επειδη μαλλον δεν σκοπευεις να κανεις πολλα χλμ με οτι μηχανη εχεις προτιμησε κατι καλομεταχειρισμενο ωστε να γλυτωσεις τη μεγαλη χασουρα των πρωτων ετων
προσωπικα στενοχωριεμαι πολυ οταν εχω οχηματα που καθονται αλλα αυτα ειναι γουστα
επειδη μαλλον δεν σκοπευεις να κανεις πολλα χλμ με οτι μηχανη εχεις προτιμησε κατι καλομεταχειρισμενο ωστε να γλυτωσεις τη μεγαλη χασουρα των πρωτων ετων
προσωπικα στενοχωριεμαι πολυ οταν εχω οχηματα που καθονται αλλα αυτα ειναι γουστα
Δες αν νοικιάζει κανείς το tuono και παρτο μια βολτα. Στη χειρότερη παρτο μεταχείρα για να το πουλήσεις με την ελάχιστη χασούρα.
Βγάλε το 950 στην ενεργό δραση και βγαλε τα γουστα σου. Τα ταξιδάκια που θες θέλουν και αυτά κεφάλαιο.
Και έχε τα μάτια ανοιχτά να πάρεις πίσω το δυάρι (ή κάτι άλλο παρεμφερές).
Μετα απο 18 !!! χρόνια στο φόρουμ αφαιρέθηκε πρωτη φορά μηνυμα μου !
Ωραία τα είπες εξ αρχής , είτε με την λογική είτε με το συναίσθημα .
Πάντα έπαιρνα μεταχειρισμένα μοτό , εκτός του ΚΤΜ που ήξερα ότι θα το κρατήσω . Δεν είμαι του κολλημένος του καινούργιου . Εκεί τώρα πάω επειδή δεν βρίσκω μεταχειρισμένο Tuono που να μου αρέσει
χρωματικά που είναι και το πρώτο πράγμα που σε τραβάει σε μια μοτοσυκλέτα . Το μαύρο factory μου φαίνεται άλλη μοτοσυκλέτα , άχρωμο τελείως . Το κίτρινο δεεεεεεε
Ιδανικά θα ήθελα να δώσω 8000-8500 μαξ αλλά δεν βρίσκω αυτό που θέλω .
Η Aprilia δίνει 4 χρόνια εγγύηση τώρα . Θα μπορούσα να περιμένω μερικούς μήνες μήπως βρεθεί μεταχείρω αλλά πάει η άνοιξη και το καλοκαίρι που γουστάρουμε βόλτες ..
Είδωμεν
KTM950 Adventure - Tuono 1000 RR7 Blue Dream (..no more dreaming..)
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
πάρτο φίλε.
Όπως τα λές είναι, μια ζωή την έχουμε.
Και εγώ την οικογένεια σκέφτηκα και εχω "ξεμείνει" με ενα ξερό για το βουνό και τίποτα άλλο εδώ και δυο χρόνια.
Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσα να τσιμπήσω και ένα για δρόμο άλλα ολο έκανα πίσω και σκεφτόμουν χίλια δυο.
αποτέλεσμα: ναι δεν χρωστάω, εχω τα πάντα σετ εντός οικογένειας αλλά συνέχεια μέσα στο κεφάλι μου υπάρχει εκείνο το διαολάκι που μου λέει "πάρε μηχανή".
και είναι πολυ σπασ@@δίκο το άτιμο (το διαολάκι)
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.
Όταν έχεις υποχρεώσεις και ανθρώπους να σε περιμένουν να γυρίσεις , ρισκάρεις το δυνατό λίγοτερο . Και γώ ζηλέυω πολλά πράγματα αλλά καθόμαι στα αβγά μου δηλαδή σε ενα 125 cbf που με ξεγελάει οτι έχω μηχανή . Απο τη στιγμή ειδικά που έχεις ενα 950 που για πολλούς αποτελεί όνειρο θερινής νυχτός άλλης εποχής , το μόνο λογικό θα ήταν να πάρεις ένα σκουτερο παπί για τη λαική και το σουπερ μάρκετ . Απο κει πέρα τα ζυγίζεις και πράττεις ....
Modenas Kriss 125
Η Aprilia με τα tuono ειδικα τα v4 εχει κανει παπαδες...ειχα την τυχη να κανω ενα σεσσιον με ενα factory με clipon στις Σερρες και να το εχω παει μεχρι το Σουνιο παλιοτερα.....αλλοοοο πραγμα...
Throttle that mysterious friend of ours
Χωρίς να θέλω να επηρεάσω το 1 1/2 ετών και 8k χλμ μεταχειρο που παίζει μέσα με τα σχεδόν 2 χιλιάρικα λιγότερα από καινούργιο τα θεωρώ πολύ καλό ντιλ μη πω σαξες στορυ
Αν είναι ακριβώς όπως τα περιγράφει εγώ έμπαινα, γιατί είναι το φακτορι με τις κόκκινες ζανταρες και δεν νομίζω να έχει κάποια αναβάθμιση το κουτας του ‘24.
Καλή τύχη σε ότι και να αποφασίζεις. Το μοντέλο ειναι όντως λουλούδι!!
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε καθόμουν με τον μεγάλο γιο (12) στον υπολογιστή να βρούμε κάτι για το μάθημα της Ιστορίας του . Εκεί υπάρχει 'ξεχασμένο' ένα Tab στον explorer με το λογότυπο της Aprilia .
Τι είναι αυτό το Α εκεί μπαμπά ? Μια μοτοσυκλέτα που θα ήθελα να πάρω κάποια στιγμή . Για να την δω , λέει . Ουαουυυυ !! Τελείως διαφορετική από αυτή που έχεις τώρα αλλά κούκλα !
Θα την πάρεις ? Το σκέφτομαι καιρό αλλά δεν νομίζω .. είναι αρκετά τα λεφτά ..
Μπαμπά , να την πάρεις .. την αξίζεις ..
Την συνέχεια την φαντάζεστε
Εδωσα προκαταβολή και τώρα περιμένω πλέον με αγωνία εκείνο το τηλέφωνο ..
KTM950 Adventure - Tuono 1000 RR7 Blue Dream (..no more dreaming..)
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2