Το λοιπόνε,
έχω προχωρήσει σε αγορά μοτοσυκλετας που δεν έχω δει ακόμα, είναι από έμπορο εκτός αθηνών και μακριά θα έλεγε κανείς, η χρηματοδότηση έγινε μέσω δανείου που θα αποπληρώνω κάθε μήνα με τη συνεργαζόμενη τράπεζα.
Θα ήθελα να ρωτήσω και σαν σημείο μελλοντικής αναφοράς για τους βιαστικούς και τολμηρούς(βλαμμένους δηλαδή) που κάνουν αγορές μοτό από απόσταση σαν και μένα, τι δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν σε περίπτωση που το όχημα δεν είναι όπως το πουλάει ο έμπορος ή σε περίπτωση που εμφανίσει σύντομα βλάβη μετά την αγορά.
Είχε τύχει να πέσω πάνω σε νήμα που αναφερόταν οτι σε περίπτωση συνναλαγής με έμπορο, έχεις δικαίωμα για σοβαρή βλάβη εντός 2 ετών από την απόκτηση να αιτηθείς να αναληφθούν τα έξοδα της επισκευής από τον έμπορο που σου πούλησε τη μηχανή, είναι αλήθεια κάτι τέτοιο;
Επίσης, για όσους εξοφλούν τον έμπορο μέσω δανείου, υπάρχει το περιθώριο υπαναχώρησης μέχρι κάποιες μέρες μετά την υπογραφή από τον δανειζόμενο;
Και αν ναι, η διαδικασία είναι απλή; Θέλω να πω πρέπει να υπάρχει αιτιολογία με συνοδευτικά έγγραφα;-πχ βεβαίωση σοβαρής βλάβης από μηχανικό- ή μπορείς απλά να δηλώσεις υπαναχώρηση και να γίνει ακύρωση του δανείου;
Τχενκς ιν αντβανς