χωρις του γιαμπανεζους δεν θα ειχαν οι μυγες κωλο να εχουν χεσει τον κοσμο ολο
χωρις του γιαμπανεζους δεν θα ειχαν οι μυγες κωλο να εχουν χεσει τον κοσμο ολο
κουκουρουκουκου
Αν βλεπεις περισσοτερες λαδιερες στους δρομους απο γιατομπουτσονεζικα να μην το αφησεις ετσι.
Η απαντηση βρισκεται στους sex pistols
https://youtu.be/RBc7fi7uWAg
κουκουρουκουκου
διφορούμενη φράση...
εννοείς πως χωρίς την προσιτότητα, λειτουργικότητα, και προσαρμοστικότητα των ιαπωνέζων κατασκευαστών, δεν θα είχαν εξελιχθεί ανταγωνιστικά τόσο πολύ και οι υπόλοιποι κατασκευαστές λόγω άμιλας ώστε να μπορούν να καμαρώνουν εξίσου σήμερα απέναντι στο ιαπωνικό δέος,
ή εννοείς μήπως τους εκατομμύρια ιαπωνεζόφιλους που εμπιστεύονται την οδηγική απόλαυσή τους και αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας τους στα χέρια των ιαπώνων και καμαρώνουν γι' αυτό...?
Στην υποθετική ερώτηση του θέματος, μπορούμε να παραθέσουμε σαν απάντηση την πρόσφατη εξέλιξη της βιομηχανίας των Κορεατικών αυτοκινήτων και ηλεκτρονικών. Από αντιγραφείς χαμηλής τεχνολογίας έχουν καταφέρει με συστηματική και καλή δουλειά να γίνουν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Τα ίδια περίπου (σε άλλους τομείς) με την Κίνα. Η Ευρώπη γερνά, η Αμερική μαζεύει ότι καλύτερο και ετερόκλητο για να παραμένει ανταγωνιστική. Οι Ασιάτες έχουν πολύ καλό εργατικό δυναμικό, νέο και με συνεχή βελτίωση. Είναι συστηματικοί, πεισματάρηδες, έχουν ιδέες και μπορούν εκεί που οι άλλοι σταματούν.
Μιλούσα πριν από πάρα πολλά χρόνια σε έκθεση πληροφορικής στο εξωτερικό και μου έλεγε ένας Γερμανός ότι η Κίνα παράγει κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες μηχανικούς, ένας στους χίλιους να είναι καλός, κάτι καλό θα υλοποιήσει. Τα στοιχεία που βρήκα:
China is today the largest producer of engineering graduates in the world, with some 600,000 passing out of its colleges and universities on 2005. Compared to China, the United States produces 70,000 engineering graduates every year. All of Europe produces 100,000.
Κλαιω...
Βγαλτε την εξω να τις/τα μετρησουμε!!
AKA Πειτε μας ποσα χλμ εχετε κανει κ ποσα εχετε σκασει σε βλαβες κ τα ξαναλεμε!!
Μονο εκθεσιακα ειναι τα παλια ευρωπαικα πλεον...κ οντως ποναει που ο Ιαπωνας ακομα λειτουργει με καμια 250Κ χλμ στο κοντερ του κ οι αλλοι τρεμουν να κανουν πανω απο 500χιλμ σε ενα μηνα(μαζεμενα).![]()
Ride(s) the wind of change...
Κοντα στο νου και η γνωση. Αξιοπροσεχτη η γνωμη των εχοντων και κατεχοντων εμπειρια απο τους δυο κοσμους.Τα σχολια του τυπου '' μου ειπαν-εχω διαβασει-ο φιλος του ξαδερφου που ειχε ενα αποτετοιο ''δεν εχουν ιδιαιτερο βαρος.Καθε ενας λοιπον,πρωτου πεταχτει (συμπεριλαμβανομενου εμου)να πει την ατακα του,ας πει πρωτα τι μηχανακια ειχε η εχει....
κουκουρουκουκου
Βλέπετε υπογραφή μου. +1 στον logoutgoride! Αλλά δεν μπορώ να πω πως και τα ευρωπαϊκα δεν είναι αξιόλογες και όμορφες μηχανές. Τα τελευταία χρόνια έχουνε κάνει πολύ σωστά βήματα.
Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 14/04/2016 στις 11:27.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Η άποψη σου για τα γιαπωνέζικα φίλε μου είναι άποψη Άγγλου 70ρη λεφτά που είχε την οικονομική δυνατότητα από τα 60s να ψωνίζει από το πάνω ράφι που τότε περιελάμβανε κυρίως εγγλέζικα μεγάλα και γελούσε ακόμα τότε με τα γιαπωνεζάκια.Λίγα χρόνια αργότερα βεβαίως τους κόπηκε το γέλιο των Ευρωπαίων.
Έχω οδηγήσει 3ψήφιο αριθμό μηχανών και σαν ιδιοκτήτης πάνω από 50 μοντέλα.Στη συλλογή μου τώρα βρίσκονται μοιρασμένα Γιαπωνέζικα και Ευρωπαικά.
Για μύγες και για κώλους δεν θα βγω να μιλήσω όμως, το αφήνω στους κατόχους Ντουκάτι αυτό...
Αν βαλουνε φωτο απο σπασμενα ευρωπαικα θα πεσει ο server...
Εχετε πλακα μερικοι!!
Τελικα οντως μπουρδελ@ τα Γιαπωνεζικα...![]()
Ride(s) the wind of change...