Σταμπιλιζατερ ετσι;;
Για να σταματησει να κουναει το τιμονι και ν'αρχισει η ταλαντωση απο το πλαισιο. Fair enough!
pew pew pew pew pew pew !!!
Δείτε το και αλλιώς (αν ξεπεράσετε το σοκ της εμφάνισης του), αν το δούμε σαν μια πτυχιακή;
Αν είναι σωστό αυτο το πράμα και δουλεύει, έχεις έναν μηχανικό επιπέδου.
Το γούστο του δεν σε απασχολεί αν ξέρεις τι θες στη δική σου μοτό.
Ισχυρίζεται 288 κυβικά με διάμετρο 72 χιλιοστά και διαδρομή 108.
72 χιλιοστά διάμετρος πιστονιού και 108 διαδρομή (108 διαδρομη;;;; νταλικα ειναι;;;; ) μας κάνει 419 κυβικά.
288 κυβικά με διάμετρο πιστονιού 72 χιλιοστά, μας δίνει διαδρομή 70 χιλιοστά.
Ούτε να πει σωστά τα ψέμματά του δεν είναι εις θέση. Ότινάναι.
Παίζει η μόνη αλλαγή που έχει κάνει στο μοτέρ, να είναι το έχρωμο κάλυμα στην κεφαλή, η μπλε μούφα για τον αισθητήρα θερμοκρασίας και το περίεργο καπάκι στο φίλτρο λαδιού.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Εμένα γιατί μου κάνει townmate με τηλεσκοπικό + δισκόφρενο από ποδήλατο και μάλιστα shimano?
Δεν θα ήθελα ούτε με 20km να κάτσω πάνω και να χρειαστεί να φρενάρω.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Μηχανάκι χωρίς φίλτρο λαδιού δε θα αγόραζα ποτέ. Που πάνε οι τριβές των μέταλλων του κινητήρα .ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Κ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ?Ο κολλητός μου το πούλησε με 8000χλμ γιατί φοβόταν ότι θα του έβγαζε βλάβη. Του φαινόταν ψεύτικο και καθόλου ποιοτικό. Μακρυά.......
Εχει μαγνητικη ταπα και σιτακι στην ταπα καρτερ φιλε μου!! Δεν ισχυει το οτι θα παθει κατι!! Τα ινοβα ουτε μαγνητες ουτε φιλτρα λαδιου και αυτη την στιγμη εχουμε στην παρεα φιλο με 108.500 χλμ χωρις επισκευη ολα σε κουριερ!! Οτι δεν το αφηνεις δεν σε αφηνει νομος...Μπορει να εχει αλλα προβληματα σαν μηχανακι (που λυνονται βεβαια) τρεμουλα κτλπ αλλα μοτερ ειναι αστερι να ξερεις.