Εχω περάσει ατελείωτες ώρες διαβάζοντας τεχνικά θέματα εδώ.
Ειδικά τα φωτο-τεχνικο-ανακατασκευαστικά ,είναι θέματα που γουστάρω τρελλά.
Εδώ κ μήνες λέω να ανεβάσω κ κάτι παρεμφερές δικό μου ,κι όλο το αμελώ.
Ε ,έφτασε η ώρα.
Βέβαια ,δεν είναι εντελώς ανακατασκευή.
Για γενικό έλεγχο κ βασικό service ξεκίνησε.
Αλλά ,λύνε-λύνε ,έφτασε να είναι σχεδόν ανακατασκευή.
Πάμε λοιπόν.
Απο τον περασμένο Φλεβάρη ,είμαι κάτοχος ενός TTR 250Raid.
Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να πάρω ένα ελαφρύ ,παλαιάς κοπής ΟνΟφφάκι.
Μου άρεσε από παλιά το TTR 250 Raid ,κ είχα κάνει focus σε αυτό ,ψάχνοντας κάτι καλό.
Κάποια στιγμή ,εμφανίστηκε στο καρ.γρ ένα κομμάτι στην Κρήτη ,που (απο τις φωτό τουλάχιστον) φαινόταν προσεγμένο.
(φωτό αγγελίας στο καρ.γρ)
Βέβαια ,το να βασιστεί κάποιος σε φωτό για αγορά μοτοσυκλέτας ,έχει 70-80% πιθανότητες πίκρας.
Την έχω πατήσει δείχνοντας εμπιστοσύνη σε ανάλογη περίπτωση ,για να διαπιστώσω οτι πρέπει πάντα να δυσπιστώ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως ,ο πωλητής έτυχε να είναι φίλος-φίλου που διέμενε τότε στην Κρήτη.
Αφού πρώτα 'εγιναν οι απαραίτητες συστάσεις ,και ξέραμε εκατέρωθεν με ποιόν μιλάμε
και αφού ρώτησα τον πωλητή για τα γνωστά κ ακριβά προβλήματα που βγάζει το συγκεκριμένο μοτοσυκλετάκι ,κ με τα οποία δεν θα ήθελα να μπλέξω
και αφού εξήγήθηκα ότι δεν έχω σκοπό να αφιερώσω χρόνο κ χρήμα για να το ανακατασκευάσω
παρά μόνον είμαι διατεθιμένος να του κάνω ένα καλό service κ αλλαγή αναλωσίμων
διαβεβαιώθηκα απο τον πωλητή κ απο τον φίλο μου (κ του) ,οτι το μηχανάκι είναι άψογο κ απροβλημάτιστο.
Για να είμαστε όλοι πιό εντάξει μεταξύ μας ,το πήγαν κ σε κοινό γνωστό τους μηχανικό ,για έναν πιό ενδελλεχή έλεγχο.
Ο "μάστορας" (ο οποίος το σερβισάριζε κιόλας) επιβεβαίωσε κι εκείνος οτι ,είναι αστέρι το μικρό κ δεν χρειάζεται άμεσα τίποτα.
Κατόπιν τούτου ,΄δωθηκαν τα χέρια τηλεφωνικά ,έγιναν όλες οι διαδικασίες μεταβίβασης διαδυκτιακά ,κι ένα πουρνό ,πήγα στο λιμάνι να παραλάβω το "αστεράκι" μου.