Στο αποηχο της χτεσινης συνεντευξης
Δεν θελω να πω πολλα, δεν εμαθα κατι νεο, απλα επιβεβαιωθηκαν πολλα απο αυτα τα οποια τα εγγραφα και εγω και 2-3 αλλοι που καταλαβαινουν 2-3 πραγματακια απο οικονομικα και politics....
διχως να ειμαστε.....γερμανοτσολιαδες....
No Hope....
Υ.Γ.
Καντε διαλειμματα απο την "ποση" για ρεψιμο.
Με γεια ο ¨νεος" μας πρωθυπουργος....
Αλεξη καλα μπανια στην Αιγινα το καλοκαιρι.
Hello μνημονιο 4!
Για να το πω ξεκαθαρρα
""Ανάμεσα στον κόσμο και στη συνείδηση δεν υπάρχει τίποτα, αλλά αυτό το τίποτα, είναι αδιαπέραστο, είναι ο πιο ριζικός χωρισμός. Δεν είμαι αυτός ο κόσμος, όπως δεν είμαι και το παρελθόν μου, ή το μέλλον μου. Χρειάζεται να είμαι όλα αυτά χωρίς ποτέ να τα κατέχω οριστικά, διότι ως συνείδηση είμαι αυτή η άρνηση που εμφανίζει τον κόσμο σαν κόσμο και εμένα σαν καθορισμένη κατάσταση μέσα στον κόσμο.""
Do as I say, not as I do .....
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
τα ιδια Παντελακη μου...
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500052825
"Αθήνα
Ετήσιο εισόδημα χαμηλότερο από 15.000 ευρώ δήλωσαν οι οκτώ στους δέκα από τους 495.019 ελεύθερους επαγγελματίες που υπέβαλαν πέρυσι φορολογική δήλωση.
Το 2015 (όπως και κάθε χρόνο) οι μισθωτοί δήλωσαν τα υψηλότερα εισοδήματα παρά τις μειώσεις αποδοχών που έχουν μεσολαβήσει και σήκωσαν το μεγαλύτερο φορολογικό βάρος.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών στους ελεύθερους επαγγελματίες οκτώ στους δέκα δήλωσαν ετήσιο εισόδημα έως 15.000 ευρώ, τρεις στους πέντε έως 5.000 ευρώ και 67 επαγγελματίες (γιατροί και δικηγόροι) δήλωσαν εισόδημα πάνω από 500.000 ευρώ."
the more things change, the more they stay the same
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.