μεταξυ μας καλα κάνανε και τα δώσανε
RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL Viva Italia 2015 Σικελία 2016
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse μεταξυ μας καλα κάνανε και τα δώσανε Nαι ρε συ φυσικα... αλλα ...με πονο ψυχης τα δωσανε.... οι "αλλοι" που το σκεφτοντουσαν να τα δωσουνε ομως...ε ναι... Εκεινοι ηταν ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!
Αστο μη το πιάσουμε εδω αυτο έχουμε το παπαριαμ θεμα :P Αυτο ειναι που λέμε να κρυβεσαι σε κοινή θεα?
Σοι το βασιλειο...
Ζωντανό χορτοκοπτικό
Δημοσιεύθηκε αρχικά από azoo Ζωντανό χορτοκοπτικό Αν το κάνει και μια μετατροπή σε γίδα, θα πετάει το εργαλείο.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από azoo Ζωντανό χορτοκοπτικό Και δεν χρειάζεται να πετάς τα κομμένα χόρτα. Υπερσύγχρονο. Τα κάνει αυτόματα μικρές μπαλίτσες.
Βύρωνα βγήκε για τα μπουρδέλα μας εντερπραϊζ κιτ
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Βύρωνα βγήκε για τα μπουρδέλα μας εντερπραϊζ κιτ Πες μου ρε μλκ, οτι αυτό το ματσούκι πάνω στο τιμόνι είναι μικρόφωνο να πηδήξω τώρα...
SRX6 & Tuono Rulezzz Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Και δεν χρειάζεται να πετάς τα κομμένα χόρτα. Υπερσύγχρονο. Τα κάνει αυτόματα μικρές μπαλίτσες. Μπρικέτα (ή πέλετ) λέγεται επιστημονικά, αγράμματε...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Πες μου ρε μλκ, οτι αυτό το ματσούκι πάνω στο τιμόνι είναι μικρόφωνο να πηδήξω τώρα... Δεν εχεις δει χαντς φρη;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Πες μου ρε μλκ, οτι αυτό το ματσούκι πάνω στο τιμόνι είναι μικρόφωνο να πηδήξω τώρα... όχι, καθρέφτης. είναι το πρώτης γενιάς χωρίς τον R2D2 και δεν έχει κάποιον να τσεκάρει τι γίνεται πίσω χαχαχ
Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Πες μου ρε μλκ, οτι αυτό το ματσούκι πάνω στο τιμόνι είναι μικρόφωνο να πηδήξω τώρα... Α την ξέρεις;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.