Δεν έχουμε συνεννοηθεί ακόμα μάλλον κάπου Κηφισίας ή Κηφισό θα βρεθούμε..
Φυσικά!Και εσύ θα μας ξεχωρίσεις λογικά,2 Transalp 750
Καλησπέρα σε όλους,
Παρθενική εμφάνιση για εμένα. Ήθελα, μεταξυ πολλών άλλων, να ρωτήσω αν συνίσταται να πάω στο riding school με δικό μου μηχανάκι ή όχι.
Ξεκίνησα την διαδικασία του διπλώματος προσφάτως, μόλις πέρασα τα θεωρητικά, και επειδή δεν έχω άλλη επαφή με μηχανές, παρά με ένα runner κι ένα Chally, προ αμνημονεύτων ετών, ήθελα να ρωτήσω αν συνίσταται να πάει κανεις στην σχολή φρέσκος από το δίπλωμα ή αν θα πρέπει να πάρει πρώτα λίγο τον αέρα στην οδήγηση προτού ξεκινήσει τα riding schools.
Επίσης, τα μαθήματα γίνονται με την μηχανή του καθενός ή με εκπαιδευτικά που έχουν εκεί; Είδα κάτι βίντεο της σχολής και στο συγκεκριμένο μπερδεύτηκα.
Ο δάσκαλος της σχολής οδήγησης για τι δίπλωμα μου είπε να πάω όποτε θέλω, απλώς να μην το αργήσω πολύ.
Λίγα λόγια για το Riding School τώρα.
Προσωπικά το βρήκα απίστευτο.
Τα θεωρητικά ήταν μια χαρά αλλά ρε φίλε η εμπειρία του να σου λέει κάτι ο άλλος στον πίνακα και μετά στα καπάκια να προσπαθείς να το κάνεις πράξη στην πίστα ενώ σε παρακολουθούν εκπαιδευτές για να σε διορθώσουν είναι πραγματικά αξεπέραστο.
Μέχρι τέλος Μαρτίου σκοπεύω να έχω κάνει τα άλλα 2 .
Όλοι οι συντελεστές ήταν εξαιρετικοί και μεγάλο ευχαριστώ και στον Θανάση που βοήθησε να το βρω και στον Ηλία που είχε την υπομονή να με σταματάει κάθε λίγο και λιγάκι για να μου φτιάχνει τα λάθη.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
The Dirty Harry
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κανένας για το Level 2? Το σκέφτομαι μέσα στον Φλεβάρη.(*αν έχει δεν έχω ψάξει ακόμα)
The Dirty Harry
Ναι δεν εχω προβλημα. Και μαρτη επίσης, αρκει να μην ειναι μεσα στα τριημερα.
Βγήκαν ημερομηνιες. Για το Level2 οι επόμενες ειναι 24/2 και 3/3.
Έχει και πιο μετα αλλά πέφτουν μέσα στα τριήμερα που δεν με ψήνουν. Για αυτές τις δυο ημερομηνίες όμως είμαι μέσα.