια παρακατω....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

αφου φορτωνω το μηχανακι στην οδικη,κανουμε ενα μπανιο να παμε μια βολτα στην πολη,αφου δεν ειχαμε ξαναβρεθει εκει.
    παιρνω τηλεφωνο να κλεισω 2 εισιτηρια με το κτελ για πατρα και μου λεει οτι εχουν 48.10 ευρω το ενα!!!!WTF ρε φιλε;;;2 ατομα θεσσαλονικη πατρα 100 ευρω;;;;
    το ξημερωμα της αλλης μερας μας βρισκει να κουβαλαμε 3βαλιτσες,το τανκμπαγκ,τα κρανη και να κανουμε κανα 7αρι ωρες να φτασουμε πατρα.ειμασταν σαν κλαμενα αιδοια και οι 2.
    τεταρτη μεσημερι με παιρνουν τηλεφωνο απτην ασφαλεια οτι το μηχανακι φτανει πατρα.το φερνουν σπιτι μου,μιας και ο μαστορας ειναι 200-300 μετρα.μολις παει 5.30 - 6 παρα το απογευμα,το βαζω μπροστα και πολυ σιγα το παω στον παναγιωτη-τον μαστορα ντε- ο οποιος μολις ακουει το μηχανακι,στεκεται εξω και με κοιταει.φτανω διπλα του και ακολουθει ο εξης μονολογος του:
    -οχι ρε μ@λ@κ@!!οχι ρε φιλε!!!γιαυτον τον λογο σε γυρισαν πισω;;;τι μ@λ@κες ειναι αυτοι ρε φιλε;;;
    εκει καταλαβαινω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο οποτε η τσεπη μου αρχιζει να ανακουφιζεται.
    -τι εγινε ρε φιλε;
    -περιμενε και θα δεις.
    ξεβιδωνει 2 βιδες που συγκρατουν απτο πλαι το ψυγειο,φερνει και κατι μπουζοκλειδα.
    βγαζει το μπουζι,το οποιο απτην πανω-εξω μερια,εκει που ειναι ασπρο,εχει μαυρισει.μου το δειχνει και μου λεει:
    -ειχε ξεκουμπωθει η πιπα και χοροπηδαγε το ρευμα.εχει και μια εσοχη εκει και δουλευε σαν ηχειο.γιαυτο ακουγες αυτον τον ηχο!!!δεν ηταν να ταξιδεψεις ετσι,αλλα οχι και να σου στειλουν 500 χλμ πισω το μηχανακι με οδικη!!!!
    -πωωωω ρε φιλε;;;που να παει κι εμενα το μυαλο μου;μωρε τι ειναι αυτοι ρε φιλε;;;
    ο διαλογος συνεχιστηκε περι αξιπιστιας μαστορων,βλαβων κλπ κλπ.
    το μηχανακι μεσα σε 5-10 λεπτα ηταν ετοιμο.
    αυτος ο κ@ργιολης ο μερφυ φταιει γιατι πριν το καλοκαιρι ειχα πει οτι φετος θα βγω εξω με το μηχανακι...
    υγ1:στο ξενοδοχειο οταν ανοιξα το wifi ηρθε ενα μηνυμα στο fb απο φιλο και συμμφορουμιτη που μου λεγε καλο δρομο.του απαντησα πως ακυρωθηκαν ολα γιαυτο και γαυτον τον λογο.
    μετα απο 1 ωρα περιπου με παιρνει τηλεφωνο,του εξηγω αναλυτικα και μου λεει:
    να σου φερω το μηχανακι μου να πατε ταξιδι και εγω γυρναω με λεωφορειο πισω.ειναι απο σερβις κλπ.
    μονο και μονο γιαυτο,θελω να σου πω και απο εδω ενα μεγαλο ευχαριστω ρε φιλε!!!ειναι μεγαλο κερδος απο αυτο το φορουμ που γνωρισα τετοια ατομα σαν εσενα.τζωρτζ :
    υγ2:αφου το μηχανακι ηταν κομπλε,200 ευρω που μεινανε απτο μπατζετ,τα εκανα 3 μερες στην πινδο και τα ζαγοροχωρια...
    εντιτ και υγ3:οι διαλογοι ειναι 90-95% ακριβεις.
    thats all folks.απλα ειπα να μοιραστω μια γκαντεμοκατασταση

Μακριά από άλλα τέτοια...

Αλλά και έχετε εκεί στην Πάτρα με την τύχη, ε;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Γκαντεμ τουρ τουρ......
    Ακη φωναξε τον Μπίλι τον μουσιο να σας ριξει ενα εξορκισμο ρε συ....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

χάλασε το ταξίδι αλλά τουλάχιστον δε χάλασε το μηχανάκι......

