Κινητήρας πλαίσιο και ψαλίδι μου φάνηκαν ωραία, αν και ομολογώ ότι δεν πρόσεξα τις τεχνικές λεπτομέρειες που τα κάνουν και ενδιαφέροντα. Με το σχέδιο των πλαστικών έχω το θέμα, το βρίσκω ανέμπνευστο. Στις κατάλληλες διαδρομές θα πρέπει να σκοτώνει, και να έχει και φοβερό χαβαλέ.
Κι εγώ θα ήθελα περισσότερες επιλογές στην κατηγορία, αλλά όχι στις τιμές των Ducati και Husky. Πόσοι είναι διατεθιμένοι να δώσουν πενταψήφιο ποσό Ευρώ για ένα τελείως μη πρακτικό, μονοκύλινδρο μηχανάκι; Νομίζω ότι τα SM ξεκίνησαν ως μετατροπές σχετικά απλών, συχνά προσιτών μηχανών, που έκαναν πλάκα σε πολύ μεγαλύτερες σε καθημερινές συνθήκες. Πλεόν τείνουν να γίνουν δυσπρόσιτη πολυτέλεια.
τόσο απλο αλλά παράλληλα τόσο τέλειο στη σχεδίαση. Έτσι πρέπει να είναι ένα μπροστινό φτερό ρε μ@@νια
"Η τιμή του Hypermotard 698 Mono, το οποίο εξοπλίζεται με τον ισχυρότερο μονοκύλινδρο κινητήρα παραγωγής, ξεκινάει από τα 14.600€, με την έκδοση RVE να κοστίζει 1.000€ περισσότερα, στα 15.600€."
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Αυτό https://www.car.gr/classifieds/bikes...-701-supermoto
ή
το Duc ?
Ducati Hypermotard 698 Mono Review
Τεστ από τις "γνωστές αγγλικές κωλόφατσες" σε καρτόπιστα.
Oldfarts never die
Και άρθρο από τον ίδιο για όσους προτιμούν το διάβασμα αντί για το μπανιστήρι (λέμε τώρα)!
Oldfarts never die