Και καποια που θα κρατηθουν και ειναι σχεδον ετοιμα..
Φτερο εμπρος, διχαλο φτερου, πλαινα καπακια και τιμονοπλακα πανω θα αγοραστουν καινουργια γνησια.
Καλυματα αλυσιδας θα αγοραστουν και αυτα καινουργια γνησια ωστε να εχω και δειγμα απο το χρωμα (NH167MU ο γνησιος κωδικος χρωματος απο καπακια μοτερ, κεντρα ζαντας και καλυματα αλυσιδας) μιας ομως και θα πανε για ηλεκτροστατικη και δεν μπορει να χρησιμοποιηθει κωδικος χρωματος ελπιζω να το φερουμε οσο πιο κοντα γινεται με το δειγμα.
Διπλο μονο σταντ και βαση εξατμισης θα γινουν μαυρα οπως ηδη ειναι.
Βαση σελας, πλαισιο φαναριου ενα φρεσκαρισμα στο νικελ.
Και καποια τελευταια κομματια που θα πανε για γαλβανι.
Ακομα μια λαθος αγορα μεταχειρισμενου ανταλλακτικου η οποια θα ειναι και η τελευταια.
Δυστηχως για καποια ανταλλακτικα η τιμη του γνησιου καινουργιου ειναι απαγορευτικη, το ιμιτασιον ειναι για πεταμα, και το μεταχειρισμενο ειναι τουλαχιστον 25 ετων με οτι αυτο συνεπαγεται.
Σε αυτη την περιπτωση η σελα μαζι με ολα τα παρελκομενα της σε γνησια καινουργια εχει λιγο πανω απο 250ε.
Η ιμιτασιον εχει κατω απο 30ε αλλα ειναι εντελως ψευτικη, απο το χαλια σφουγγαρι της , την αθλια πλαστικη επενδυση της, το σωμα απο τσιγκο και τα ψευτικα παρελκομενα της (λαστιχα, κλειστρο και βαση σελας) και σε καμια περιπτωση δεν αξιζει τα εχτρα 30-40ε ωστε να επενδυσεις καινουργια ταπετσαρια.
Η συγκεκριμενη τωρα αγοραστηκε 60ε μαζι με ολα τα παρελκομενα της, με το σφουγγαρι και την ταπετσαρια να ειναι για πεταμα, και το σωμα της να θελει αρκετη δουλεια.
Ευτυχως υπηρχε ταπετσαρια σε αριστη κατσταση οποτε ουσιαστικα θα χρειαστει μονο ενα σφουγγαρι και αρκετη δουλεια.
Τριφτηκαν προσεκτικα ολες οι σκουριασμενες επιφανειες ωστε να χασουμε οσο το δυνατον λιγοτερο υλικο της σελας.
Ευτυχως αυτη ειναι η πιο σοβαρη ζημια της, η οποια ειναι πανω στην ενισχυση της και απο μεσα ειναι καθαρη.
Εχει δουλιτσα αρκετη ακομα.
Τελευταία τροποποίηση από ore; 24/12/2017 στις 12:42.
http://prntscr.com/hstuky.
45140GK4761
45151GK4760
Χρονια Πολλα!!
Οποιος μπορει να βοηθησει λιγο, χρειαζομαι αυτους τους 2 κωδικους ειναι τα νουμερα 20 και 23 στην φωτο και δεν μπορω να τα βρω πουθενα.
Τα παραπανω ανταλλακτικα μαλλον βρεθηκανε (μπηκανε σε παραγγελια και βλεπουμε)
Τελικα το μπροστινο συστημα θα γινει με κοντρα, κοπηκε η βαση της κοντρας απο το παλιο πιρουνι με το χαλασμενο σπειρωμα και ταιριαξε στο αλλο.
Και ενα κολλημα στην κιθαρα του φρενου εκει που μπενει η ντιζα που ειχε ενα σπασιμο.
Το νυχι της αναρτησης υπαρχει, κοντρα και ολα τα παρελκομενα κοντρας, κιθαρας εχουν γινει παραγγελια.
