Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 248

Θέμα: Η λίστα

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Άκη, τίποτα δεν έχει σταματήσει, ίσως έχουν περιοριστεί για κάποιους. Ο Σπύρος απλά πλέον τα παρουσιάζει αλλού, όπως και πολλοί άλλοι.

Χαιρετώ!
    Έχουν περιοριστεί για αρκετούς.ενα σύντομο πχ:
    Ήθελα να πάω 2-3 διημερα και μέσα σε αυτά να κάνω και το οδοιπορικό του λεωνιδιου.πηγα με το ζόρι ένα διήμερο.
    Το ότι κάποιοι έχουν αλλάξει στέκι δεν το γνωρίζω.αυτο θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους,αν είναι γενικό το φαινόμενο όπως λες.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    οι κοκορομαχίες άνευ ουσίας θα εξαλειφθούν άμα αποφασίσουν οι διαχειριστές να αποκλείσουν
    στο παρόν και το μέλλον κάθε συζήτηση περί πολιτικών/κοινωνικών θεμάτων.

οι ποδοσφαιρικές κουβέντες ήταν τοξικές και απαγορεύτηκαν.
    γιατί επιτρέπονται ακόμα οι άσχετες και εκρηκτικές κουβέντες για τα πολιτικά;;;;

ένα κουμπάκι είναι

Η απορία σου είναι και απορία πολλών άλλων...

Παλαιό μέλος
    οι κοκορομαχίες άνευ ουσίας θα εξαλειφθούν άμα αποφασίσουν οι διαχειριστές να αποκλείσουν

γιατί επιτρέπονται ακόμα οι άσχετες και εκρηκτικές κουβέντες για τα πολιτικά;;;;

ένα κουμπάκι είναι
    Γιατι το τορλομπουκι γινεται μονο σε κοινωνικα και πολιτικα θεματα?

Ο ενας λεει καλημερα και ο αλλος βρισκει τροπο να στραβωσει.Οπως λεει και ο συντεκνος τα αιτια ειναι αλλου.Αφηνουμε μιζερα ατομα να μας σερνουνε σε ανουσιες αντιπαραθεσεις.Ακομη και σοβαρα ατομα πεφτουνε στην παγιδα τους.

Η μιζερια και οι μιζεροι πρεπει να απομονωθουνε.Να τους απομονωσουμε εμεις οι ιδιοι και οχι να τους μπαναρει καποιος.

Ακόμα και στα δικαστήρια, αναγνωρίζεται υπό συνθήκες το ελαφρυντικό του "πρότερου έντιμου βίου", υπολογίζεται η συνεισφορά του κατηγορούμενου στην κοινωνία, κ.ο.κ

Υπάρχουν μέλη που προσφέρουν απλόχερα γνώση, βοήθεια, λύσεις, εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν άλλα που επιδεικνύουν καθημερινά την μαλακία που τους δέρνει, υπάρχουν και κάποιοι περισσότερο μαλάκες που νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από καλοταιριασμένες λέξεις. Ε, δεν μπορούν να έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση.

Πέρα από τα παραπάνω, και επί του προκειμένου, ο ggs δεν έβρισε ούτε έγραψε κάτι που δεν ισχύει.
    Think faster than you ride

ένα κουμπάκι είναι
    διαφωνω καθετα και οριζοντια.
    τέτοιες συζητήσεις γινονται γιατι ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ οι μοντς να γινονται και καλα κανουν.
    το θεμα είναι να βοηθάμε και εμεις με την συμπεριφορά μας και πολλες φορες δεν το κανουμε

Αλλά!!!.... άλλο αυτό και άλλο το θεμα που συζητάμε τωρα... μην τα μπλέκετε γιατι γινεται τουρλουμπουκι.
    το θεμα δεν ηταν η ανεχεια ή μη σε καποια θεματα, αλλα το δυο μετρα και δυο σταθμα.

όπως και να εχει για μενα τελειωσε η κουβεντα, ότι ηταν να ειπωθεί ειπώθηκε... από εδώ και περα θα γυρισει και αυτό το θρεντ στον χαβαλέ μεχρι να κλειδωθεί.

ξανα παμε στο χαμπεμους, και ας προσπαθησουν και οι δυο μεριές να έχουν μέτρο!!!

(ενταξει μερικες φορες εκπλήσσομαι και εγω με το ποσο καταπληκτικος είμαι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Γιατι το τορλομπουκι γινεται μονο σε κοινωνικα και πολιτικα θεματα?

