Με δουλεύετε ρε, είμαι 34 και δε βρίσκω δουλειά!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
[QUOTE=MG-KTiNoS;2728651]Τον πρώτο χώρο συνεύρεσης κρατουμένων με τους/τις συζύγους ή συντρόφους τους σε ελληνικές φυλακές, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος. Ο χώρος θα λειτουργήσει στις φυλακές Γρεβενών, στις οποίες άρχισε ήδη να λειτουργεί και το πρόγραμμα «παιδικού επισκεπτηρίου».
------------------------------------------------
Στην Φυλακή με την σύζυγο?? θα γεμίσουμε δραπέτες,,,
Να υποθέσω ότι πύργος του Άϊφελ, πύλη του Βραδεμβούργου, όπερα του Σίδνεϋ, και λοιπά je suis αξιοθέατα δεν θα ντυθούν στα λευκά και στα πράσινα ούτε αυτή τη φορά ε;
http://www.efsyn.gr/arthro/kamikazi-...a-sto-pakistan
Εγώ είμαι 51, έχω ένα παιδί που σπουδάζει έξω θα μου δώσει κανένας λεφτά να βγω στη σύνταξη ?
Ή θα μου βρει δουλειά σε σούπερ μάρκετ?
Μήπως εγώ πλήρωσα πιο λίγα σε εισφορές από τον κύριο????
Μήπως τα δικά μου λεφτά είχαν άλλο χρώμα????
(όπου εγώ, βάλε έεεενα κάρο άλλους εργαζομένους σε ένα κάρο κλάδους)
Απλά να ξέρουμε τι λέμε εδώ μέσα.
(γιατί όταν σας λένε για 2 μέτρα και 2 σταθμά σκούζετε)
υγ
Να με διαβάζεις πιο προσεκτικά. Για τον ΟΤΕ δεν έχουμε κουβεντιάσει,
για την ΟΑ έχουμε πει και για τον ΟΣΕ όπου δεν θα υπήρχε πρόβλημα συντάξεων αν η Δεξιά είχε πετάξει στο μπουντούμι τους κλέφτες..... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
:a37:
ανανήψαντας
Οχι, δε θα σου δώσει κανενας τα ίδια λεφτά. Δεν κάνεις την ιδια δουλεια, δεν εισαι μισθωτος. Εκανες μια επιλογη διαφορετικη. Μη γκρινιαζεις, για πολλα χρονια η επιλογή σου έβγαινε και όλοι ξερουμε οτι το επαγγελμα του φαρμακοποιού ειχε καλό χρήμα.
Τωρα, αν στα 51 σου καταλαβες οτι η ζωη ειναι άδικη, τι να σου πω. Χαιρω πολύ. Πηγαινε στο Λουράντο να ζητήσεις εθελουσία.
Παντως ειδικα σαν ελευθερος επαγγελματιας θα έλεγα να μην θιγεις και πολύ το θεμα κρατήσεων/φόρων. Ειδικα όταν μιλάς με πρώην ή νυν μισθωτους που καποτε πληρωναν σε εφορια το μέσο δηλωθεν εισόδημα του ελευθερου επαγγελματια.
1000 ευρω το μήνα κρατήσεις ειχα, συν τις εργοδοτικες εισφορές.
Αστο, δε συμφέρει![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπορεί και να έχεις δίκιο. Άτομα που είχαν έρθει από αποστολές στο εξωτερικό πάντως έλεγαν πως ντρέπονταν για τον εξοπλισμό που είχαν (σε ένδυση κλπ) και σε πρώτη ευκαιρία αγόραζαν αλλότρια. Τα κράνη κέβλαρ που είχαμε ήταν ληγμένα καμιά δεκαριά χρόνια από ότι έλεγαν τα στελέχη. Δε μπήκα σε όχημα που να μην ήταν σάπιο εκτός από τα 5 Χάμβι που είχε επίσης η μονάδα που και μαζί με το όπλο που έφεραν ήταν και άψογα σαν οχήματα αλλά και σαν σύνολο πολύ καλύτερο από οτιδήποτε αντίστοιχο είχε ο Ελληνικός στρατός. (Το ένα το γύρισε με το πλάι ένας πιτσιρικάς ΕΠΟΠ καλό παιδάκι αλλά δεν έκοβε.)
Οι ασφάλειες στις ερπύστριες δε ξέρω αν είναι σοβαρό ή όχι σοβαρό ζήτημα αλλά τα οχήματα δε μπορούσαν ούτε να πάνε το ένα απέναντι από το άλλο για να δώσουν ρεύμα το ένα στο άλλο (ναι και οι μπαταρίες ενός εκατομμυρίου χρονών ήταν)
Τέλος πάντων ακόμα πιστεύω πως ο Στρατός έχει μείνει πίσω και σε εξοπλισμό και σε εκπαίδευση (είμαι σίγουρος πως υπάρχουν μονάδες με στελέχη αλλά και με υλικό πολύ καλύτερο και δε μιλάω για την Π.Α.) και αυτό είναι εμφανές ειδικά σε χαμηλόβαθμους. Αν έχεις επαφή λοιπόν δε μπορείς να αρνηθείς ότι υπάρχει κόσμος που δε θα έπρεπε να είχε πιάσει ούτε σφεντόνα, που δε κάνουν ούτε για γιδοβοσκοί. Θεωρητικά καλό είναι να γίνει μισθοφορικός από την άλλη δε ξέρω μήπως στην Ελλάδα αυτό ρίξει και άλλο το επίπεδο.
Είδες τώρα που είναι καλό το κράτος?
Είδες ότι όταν μιλάμε για τον δικό μας κώλο τα πράματα είναι αλλιώς????
υγ
την εποχή που πλήρωνες 1000 το μήνα εγώ είχα 2300 δόση στην περαίωση.
και επειδή εδώ η χαιρετούρα δεν είναι αρκετή σου αφιερωνώ το παρακάτω βίντεο....
https://youtu.be/74C1ifKDMTk
ανανήψαντας
Κοψε ρε τα μεγαλα γραμματα, ελεος!
Οχι, ποτέ δεν ειπα οτι ειναι καλο το κρατος. Επαιρνε 1500 ευρω το μηνα απο μένα για να μου δινει καλυψεις της συμφοράς και ενα επιδομα ανεργιας του πέους στο τέλος.
Μια μαυρη τρυπα ήταν ειναι και θα ειναι.
Οσο πιο μικρο, τόσο καλυτερα.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ολα θα πανε καλα
Ενθουσιασμένος από τη λήψη email από τη Νιγηρία που του υπόσχεται 100 εκατ. δολάρια
είναι ο Δημήτρης Μάρδας
ανανήψαντας