Απίστευτη σύμπτωση, 15/12 εκδήλωση ενδιαφέροντος για πιγκάλε, 17/12 σκάει το άνωθεν.
Τελικά κάποιες φήμες δεν μπορεί να είναι εντελώς τυχαίες.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δηλαδή είσαι αριστερά στην εθνική, να μην πούμε πολλά, έστω με 100km/h, διαβάζεις ένα βιβλίο..
Σου φέυγει ο τροχός και το υπόλοιπο μένει σαν να το ακούμπησες;
Εγώ νομίζω του λάσκαρε ο τροχός, άλλαξε χρώμματα ο μοτοσυκλετιστής και κατάφερε να σταματήσει κάπως.
Δεν είναι η επιτομή της αξιοπιστίας τα ducati αλλά και αυτό το σύστημα δεν είναι καινούριο.
είναι στορυ να γράψεις τριλογία.
Να κυκλοφορίσουμε κανά μουστακαλή με θηριώδη σκύλα στο χέρι και καλά ότι αναλαμβάνει την ευθύνη!
Θα τουμπάρει το ιντερνετ!
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 18/12/2019 στις 23:56.
Χαρακτηριστικό δείγμα ελληνόφωνου ντουκατίστα
Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι. Εμένα πάντως μου αρέσουν και τα ducati. ΚαλημέραΔημοσιεύθηκε αρχικά από ντουκατίστας
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εσύ έχεις παλιό ντουκάτι και το έχεις αγοράσει για να το οδηγείς σοβαρά, όχι ως status symbol όπως το 99.99999% των ντουκαταίων.
Life begins at 45°.