όπως είχε γράψει αρχικά ο Vangelis64
Ελάτε να γράψουμε για τίς λαθεμένες στιγμές,που κάναμε αυτά που βλέπουμε στούς άλλους.Νομίζω πως τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά.
Να θυμίσω ότι τα σχόλια και το σπαμ σε αυτό το νήμα εξαφανίζονται.
όπως είχε γράψει αρχικά ο Vangelis64
Ελάτε να γράψουμε για τίς λαθεμένες στιγμές,που κάναμε αυτά που βλέπουμε στούς άλλους.Νομίζω πως τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά.
Να θυμίσω ότι τα σχόλια και το σπαμ σε αυτό το νήμα εξαφανίζονται.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 21/07/2016 στις 23:18. Αιτία: Νταξ Βασιλάκη; :)
Με είδα να μπαίνω στο μοτό μετά από καιρό
Give me fuel, Give me fire
Με είδα να (ξανα)ξεμένω με 5€ στη τσέπη... και το παπί στη ρεζέρβα......
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
με ειδα να γραφω σεντονι αλλα μετα
με βλεπω για κόκκινη αν ο omega συνεχίσει να προτείνει hornet ή αλλο γυμνό street σε ανθρώπους που θέλουν την γνώμη μας για μικρά on-off....
οποτε τα έσβησα ολα...
Με ειδα να κανω διαδρομη 100χλμ κουρασμενος του θανατα και υποσχεθηκα στον εαυτο μου να μη το ξανακανω......
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Με βλέπω όσο περνάν τα χρόνια να κάνω εκπτώσεις στον καλοκαιρινό εξοπλισμό. Δεν την παλεύω πιά με μπουφάν, γάντια, μποτάκια στην πόλη μόλις σφίξουν οι ζέστες.
Το κράνος δε φεύγει βέβαια ούτε για 100 μέτρα αλλά...
Μπας και με έχει πιάσει το death wish του μακροχρόνια παντρεμένου
Με ειδα μετα απο καιρο,να φευγω απο τις 6.30 το πρωι,και να επιστρεφω στις 23.00 το βραδυ..Πολυ το γουσταρα...
Motoadv.gr- The Best Motorcycle Travel Blog
Με είδα πριν κοντά ενα μήνα που αγόρασα το Kawasaki να υπόσχομαι πως δεν θα αγοράσω τίποτα και θα το αφήσω όπως το πήρα...
Με είδα μετα απο δυο εβδομάδες να είμαι όλη μέρα στο car, ψάχνοντας για ρυθμιζόμενα clip-on's, ρυθμιζόμενες μανετες, δοχείο υγρών φρένων racing αλουμινίου, μονοσελο και αλλά τοσα....
Γιατρε δεν είμαι καλά...!!!!!
με ειδα να ξαναοδηγαω μετα απο 1.5 μηνα
it was nothing, just the normal thing to do at the time
με είδα να κάνω το πρώτο μπάνιο για φέτος.....και μένω διπλά στη θάλασσα!!!!!!!!!κράξτε με ελεύθερα!
Με ειδα να αλλαζω βαρδιες με τη γυναικα στο Γενικο Νοσ Αγρινιου για να προσεχουμε τον γιο (οξεια σκωληκοειδιτιδα)