Καλησπερα σας!
Ψαχνω πατακια συνοδηγου για BMW R25 και εχω μπερδευτει λιγο με το ποια ακριβως να παραγγειλω. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με τους κωδικους?
Ευχαριστω!
Καλησπερα σας!
Ψαχνω πατακια συνοδηγου για BMW R25 και εχω μπερδευτει λιγο με το ποια ακριβως να παραγγειλω. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με τους κωδικους?
Ευχαριστω!
Ρε παλικάρι.... Έχεις καταλάβει που μπήκες;
Μήπως να θέσεις το ερώτημα σου σε φόρουμ με αμάξια;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Απ'όσο ξέρω το πατάκι του συνεπιβάτη είναι το ίδιο με του αναβάτη. Το κατάστημα του Ulis έχει αυτό το προϊόν Article-No.: 34153 (με κωδικό BMW 46534034150 FOOTREST) και το λάστιχο Article-No.: 34107 (με κωδικό BMW 46711235428 FOOTREST RUBBER, ROUND)
Ότι θες από ανταλλακτικά, κοίτα τα διαγράμματα στο παρακάτω λινκ:
ΜΑX BMW Motorcycles - parts fiche
Τελικα η γρια θελει μερικα μαζεματακια γυρω γυρω. Απο ντιζα γκαζιου μαζι με το μηχανισμο της, τσιμουχα ταπας βενζινης, μεχρι πισω αναρτησεις που ειναι ντουβαρια/κουνιουνται απειροελαχιστα..ετσι πρεπει να ειναι? Δεν νομιζω...και σιγα σιγα οτι αλλο βρισκω. Προτεινετε να τα μαζεψω και να τα κανω παραγγελια απο Ulis η μπορω να τα βρω και εδω?
Τελευταία τροποποίηση από Old_BMWR25; 03/05/2023 στις 21:54.
Απ'ότι ξέρω και οι Έλληνες πωλητές από Ulis, Stemler κλ αγοράζουν και μεταπωλούν ακριβότερα. Έχω αγοράσει αρκετές φορές από Ulis, 2 φορές από το αγγλικό motobins και μια φορά από το BMW Bayer Motorradhandel.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Εμαθα και γω κατι σημερα μετα την πρωτη επισκεψη στο μαστορα. Η πισω αναρτηση ετσι ειναι, ντουβαρι..η πραγματικη αναρτηση της ειναι η σελα! Ρε τι μαθαινει κανεις..