Κύριοι, νομίζω ότι αναλύσαμε τα περή προδιαγραφών.
Αρκετά.
Κύριοι, νομίζω ότι αναλύσαμε τα περή προδιαγραφών.
Αρκετά.
Όλα είναι κολλητά.
Και μάλλον δεν μιλάμε για το ίδιο βοήθημα.
Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 04/08/2023 στις 19:23.
Καλά τα είπες harris _x αλλά συγκρίνεις το xspitit iii με το GP κ όχι με το Rx7-v που είχαν βγεί αντίστοιχη περίοδο.
Δεν είπα το Evo που έκανε αναβάθμιση.
Απλά σαν σημείωση...
Κατά τ αλλά κ shoei k arai είναι τοπ.
Αλλά δεν μπαίνει ανάμεσα τους η HJC.
Ride(s) the wind of change...
Μα δεν κάναμε συγκριτικό arai vs shoei αλλά αυτό που λέμε είναι πως κάποια κράνη(όπως το xspirit3) είναι πολύ ασφαλέστερα από τις προδιαγραφες τις όποιες υπερκαλυπτουν με ευκολία! Και φυσικά είναι ΠΟΛΎ ασφαλέστερα από τα περισσότερα τα οποία απλά και με δυσκολία καλύπτουν την βασική προδιαγραφή. Απλό.
Και κάποιοι θεωρούν πως όλα είναι ίσωμα και όλα είναι το ίδιο πράγμα απλά για να δικαιολογησουν την επιλογή τους.
Υγ. Αν πιάσεις στα χέρια σου ένα xspirit3 και ένα gt air 2 θα καταλάβεις γιατί το ένα θεωρείται ασφαλέστερο από το άλλο.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Δοκίμασα το HJC RPHA 71 και δεν με ενθουσίασε. Η αίσθηση μου φάνηκε υποδεέστερη από το Arai Chaser που έχω, ενώ και τα πλαστικά μού φάνηκαν πιο φθηνά. Μου φάνηκε κάπως ογκώδες. Το HJC έχει βέβαια το θετικό των προδιαγραφών ECE 22.06 και της εσωτερικής ζελατίνας για τον ήλιο.
Μέσα στις επιλογές μου είναι το Shark Skwal i3. Επίσης με προδιαγραφές ασφαλείας ECE 22.06 και με θετικό στοιχείο τα ενσωματωμένα μπροστινά και πίσω LED. Τα πίσω αναβοσβήνουν κατά το φρενάρισμα, ενεργοποιούμενα από αισθητήρα επιτάχυνσης. Αρνητικά στοιχεία το microlock κούμπωμα και το θερμοπλαστικό υλικό κατασκευής.
Ποια είναι η γνώμη σας;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
περιμενες δηλαδη οτι το 71 θα ειχε οποιαδήποτε επαφη με το αραι σου?
το σκβαλ βγαινει σε 2 μεγεθη κελυφους που σημαινει οτι αξιζει να το παρεις μονο ας εισαι Μ μεγεθος και ειναι λεξαν, το καλυτερο υλικο πριν περασεις σε οργανικα. η τιμη που βλεπω εξωτερικο 230ευρω ειναι οκ θα ελεγα αλλα η ελληνικη 300ευρω ουτε για πλακα. κοιτας την χειροτερη κατηγορία κρανους, 200-350ευρω. Αν το θες για απλη χρηση θα πηγαινα κατευθειαν στον κατασκευαστη που εβαλε το λεξαν στα κρανη και βγαζει ακομα το κορυφαιο για την τιμη του nolan n60-6.