και εδω με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι
Sidney - Australia
και εδω με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι
Sidney - Australia
Σημερινή βόλτα με μια υπέροχη λιακάδα
Απ΄την προηγουμενη εβδομαδα ξεκινησα ενα σεμιναριο φωτογραφιας που διοργανωνει ο δημος Παυλου Μελα. Οι συναντησεις ειναι καθε Δευτερα 19:00-22:00 και μιας και δεν παρουσιαστηκαν 6 ατομα που ειχαν γινει δεκτοι ειμαι σιγουρος πως αν υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται μπορει απλα να ερθει την ερχομενη Δευτερα και να γραφτει. Ο καθηγητης φαινεται εξαιρετικος και γενικα μου εκανε πολυ καλη εντυπωση η ολη φαση. Κανενας καρντασης που ψηνεται; Παντελη;..
Και μια πρωτη φωτογραφια απο εμενα. Προφανως δεν ξερω την τυφλα μου αλλα μου αρεσει και μονο που με εχει βαλει στην πριζα να κοιταω γυρω μου και να ψαχνω κατι ενδιαφερον...
Edit: Ξέχασα να αναφέρω πως υπάρχει μια καθαρά συμβολική συνδρομή των 25€ για όλο το σεμινάριο (συνολικά 60 ώρες).
Τελευταία τροποποίηση από ptc; 03/04/2024 στις 11:10.
Αερονημάτια aka μάς ψεκάζουν
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον το σεμινάριο φίλε μου και σωστά το προτείνεις αλλά τούτη την περίοδο έχω πολύ τρέξιμο με βιβλία και άλλα και δεν χωράει στο πρόγραμμα!
Η φωτογραφική οπτική θέαση του κόσμου είναι ό,τι πιο πολύτιμο μπορείς να αποκομίσεις από τούτη την ενασχόληση και χαίρομαι που ήδη "λειτουργείς" με αυτό τον τρόπο.
Εννοείται ότι περιμένουμε φωτό και εδώ συχνά - πυκνά
Σαμος - Αυλάκια
Μεταμορφωση του σωτήρος - Ποτάμι - Σάμος