να πω κι εγώ τη μαλακία μου (τη γνώμη μου ντε) μιας και βρίσκομαι στην ευτυχέστατη θέση να μπορώ επιτέλους να παίρνω θέση στα της πίστας (έστω κι αν λέω μαλακίες... )
κατά τη γνώμη μου ,λοιπόν, το κακό ξεκινάει με το "βιαστικό" άνοιγμα γκαζιού στην 5 με αποτέλεσμα να πάρεις λάθος γραμμή για την αλληλουχία 6-7-8. πίεσες πολύ στην 7 (πολύ μεγάλη κλίση) για να σου βγει η 8 ερχόμενος από την 6 εντελώς λάθος. αυτό που έπρεπε να κάνεις διαφορετικά νομίζω θα ήταν να τετραγωνίσεις την 5 θυσιάζοντας την μιας και είναι αργή και το κέρδος από την προηγούμενη (όπου έρχεσαι με φόρα) και από την επόμενη (πρέπει να τοποθετηθείς σωστά για την αλληλουχία που ακολουθεί) αθροιστικά είναι μεγαλύτερο από το να προσπαθείς να πάρεις την 5 "σωστά".
Δεν ξέρω αν είναι σωστά τα όσα αναφέρω και πολύ θα χαιρόμουν να σχολιάσει κάποιος πολύ πιο έμπειρος στις Σέρρες,κάποιος αγωνιζόμενος ίσως... (ring-ring Blade... )
εις αναμονή λοιπόν......
υγ:
Σπύρο συνέχισε ακάθεκτος...!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κλασσική πτώση από άνοιγμα γκαζιού ενώ παίρνεις κλίση προς τα μέσα. Δεν έχει να κάνει με λάστιχα ή γραμμή. Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι, συμβαίνει συνήθως όταν είμαστε χαλαροί και δεν το περιμένουμε καν, μας πιάνει στον ύπνο πραγματικά. Παρατήρησε τον ορίζοντα στο video και σε σχέση με τα άλλα σου videos προς τα που πάει ο ορίζοντας όταν ανοίγεις γκάζι.
Όλα καλά μωρέ αφού προπόνηση πήγες,ευτυχώς ούτε χτύπησες ούτε το μηχανάκι έφαγε βρόντο γερό...στο παιχνίδι είναι αυτά....Άντε και στα επόμενα Σπύρο.... και στο "1:30"
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Μπράβο Γιώργο. Βλέπω το μικρόβιο μπήκε για τα καλά!
Στην 13;
Όχι τίποτα, αλλά νομίζω το έχεις για να μαζέψεις περισσότερα.
ένας ακόμη γύρος από Σέρρες
R1 07 (Λάστιχα R10)
Κ8 1000 (Λάστιχα D212)
Είμασταν στο μεσαίο γκρουπ, Χρόνοι .32-.35
...να αναφέρω ότι είχα πρισμένο δεξί αστράγαλο από το μπάσκετ και μου είχε χαλάσει το 2ήμερο!!!
Τελευταία τροποποίηση από TokTok; 14/12/2015 στις 22:41.
https://www.youtube.com/watch?v=_YYiaGG4cPw
Hop, εναέριες λήψεις με drone από το τελευταίο τρακ ντέι στις 16. Είναι και ως 'ευχαριστήριο' στην Zen One που με βοηθήσανε τεχνικά...