Συγνώμη για να καταλάβω ρε παίδες....κολλάμε στα 5 ευρώ διαφορά που τα δίνουμε κάθε 3 χρόνια ή εγώ το έχασα κάπου;
Συγνώμη για να καταλάβω ρε παίδες....κολλάμε στα 5 ευρώ διαφορά που τα δίνουμε κάθε 3 χρόνια ή εγώ το έχασα κάπου;
Παναγιώτη η μομφή μου είναι στο ότι προ 2 ετών πλήρωσα 10 ή 15 και μου έγινε σωστός έλεγχος.Σε εκείνα τα χρήματα υπήρχε κέρδος για την επιχείρηση έτσι;
Πως ρε π@π@ρ@ του υπουργείου ενώ μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός έρχεσαι και βάζεις πλαφόν κατώτερης τιμής;
Άρα τσιμπάς πακέτο.
Σαν τα καύσιμα που έπεσαν κι έμεναν "χαμηλά" και τα τσακάλια βρήκαν πάάάάλι ευκαιρία για παραπανω φόρο..
Εκεί είναι το θέμα μου Πάνο.Ποτέ δεν είδα μια ευκολία,μια παρότρυνση να ενισχυθεί η μοτοσυκλέτα.Μην πιασω το ΦΠΑ στον εξοπλισμο..
Εγώ σήμερα(ευτυχώς) έχω να τα δώσω τα 5 ή 15-20 παραπάνω από πρόπερσι.Άλλοι όμως έχουν;
Μη μας λένε για άλλη μία φορά μλκς στα μούτρα μας.
Πολλά έγραψα Πάνο..Φούντωσα..
Στην Πατρα ηταν ενας που ειχε δωρεαν ταξι, αναπηρους, πολυτεκνους, ασθενοφορα, οχηματα του δημου/κρατικων υπηρεσιων και τα υπολοιπα με κατι τρελες προσφορες (πιο πολυ ηθελαν σε βενζινα να φτασουν παρα τον ελεγχο). Εαν θυμαμαι καλα ηταν ακομα και 5€ η μοτο.
Δεν ξερω τι και πως τα καταφερνε, αλλα νομιζω οτι κοντεψε να τους κλεισει ολους
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Ναι.
Στα 4, την πρώτη φορά, αν είναι καινούριο.
Life begins at 45°.
Πέρασε και η δική μου με κόστος 25€ στο IKTEO Θαλάσσης ΑΕ(Χαλκιδα)
Μην μετράς τις μέρες κάνε τις μέρες να μετράνε!
Γνωρίζει κανείς αν τελικά χρειάζεται κάρτα καυσαερίων στις μοτοσυκλέτες μας.
Την πέμπτη πέρασα κτεο αυτοκίνητο και μια μότο δεν μουπαν κάτι τετοιο..
Υ.γ.40 το αυτοκίνητο και 25 η μοτο..
Πέρασα σήμερα το μηχανακι κτεο, 25euro είναι ακόμα. Τον ρώτησα αν βγάζουν κάρτα καυσαερίων και μου είπε ότι κάτι ακούγεται για κάρτα ηχορύπανσης, αλλά δεν είναι φυσικά σίγουρο.
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Φιλε μου η καρτα καυσαεριων βγαινει αναγκαστικα μαζι με το ΔΤΕ. Δεν ανανεωνεται ομως λογω οτι δεν εχει ακομη ανακοινωθει η μορφη της καρτα αυτης και αλλα πολλα. Τωρα στον νεο κοκ υπαρχει οριζουν προστιμο 150ευρω αν δεν εχεις καρτα καυσαεριων στο μηχανακι σου.Ο μως εφοσον δεν ειναι εφικτη η ετησια ανανεωση της καρτας δεν ζητανε τα οργανα του νομου ουτε καρτα καυσαεριων ουτε θορυβου.