Συνεχεια τουτουνου του ποστ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=49499
Την τελευταια εβδομαδα προγραμματιζα το ταξιδι στο τελωνειο που λετε για να παραλαβω το συγκεκριμενο δεμα που η Φεντεξ φροντισε να μου ερθει γρηγορα και φθηνα στη Μπορτα μου
Διαβαζα που λετε πληροφοριες γνωμες και κειμενα διαφορων αναξιοπαθουντων, που μια μερα αποφασισαν να μαζεψουν τα μπογαλακια τους και να τολμησουν το ακατορθωτο....!!!Να προβουν οι ιδιοι στην διαδικασια του εκτελωνισμου ταξιδευοντας απο γκισε σε γκισε και απο κτιριο σε κτιριο χωρις χαρτη και απαραιτητο εξοπλισμο...
Ετσι οπως ξεκινανε ολα τα ομορφα ταξιδια στον χωρο....και στον χρονο
Το ταξιδι ξεκινησε με το παπι (που ως γνωστον ειναι το απολυτο χιλιομετροφαγο οχημα) απο Περιφερειακη Υμηττου κατω απο δυσμενεις συνθηκες, δηλ κρυο και στην συνεχεια βροχη.
Μοναδικα εφοδια τα αδιαβροχα,ο απαραιτητος εξοπλισμος σαφως,πολλα τσιγαρα ενα στυλο,ενα μπλοκακι,μπαταρια γεματη στο κινητο για να μπορω οποιαδηποτε στιγμη να παρω καποιον τηλεφωνο κατα την διαρκεια της αναμονης και να του κλαφτω σαν απληρωτη πουτανα, κερματα για διοδια και ζεστο καφε απο μηχανημα,μωρομαντηλα εξ'άιτιας του καφε, και τελος η πιστωτικη γιατι "ποτε δεν ξερεις" .
Αφου τσεκαρα την λιστα αλλη μια φορα για να βεβαιωθω οτι θα ειμαι απολυτα προετοιμασμενος για να πανε ολα κατα διαολου φουλαρα βενζινη το παπι και ξεκινησα για το μακρυ και αβεβαια ταξιδι.
Φτανοντας στο αεροδρομιο πηρα την πρωτη εξοδο για το κτιριο της Swissport (εμπορευματικη εξοδος 3-4) ,οπου βρισκοντουσαν τα γραφεια της Φεντεξ,και το τελωνειο του συγκεκριμενου κτιριου.
Εδω πρεπει να πουμε οτι καθε Κτιριο-Εμπορευματικη εξοδος, εχει το δικο του τελωνειο που σε ταλαιπωρει (και σε χρεωνει αφανταστα) ,ωστε μετα να πας και στο Κεντρικο ας πουμε τελωνειο οπου και εκει ταλαιπωρεισαι και χρεωνεσαι την μανα σου και τον πατερα σου,διοτι το γαμησι πρεπει να μοιραζεται ετσι ωστε να το απολαμβανουν ολοι αφ΄ενος,και να νιωθεις και εσυ ρε παιδι μου οτι γνωριζεις νεους ανθρωπους αφ΄ετερου διοτι η επαναληψη ακομα και στο σεξ κουραζει οπως και να το κανουμε.
(χεζω και ερχομαι)