Ο ενας λεει καλημερα και ο αλλος βρισκει τροπο να στραβωσει.Οπως λεει και ο συντεκνος τα αιτια ειναι αλλου.Αφηνουμε μιζερα ατομα να μας σερνουνε σε ανουσιες αντιπαραθεσεις.Ακομη και σοβαρα ατομα πεφτουνε στην παγιδα τους.

Η μιζερια και οι μιζεροι πρεπει να απομονωθουνε.Να τους απομονωσουμε εμεις οι ιδιοι και οχι να τους μπαναρει καποιος.
    κοίταξε, το ίντερνετ είναι απρόσωπο και το moto.gr δεν είναι μια κλειστή ομάδα των 30 ατόμων.

απαριθμεί χιλιάδες μέλη, εκατοντάδες μπαίνουν καθημερινά, δεν γίνεται να μην υπάρξει κάποιου είδους αντιπαράθεση.
    κάτι τα motogp, οι κόντρες japan vs europe λίγο από δω λίγο από κει μια γκρίνια θα υπάρξει. απόλυτα λογικό.

το θέμα είναι ότι υπάρχουν κόντρες και διαπληκτισμοί και θυμός και οργή σε ένα φόρουμ μοτοσυκλέτας γιατί;;; Για τον Τσίπρα! Και τα μνημόνια!
    Πάμε καλά; Είχα πέσει κι εγώ για λίγο σε αυτή τη λούμπα πέρισυ με το δημοψήφισμα και κάθομαι κ το σκέφτομαι και ντρέπομαι μα την παναγία.

μα να τσακώνομαι με συνάδελφους μοτοσυκλετιστές σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ για το αν θα κλείσει η Μέρκελ τις τράπεζες;;;

Να κάτσει η διαχειριστική ομάδα να σκεφτεί "Ρε μάγκες, εμείς που κάνουμε κουμάντο, πως θα κάνουμε το moto.gr καλύτερο;
    Πιο αρμονικό για τα μέλη του; Γιατί πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν άσχετες και ανούσιες έριδες εδώ μέσα;"

Οι κατά καιρούς διαχειριστές έχουν αφιερώσει πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο και έχουν κοπιάσει να γίνει το moto.gr
    καλύτερο αλλά πιστεύω πως πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση και ελπίζω να μην θεωρήσουν ότι ασκώ κακοπροαίρετη κριτική.

"ΟΚ" θα πει κάποιος "Ζεύκα να κλείσουμε όλο το off topic". Όχι, δεν χρειάζεται να γίνουμε απόλυτοι, να κοπούν όλα μαχαίρι.
    Δεν ενοχλούν τα ανέκδοτα και τα αστεία βίντεο ή τι σειρές βλέπουμε ή πως θα διορθώσει ένα μέλος ένα bug στο pc του

Κύριοι, η θέση μου είναι: Καταργήστε τις πολιτικοκοινωνικές κουβέντες.
    Είμαστε μια μοτοσυκλετιστική κοινότητα και τέτοια θέματα μόνο έριδα σπέρνουν ανάμεσα στα μέλη.

Για τη μιζέρια και τους μίζερους δν μπορείς να βγάλεις άκρη γτ το τι ορίζει ο κάθενας μίζερο κ ανεπιθύμητο
    είναι σχετικό. έτσι δημιουργούνται συμπάθειες κ αντιπάθειες ανάλογα με την ηθική του καθενός.

ρε μαν (ζευκα) αυτό που σου λενε ξανα και ξανα είναι ότι δεν είναι το πολιτικοκοινωνικο ζητημα το πρόβλημα.

αν θες να τσακωθείς θα τσακωθείς και σε αντιπαραθεση πατατάκια lays vs tsakiris.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Γαύρος είμαι παλικάρι μου, χαζός, τι περιμένεις; απλά λέω τις ασυναρτησίες μου.

Γαύρος είμαι παλικάρι μου, χαζός, τι περιμένεις; απλά λέω τις ασυναρτησίες μου.
    ρε φιλε οκ το καταλαβαινω... τι να κανεις και εσυ .... το προσπαθεις παντως

φιλε κυριολεκτικα αστειευομαι.... μην εχουμε τζαμπα παρεξηγησεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    διαφωνω καθετα και οριζοντια.
    τέτοιες συζητήσεις γινονται γιατι ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ οι μοντς να γινονται και καλα κανουν.
    το θεμα είναι να βοηθάμε και εμεις με την συμπεριφορά μας και πολλες φορες δεν το κανουμε

Αλλά!!!.... άλλο αυτό και άλλο το θεμα που συζητάμε τωρα... μην τα μπλέκετε γιατι γινεται τουρλουμπουκι.
    το θεμα δεν ηταν η ανεχεια ή μη σε καποια θεματα, αλλα το δυο μετρα και δυο σταθμα.

