Καλησπερα σας.
Αλλο 1 cbf μπηκε στη παρεα σας απο προχτες...
Αγορασμενο απο Γερμανια μεταχειρισμενο αλλα σε αριστη κατασταση...
Τιμη 5300€
Χιλ 5700
Μοντελο 5/2005 με abs χρωματος μαυρου...
Βεβαιως η κινηση αυτη εγινε επειδη ετυχε να υπαρχει ενας γνωστος μου στην Γερμανια ο οποιος εψαξε και την βρηκε.
Ο πρωην ιδιοκτητης ητανε ενας 55αρης γερμανος...
Μεταφορικα δεν πληρωσα(κανονικα θα ητανε 200€ περιπου) αλλα και αυτα τα γλιτωσα μιας και ηρθε με την νταλικα του ανθρωπου που μου την βρηκε...
Μενει μονο ο εκτελωνισμος ο οποιοσ (και παλι μεσω γνωστου) θα μου κοστισει κανα 150€ περιπου μιας και το τιμολογιο εχει κοπει απο εκει στα 2000€ με αιτιολογια προβλημα στον κινητηρα...
Οποτε συνολικα η τιμη θα μου βγει κανα 5500 πανω κατω(με τις πινακιδες)
Και τωρα αποριες:
1) Που μπορω να βρω manual μιας και αυτο που εχει μεσα ειναι σε Γερμανικα-Γαλλικα-Βελγικα.
2)Μου ειπε οτι το servis των 6000 εχει γινει απο τον πρωην ιδιοκτητη.Επειδη και το βιβλιο των σερβις ειναι στα γερμανικα,ποτε πρεπει (απο εδω και περα) να κανω Γενικο Σερβις και ποτε Λαδια??
μηπως να παω να τα ξαναλλαξω εδω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο????
3)Κανοντας το μια βολτα παρατηρησα οτι 3-4 φορες που σταματησα στα φαναρια ειχα προβλημα στο να βαλω την νεκρα..
4)Αυτη η ερημη η σελα πως διαολο ρυθμιζεται????
5)Σκεφτομαι να βαλω συναγερμο με τηλεειδοποιηση,καμια προταση απο καποιον που ηδη εχει???
Ποιο ειναι το ζουμι των παραπανω??????
Αν δεν εχεις γνωστο δεν αγοραζεις απο Γερμανια και εκει ευτυχως για εμας που ειμαστε αγοραστες οι ανθρωποι εχουν τελειως διαφορετικη παιδεια σε οτι αφορα τους 2 κ 4 τροχους....ΕΝΤΕΛΩΣ!!!
Αυτα για αρχη και θα επανελθω με νεοτερες αποριες κατα τη διαρκεια...Παρτε και μερικες φωτο.