Γειά σας και απο εμένα.
Είμαι νέο μέλος του forum και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την 3ετη μου επαφή με τις μηχανές BMW.
Το 2004 πήρα την 650 GS οπού και την κράτησα 2 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα ( πέρα του οτι μετά απο πολλά χλμ στην εθνική οδό τα χέρια μου έτρεμαν απο τους κραυδασμούς μονοκύλινδρη βλέπεις ) και κάνοντας 26.000χλμ.
Τον Ιούνιο του 06 πήρα την μεγάλη απόφαση και την πούλησα ( στον Βαγιανέλη απο 'οπου και την είχα αγοράσει ) και πήρα το όνειρο μου ένα 1200GS , έχουμε κάνει παρέα τα πρώτα της 17.000χλμ απροβλημάτιστα ( κάνω τον μήνα 1200χλμ min ).
Στην επίσκεψη μου στο συνεργείο Βαγιανέλη στα πρώτα 1000χλμ το κόστος ήταν 150 ευρώ αυτό το αναφέρω για παρόμοιες
συζητήσεις που έχετε κάνει και το προσπερνάω.
Σε γενικές γραμμές ( αυτό τονίζω ) η εξυπηρέτηση και η επικοινωνία με το όλο προσωπικό είναι χλιαρή σε αντιθεσή με τα 26.000 ευρώ σύνολο για τις 2 μηχανές μαζί με αξεσουάρ που έχω δώσει μέσα σε 3 χρόνια και φαντάζομαι και πολλοί απο εσάς.Όλα αυτά τα αναφέρω όχι γιατί πιστέυω οτι είμαστε αναβάτες μιας ανώτερης φυλής αλλά γιατί είμαστε σίγουροι για αυτό που επιλέξαμε και το πληρώσαμε ( παχουλά ) το πάθος μας και αξίζουμε καλύτερη αντιμετώπηση επιτέλους σε αυτή την χώρα που κατοικοεδρέυουν οι πολυεθνικές εταρίες όπως η BMW αλλά με υπηρεσίες δυστηχώς Ινδίας.
Τα παραπάνω ήταν για τους κυρίους που θέλουν να αποκαλούνται αντιπρόσωποι BMW Hellas.
Τώρα σχετικά με το όνειρο μου ( 1200 GS ) τα πολλά λόγια είναι περριτά 1200χλμ στα όρια το μήνα τα λένε όλα κανένα πρόβλημα το αντίθετο θα ήταν περίεργο για μια τέτοια μηχανή.
Αυτό που θα ήθελα εαν μπορείτε να με βοηθήσετε να μου πείτε είναι ο κατάληλος χρόνος να αλλάξω λάστιχα και τι να βάλω ( όλα τα χλμ Αττική Οδός ) ο δείκτης στο λάστιχο δείχνη οτι έχει περιθώριο ακόμη.