Τελευταία τροποποίηση από ore; 28/12/2017 στις 13:19.
Και μια μικρη βοηθεια για το χρωμα καθως σε καταστηματα με χρωματα αυτοκινητων ο κωδικος εχει βγει απο τους καταλογους τους και η μονη λυση ειναι ο φασματογραφος, χωρις αυτο να σημαινει πως δεν θα υπαρξει σωστο αποτελεσμα.
Στο μονο καταστημα στην Αθηνα που καταφερα να το βρω βαση κωδικου (PB--121M) ειναι σε καταστημα που δουλευει χρωματα αυτοκινητου Sikkens οποτε φανταζομαι θα μπορεσεται να το βρειτε σε οποιοδηποτε καταστημα με χρωματα sikkens χρησιμοποιωντας τον παραπανω κωδικο.
Που το τσίμπησες το 50 αρι??!
Κουκλί. Δεν πρέπει να θέλει πολλά.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Πάνο στο καρ το είχαν βάλει, όπως ακριβώς φένεται στις φώτο με την άδεια του πλήρως ανανεωμένη και τίμη περίπου οσο έχει μια κένουργια γνήσια σέλα και ενα ζευγάρι γνήσιες πισίνες αναρτήσεις(τα χρειαζόμουνα και τα 2).
Τα μόνα ημιτασιόν που εντόπισα σήμερα πάνω του είναι ελάχιστες βίδες(2-3 νομίζω) και τα 3 από τα 4 φλάς.
Κατά κύριο λόγο αγοράστηκε για συγκεκριμένα ανταλλάκτικα, οπότε μόλις τελείωσω με την μεταβίβαση θα λυθεί και θα κρατηθούν σίγουρα σκέλετος(να γλιτώσω και τα 14 χρόνια θεώρησης που ήθελε ο δικός μου),καρτερ(φυσίκα επειδή εχει τα νούμερα αλλα και ελπίζωντας πως η τρύπα κυλίνδρου δεν θα έχει ανοίχτει οπώς σε αύτα που είχα),σέλα,πίσω αναρτήσεις,κοντέρ,φανάρι εμπρός,παππά καρμπυρατέρ,πίσω φτέρο,ζάντες,ψαλίδι ίσως πλεξούδα και αρκετές βίδες και άλλα ψιλοπράγματα, όλα τα υπόλοιπα θα πούληθουν καθώς έχω φτάσει σε σήμειο να έχω κάποια ανταλλακτίκα διπλά και τριπλά.
Απίστευτη τιμή για αυτή την εικόνα. (και τα γκριπς είναι ιμιτασιόν )
Υγ:
Πάρε εργαΛείδι να ασχοληθείς και άστα τα άλλα
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
αχαχαχ όντως και τα γκριπς(δεν τα κοίταξα καν να πω την αλήθεια μου).
Καλά το εργαλείο τέλειο, οτι πρέπει αν έχει νέρα ο δρόμος να κάνεις και το μπανάκι σου, σαν να βιάστηκα να το αγοράσω μου φένεται.
μην το σπασεις το μηχανακι...αστο οπως ειναι
αντε παρε σελα και αμορτισερ.....
Ο σκοπός της συγκεκριμένης ανακατασκευής, όπως γράφω και στο αρχικό ποστ, είναι να φτιαχτεί ένα glx όσο πιο κοντά εμφανισιακά στο 90αρι το ουρανί (pb--121m)(προσωπικοί οι λόγοι αυτής της επιλογής).
Αν ήθελα ενα μηχανάκι 26 χρόνων σε αυτή την κατάσταση δεν υπήρχε λόγος ούτε του τόπικ ούτε της ταλαιπώριας και των χρημάτων που ξοδεύω.
Δεν χρειάζομαι μόνο αυτά τα δύο που ανέφερες(σέλα-αναρτήσεις=500ε), τα έχω γράψει αναλύτικα πιο πάνω τα κομμάτια για τα οποία αγοράστηκε το συγκεκριμένο.