απο τις απαντησεις σου καταλαβαινω οτι εχεις γνωσεις στο αντικειμενο
μια ερωτηση εχω
η μια μηχανη που εκλαπη το 2013 χρωσταει σηματα προηγουμενων ετων της κλοπης(απο το 2013 και πισω εννοω)
θα πρεπει να τακτοποιηθουν για να διαγραφει απο την εφορια?
εαν δεν διαγραφει απο την εφορια αλλα διαγραφει απο το υπουργειο ,θα επιβαρυνθω με το προστιμο ?
εαν γνωριζεις εσυ 'η καποιος αλλος,θα ημουν ευγνωμων
always bet on black
Για το 520 μιλας κωστα τρισαθλιε απριλιανε?
the only way to feel the noise is when is good and loud
μισο λεπτακι για να καταλάβω.. Εγω που μου έκλεψαν το 50αρι πριν 18 χρονια.. και ουτε λογος για χαρτι απο την αστυνομία να εχω... πηρα τηλεφωνο στην τροχαια που ανήκε το μηχανακι και ρώτησα αν ακόμα το μηχανάκι φαίνεται οτι ειναι κλεμμένο.. Και μου επιβεβαίωσαν οτι είναι στην λιστα τους...
Ρώτησα μετα γραφείο διεκπεραιώσεων αν πρέπει να παω να το κάνουν διαγραφή.. και μου ειπαν οτι δεν μπορώ να κανω κατι.. δεν χρειάζεται και οτι δεν μπορουν να το διαγράψουν. (τροχαια ). Επομένως εσυ τι λες.. οτι πρέπει να παω στην τροχαία ...να δουν πχ οτι εχει να πληρώσει 18χρονια... αλλά ειναι κλεμμένο 18 χρονια.. και να μου βγάλουν να πληρώσω 18 χρονια!!! για να το διαγράψουν???
Οσο για το σύστημα εδω τωρα το πηραν πισω για να τσεκάρουν και τα κλεμμένα.. αρα εφόσον φαίνεται οτι είναι κλεμμένο... για ποιο λογο οταν και αμα στείλουν για 50αρια να το στείλουν και στα κλεμμένα???
Γιατί - αν έχω καταλάβει καλά - σου λέει κύριε γιατί δεν πέρασες από το συγκοινωνιών με το χαρτί της αστυνομίας από την ώρα της κλοπής να το δηλώσεις και να διαγραφεί;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
αυτο ισχυει στα μεγαλυτερου κυβισμου που ανηκουν στο υπουργειο.. και ειναι λογικο.. γιατι η αστυνομια ενημερωνει την τροχαια... δεν ενημερωνει το υπουργειο... δλδ οκ η τροχαια γνωριζει οτι ειναι κλεμμενο για να το ψαχνει.. αλλα η εφορια... δεν το ξερει οποτε σου λεει όφειλες να μας ενημερωσεις...Ασχετο που κανονικα θα επρπε να ειναι online ολες οι υπηρεσίες...
Στην τροχαια ομως δεν εχουν δικαιολογία να σου πουν μα δεν μου το δήλωσες... γιατι το κανει αυτοματα η αστυνομια!!! εκτος αν πεσεις στην περίπτωση που δεν το δηλώσει για τον Α_Β λογο ο υπάλληλος αστυνόμος.. εκεινη την ημερα...
Ίσως τα 50άρια εμπίπτουν στο νέο καθεστώς (των τελευταίων 4-5 ετών; ) που πλέον διπλώματα και όλα τα σχετικά με αυτά (τα 50άρια) πλέον έχουν να κάνουν με το υπουργείο (άσχετα που τα δίκυκλα εκλάπησαν προ της νέας διάταξης).
Όλα αυτά τα λέω υποθετικά. Στην πράξη πρέπει να μεταβώ στο υπουργείο να ρωτήσω από κοντά λεπτομέρειες.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ποιος το είπε αυτό?.
Μα ακριβώς γι αυτό φωναζουμε
Για αυτό έγιναν τόσα λάθη.
Η ασφάλεια βεβαιώνει και καταγραφεί την απώλεια( κλοπή)
Μετα αναλαμβανει ο κάτοχος να παει αν είναι 50αρι στην τροχαία
Και αν είναι μεγαλύτερο στο συγκοινωνιών.
Πολύ φοβάμαι πως θα σου ζητηθεί να πληρωσεις για όλα αυτά τα χρόνια
Μιας υπάρχει τέτοιο θέμα, μπορεί κανείς να μου υποδείξει ασφαλιστική (σε πμ).
Ψάχνω ότι πιο φθηνό υπάρχει, απλά και μόνο για να φαίνεται ασφαλισμένη η μηχανή.
Και αυτό γιατί ΔΕΝ κινείται. Την θέλω για κανένα 3μηνο, μέχρι να ξαναπερπατήσω και να ασφαλιστεί κανονικά (για να προλάβω τους τρομολάγνους).
Είναι διαδικασία για την ακινησία, διαδικασία για τις πινακίδες μετά και δεν μπορώ να τρέχω (μόνο κουτσό κι αυτό με προσοχή )
καλημέρα σε ολουσ
τελικα τα 50αρια πιανονται στο νομο περι ανασφαλιστων η όχι?
στην τροχαια κηφισιασ μου ειπαν ναι στα κεντρικα της τροχαιασ μου ειπαν όχι και ο ασφαλιστησ μου δεν ξερει