Clonezilla live χρησιμοποιούσα για χρόνια στην προηγούμενη δουλειά μου. Είναι βασισμένο σε Linux.
Clonezilla live χρησιμοποιούσα για χρόνια στην προηγούμενη δουλειά μου. Είναι βασισμένο σε Linux.
Life begins at 45°.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Παρότι η κλωνοποίηση από HDD σε SSD δουλεύει σε γενικές γραμμές, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο γιατί το fragmentation των system files δεν προχωρά με τον ίδιο τρόπο στους SSD όπως με τους HDD. Προς το παρόν λύση 100% απεικόνισης δεν υφίσταται και υπάρχουν αναφορές για χαζοπροβληματάκια.
Το ανάποδο...από SSD σε HDD δουλεύει σωστά στο 100%.
Δε λέω οτι δε θα δουλέψει, λέω οτι προς το παρόν είναι λύση ανάγκης και το σωστό είναι εκ νέου φρέσκια εγκατάσταση στον SSD από το μηδέν.
BLiTzER, Mariner, George_Sp, vaska, macdeath_s σας ευχαριστώ πολύ !
Μένω και επικεντρώνομαι στα CloneZilla και dd από Linux.
για όλους !
Φύγαμε...
Μια ερώτηση και από εμένα.
Αγόρασα ένα εξωτερικό σκληρό 1tb WD.
Ο δίσκος παίζει κανονικότατα στον υπολογιστή.
Όταν τον βάζω στην τηλεόραση η το κινητο,δεν μπορεί να τον διαβάζει.
Να πω ότι έχω και έναν παρόμοιο Seagate 1tb,και δουλεύει κανονικά παντού.
Τι μπορεί να φταίει?
The only easy day was yesterday.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλησπέρα στα παιδια!
Βασίλη,απ' ότι είδα και οι 2 είναι ΝTFS ,οπότε δεν είναι αυτο,αφού παίζει τον ενα.
Γιώργο με το μαλακό,μην με ρίχνεις στα βαριά
Είμαι λίγο άσχετος, οπότε σαν να μιλάς σε 10χρονο![]()
The only easy day was yesterday.
Αυτό που είπε και ο Βασίλης, με λιγότερες λέξεις.
Δε μας ξεκαθαρίζεις αν "βλέπουν" τον σκληρό, αλλά τον δείχνουν κενό/unreadable ή δεν τον ανιχνεύουν καν. Δηλαδή αν είναι θέμα σύνδεσης/usb ή σκληρού (πιθανότατα filesystem). Δες αυτά. Αν αποκλείσεις το σφάλμα σύνδεσης, ξαναφόρμαρέ τους σε ntfs, με τον ίδιο τρόπο και τους 2 και ξαναδοκίμασε.
Life begins at 45°.