όπως και να εχει για μενα τελειωσε η κουβεντα, ότι ηταν να ειπωθεί ειπώθηκε... από εδώ και περα θα γυρισει και αυτό το θρεντ στον χαβαλέ μεχρι να κλειδωθεί.

ξανα παμε στο χαμπεμους, και ας προσπαθησουν και οι δυο μεριές να έχουν μέτρο!!!

(ενταξει μερικες φορες εκπλήσσομαι και εγω με το ποσο καταπληκτικος είμαι)

Μπα ,εγώ πιστεύω ότι πολλοί θα ήθελαν να πουν μια γνώμη και μπορεί δυστυχώς να φοβούνται την διαχείριση...οι περισσότεροι πάντως σίγουρα βαριούνται.
    Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο από τα δύο και αν το moderation team gives a fuck.
    Εγώ πάντως με άλλη όρεξη άρχισα εδώ μέσα ,αλλιώς νοιώθω σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα και από το μέγεθος των ποστ.(3 σειρές βαριά-βαριά...)
    Τελευταία τροποποίηση από buckley; 27/05/2016 στις 21:06. Αιτία: μου βγήκε το μάτι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Μπα ,εγώ πιστεύω ότι πολλοί θα ήθελαν να πουν μια γνώμη και μπορεί δυστυχώς να φοβούνται την διαχείριση...οι περισσότεροι πάντως σίγουρα βαριούνται.
    ...)
    αυτή ειναι μια πικρή αλήθεια..... αλλα το θεμα είναι άν και κατα πόσο καποιος εχει ορεξη να βρει τα αίτια..... ή αλλιως οπως είπες χου γκιβς α φακ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Θα ήθελα πολύ να διαβάσω την ολοκληρωμένη άποψη όσων περισσότερων γίνεται, αρκεί να είναι κοσμια χωρίς χαρακτηρισμους και υπονοούμενα για άλλους.

Αντρικια να πει ο καθένας τη γνώμη του. Και δε χρειάζεται ο ένας να απαντά στον άλλο. Απλά ας πέσουν οι γνώμες στο τραπέζι.

Απορώ γιατί να φοβάται κάποιος και αν το moderation team δεν έδινε fuck δε θα υπήρχε Moto.GR σαν πλατφόρμα.

Let your fingers roll on the keyboard.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως με άλλη όρεξη άρχισα εδώ μέσα ,αλλιώς νοιώθω σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα και από το μέγεθος των ποστ.(3 σειρές βαριά-βαριά...)
    Σε τι οφείλεται αυτό?
    Sent from me using a computer.

Θα ήθελα πολύ να διαβάσω την ολοκληρωμένη άποψη όσων περισσότερων γίνεται, αρκεί να είναι κοσμια χωρίς χαρακτηρισμους και υπονοούμενα για άλλους.

Αντρικια να πει ο καθένας τη γνώμη του. Και δε χρειάζεται ο ένας να απαντά στον άλλο. Απλά ας πέσουν οι γνώμες στο τραπέζι.

Απορώ γιατί να φοβάται κάποιος και αν το moderation team δεν έδινε fuck δε θα υπήρχε Moto.GR σαν πλατφόρμα.

μαικ δεν ειναι ετσι και το ξερεις.
    και ας μην δημιουργουμε απο το πουθενα εντασεις.... δεν υπαρχει λογος

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

αποψη για ποιο πραγμα ακριβως;γενικα για το φορουμ;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σελίδα 8 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 173
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2023, 08:53
  2. Η λίστα του Σίντλερ (Φλερτάροντας με τη ζώνη! μία ταινίααα...)
    από Rezeguet στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 03:52
  3. Η λίστα της ήττας των τεχνολογικών δεδομένων.
    από bonepeeler στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2005, 08:47
  4. Νεα λιστα "thecrims"
    από gollum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:15
  5. Ανοιγει Η Λιστα Κρατησεων Για Το Mugello Motogp 2005
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 08:31

Κανόνες δημοσιεύσεων