Για εξαερωση δεν εχουμε πει μεχρι τωρα, ναι..??
Για εξαερωση δεν εχουμε πει μεχρι τωρα, ναι..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
καλησπέρα παιδιά. Είναι και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Όταν σταματάω στα φανάρια, το ρελαντί πάει στις 2100 στροφές και ανά 3 δευτερόλεπτα πέφτει 100 στροφές ώσπου σταματάει στις 1800. (κι αυτό μετά το μεγάλο σέρβις εμφανίστηκε, ξέχασα να το πω). Κάποιες άλλες στιγμές ανεβοκατεβαίνει συν-πλην 300 στροφές από τα 1800 κ.ο.κ. Πριν το σέρβις ήταν πάντα στις 1800 και δεν κουνιόταν ποτέ.
Τελευταία τροποποίηση από stefstath; 05/08/2023 στις 22:40.
Σου κανανε τις φισες νουμι καλλιγραφία..
Το θεμα δεν ειναι τι να κανεις αλλα πως να το κανεις..
(με ολα αυτα τα πλαστικα που δεν ξανακουμπωνουν αν τα βγαλεις..)
Να πας το μηχανακι σε ενα μαστορα της προκοπης .
Αυτο να κανεις
Κατσιγιαννης Μότο
στην Ηρακλείτου
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
Αν θες βορεια (Χαλανδρι) επισης εχω να σου προτεινω.
Quod me nutrit... me destruit.....
ευχαριστώ παιδιά. Μήπως και κάποιον από Νότια ή δυτικά προάστια (μένω Ίλιον)......
Ακόμα δεν έκανα κάτι. Μπήκα στο φόρουμ που είναι μόνο για σκούτερ και πήγα στο μοντέλο μου και είδα ότι πολλοί είχαν τι ίδιο πρόβλημα από το 2012. Αυτό που ανακάλυψαν μέσω των εξειδικευμένων συνεργείων είναι ότι δεν υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα θερμοκρασίας στο σκούτερ. Είναι βλάβη του οργάνου...και συγκεκριμένα πρέπει να αλλαχτεί η βαλβίδα θερμοκρασίας που πάει στο κοντέρ ή βάζουν μια αντίσταση στο θερμοστάτη και μπερδεύει το όργανο ώστε να μην δείχνει τρελές τιμές . Την αλλάζουνε μια μια της honda....αν κατάλαβα καλά.....το θέμα που ποστάρουν όλοι σε αυτό έχει 352 σελίδες και δεν είχα χρόνο να τις διαβάσω όλες. Κουράστηκα και εγκατέλειψα. Από εσάς ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού;;;;
Τελευταία τροποποίηση από stefstath; 02/03/2024 στις 21:38.
Για να βγάλεις άκρη σου πρότειναν παραπάνω να το πας σε κάποιον που ξέρει αλλά από ότι καταλαβαίνω δεν το πηγες .
Οπότε δεν καταλαβαίνω και την έννοια που έκανες την ερώτηση.
Εν πάση περιπτώσει έριξα μια γρήγορη ματιά στο νέτ και αναφέρει μια βαλβίδα εξαερωσης στο σύστημα. Βρες το manual για να δεις που ειναι και προσπάθησε μόνος αν πιάνουν τσ χέρια σου .
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
https://www.haritosmoto.gr/category/22312/zontes
Eχω ακουσει πολυ καλα λογια απο κατοχους Sym