έκανες και τη βόλτα σου με το κτελ,όπως και να το δεις, εμπειρία...

NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Γκαντεμ τουρ τουρ......
    Ακη φωναξε τον Μπίλι τον μουσιο να σας ριξει ενα εξορκισμο ρε συ....
    αυτος φταιει...ηρθε στην ιερα πολη των πατρων να παει ταξιδι και μας εφερε σαταναδες εδω...ουυυ ξξξξξξ

@amyrou : ειναι αυτο που λενε τυχερος μεσα στην ατυχια σου τελικα γιατι τουλαχιστον γλυτωσαμε τα εξοδα.
    το ταξιδι αναβληθηκε.θα δουμε για ποτε .

Πάντως η ξεφτίλα που πήγαν να στα φάνε οι γύφτοι στη σελανικ...

Ρε αγορι, η πιπα πως στο διάολο ξεκουμπώνει τόσο εύκολα; εδω θέλεις να την βγάλεις Και ζορίζεται..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Γκαντεμια πραγματικα.
    Ξενερωμα...
    Για τι μηχανη μιλαμε?
    Στρωμα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

Ρε αγορι, η πιπα πως στο διάολο ξεκουμπώνει τόσο εύκολα; εδω θέλεις να την βγάλεις Και ζορίζεται..
    Αμα ειναι να στα μαμησει ολα,ξεκουμπωνει...
    Ακη,νεβερμαιντ,παμε γι'αλλα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος

δεν ξερω αν ειναι ξεφτιλα γιαυτο η δεν καταλαβανε χριστο απο που ακουγεται ο θορυβος!!!
    αν μου λεγανε:ρε φιλε ετσι κι ετσι,θελω 30 ευρω να στο φτιαξω.θα βγαζανε σε 5-10 λεπτα ενα μεροκαματο.αφου τους χαλαγε,τι να πω;;;
    για την πιπα δεν ξερω ρε γαμωτο.τα μπουζι ειχαν αλλαχτει πριν 11 μηνες που πηρα το μηχανακι και εκανα γενικο σερβις.3 μερες πριν το ειχα παει το μηχανακι για τσεκ και δουλευε αρκετη ωρα εκει,γιατι δοκιμαζαμε κατι ασχετο.δεν ακουστηκε τιποτα.
    να μπηκε ανθρωπινο χερι,επιτηδες μου φαινεται σχεδον απιθανο.τι να πω;

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Πωπω ρε Ακη αναμεικτα συναισθήματα θα έχεις και λίγο την πίκρα της αρχής να φευγεις επιτελους ταξιδακι..αλλα τουλάχιστον είχες και εναλλακτική..
    όλα καλα λοιπον
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dant3 Προβολή μηνύματος
    Γκαντεμια πραγματικα.
    Ξενερωμα...
    Για τι μηχανη μιλαμε?
    Στρωμα?
    ναι στρωμα...ακομα και με "προβλημα" δεν χαλανε λεμε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ενταξει, βασικα ολο το θεμα ηταν το σπασιμο που δεν εγινε το ταξιδι και η ταλαιπωρια με το ΚΤΕΛ...αλλιως μπορει να τα ειχες πληρωσει τα φραγκα για καδενα και να μην χρειαζοταν...
    ουδεν κακο αμιγες καλου...τουλαχιστον πηγες Πινδο και Ζαγοροχωρια....

αν θες πες μου μια με π.μ. σε ποιους μαστορες πηγες στην Θεσ/νικη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    χάλασε το ταξίδι αλλά τουλάχιστον δε χάλασε το μηχανάκι......

έκανες και τη βόλτα σου με το κτελ,όπως και να το δεις, εμπειρία...

εμπειρια ανεκτιμητη...η μαλλον πολυεκτιμημενη...ακου εκει 100 ευρω μαμω το σπιτακι τους!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αν θες πες μου μια με π.μ. σε ποιους μαστορες πηγες στην Θεσ/νικη...
    τον πρωτο δεν τον θυμαμαι.ουτε ονομα ουτε οδο.μπορω να το περιγραψω βεβαια περιπου που ειναι και τι εχει διπλα.τον δευτερο ξερω ονομα κλπ.
    εχεις πμ.

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπαλάντα για τους ποιητές που δεν οδηγούνε
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2011, 20:50
  2. Μπαλάντα για τους ποιητές που δεν οδηγούνε
    από cityfly στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2009, 09:28
  3. Δεν Τους Αντέχω ΠΙΑ
    από metaltheo στο forum Off topic