Ναι Δημήτρη,νοικιάζουν εξοπλισμό με 40€ νομίζω.
Geioan εαν αποφασισω τελικα να παω θα κανω αυτό που λες,προς το μεσημέρι στην καλη ζεστη θα σταματήσω.
Έφυγα με την πίσω κουβέρτα φορεμενη
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Νομίζω ότι στις Σέρρες, που είναι και η μόνη πίστα που έχει ελεύθερη προπόνηση, μπορείς να βρεις να νοικιάσεις φόρμα.
Αν θες, είναι εύκολο να μάθουμε λεπτομέρειες.
Δεν ξέρω το κόστος ενοικίασης, αλλά αν είναι κοντά στα 20€ την μέρα με 3 μέρες κάθε φορά (για Σέρρες), τότε για 2 φορές τον χρόνο, θα σου κοστίσει 120€.... Ίσως να δεις για μια μεταχειρισμένη καλύτερα, την οποία κάποια στιγμή θα την πουλήσεις και θα πάρεις και κάποια λεφτά πίσω.
Γνωρίζει κάποιος αν πρόκειται να γίνει κάποιο td στα Μέγαρα σχετικά σύντομα; Βλέπω πως td για αυτοκίνητα έχουν ανακοινωθεί/γίνει, έχουν γίνει κάποια με pitbikes στην μικρότερη πίστα, αλλά τίποτα ακόμη για μηχανές στην κύρια.
edit:Ειχα στείλει για να μάθω αν πρόκειται να ανοίξει η πίστα, στα πρότυπα αυτής των Σερρών για δοκιμές / ελεύθερη προπόνηση και αν πρόκειται να βγάλουν πρόγραμμα, εδώ και αρκετό καιρό, με ενημέρωσαν πως θα ανακοινωθεί σύντομα αλλά δεν είδα κατι. Οπότε ρωτάω και εδώ, μήπως και έχασα κάποιο update.
Τελευταία τροποποίηση από gtpkrider; 17/04/2024 στις 12:06.
νομίζω πως στην πίστα στις Σέρρες μπορείς να μπεις όχι μόνο σε μερα που έχει αγώνα ή td αλλά και κάποιες random ημέρες. Πιθανό να είχα παρανοήσει αυτό που άκουσα, αλλά αυτό κατάλαβα.
στΑς σεRRας μπορεις να μπεις ειτε σε οργανωμενο TD, η σε ελευθερη προπονηση καθημερινες, η ακομα και ΣΚ αν δεν εχει καποιο event
Στο χωραφι, δεν ιππαρχει ο ορος ελευθερη προπονηση. Πρεπει καποιος διοργανωτης να τη κλεισει, και μετα εσυ ως συμμεςτεχων να μπεις
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
Thanks για την επιβεβαίωση. Κρίμα ρε γμτ... Μια πίστα έχουμε στην Αττική και αυτή κλειστή το μεγαλύτερο διάστημα.