Μαλλον και εγω ειμαι ο κωλοφαρδος, καθως το Piaggio εδω και σχεδον 8 χρονια, δεν με απασχολησε ΚΑΘΟΛΟΥ ως προς τα ηλεκτρονικα/ηλεκτρικα του.
Μιλατε για μηχανακια που τα αγορασατε καινουρια;
pew pew pew pew pew pew !!!
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Aν και εσυ μιλας για μηχανη, το ιδιο συνεβη με το Sportcity 250 του 07 που ειχα επι 14 χρονια. Η μπαταρια κρατησε 7 χρονια και αλλαχθηκε προληπτικα, μεχρι τα 11 χρονια πηγαινε συνεργειο για τα προγραμματισμενα μονο. Απο εκει και μετα εβγαλε 2 ακριβες βλαβες μια καθε χρονο, αντλια νερου και βενζινης, ο μηχανικος που την αλλαξε την πρωτη δεν πιστευε οτι ηταν η "μαμα". Στο συνεργειο μιλησα με καποιον που σε παρομοιας ηλικιας beverly ηταν στην 3η!!
Ναι οκ, τα πλαστικα ως συναρμογη δεν ηταν τελεια, ναι οταν εβρεχε δυνατα επαιρνε υγρασια το οργανο αλλα δουλευε μια χαρα και στεγνωνε μονο του, αλλα δεδομενου οτι οταν το πηρα ηταν 500€ φθηνοτερο απο το Beverly, χαλαλι.
Λοιπες βλαβες ηλεκτρολογικης υφης, καμια. Ακομα και λαμπα αλλαζα καθε 4 χρονια περιπου.
Απο συντηρηση, λαδια καθε χρονο, αν και τα πρωτα 3 χρονια καθε 5.000 χλμ τα οποια γινονταν σε 13-14 μηνες. Στο τελος τσιμπαγε λιγο λαδακι. Πολλα χιλιομετρα δεν εκανε μεν αλλα ολα ηταν στην κινηση του κεντρου και καποιες φορες σε ασφυκτικες συνθηκες και το γκαζακι του δεν το λυπομουν καθολου, οποτε τα 63.000 χλμ που εκανε τα λες αρκετα.
Στο τελος αν αγοραζα τωρα μαλλον το beverly θα επαιρνα για τους 16ρηδες και αν ηξερα οτι θα το κρατουσα τοσα χρονια το SΗ 300. Οι 15ρηδες του επαιρναν μονο 2 μοντελα ελαστικων και η πισω αναρτηση ηταν για το αναθεμα.
Καλημέρα, αγόρασα πριν δυο βδομαδες μεταχειρισμένο Beverly 300s hpe 2021 με 20000 χλμ από τον Παπανικολάου στην Πάτρα. Παρατήρησα ότι στα 40-46 χλμ κάνει έναν μεταλλικό θόρυβο και μετά σταματάει. Ανησύχησα και πήγα από το συνεργείο της αντιπροσωπείας και μετά από βόλτα του μάστορα μου είπε ότι δεν είναι κάτι να φοβάμαι και είναι λειτουργικός θόρυβος από το ξηρό κομπλερ.. ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άλλος αυτόν τον θόρυβο ή με κοροϊδεύουν για να μην το φτιάξουν δωρεάν( έχει εγγύηση καλής λειτουργίας για 6 μήνες). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Οι άνθρωποι εκεί δεν κάνουν για τίποτα.
Έχω ένα Liberty το οποίο επι 5 έτη ψάχνουν να βρουν γιατί ανάβει το check engine.
Την τελευταία φορά μου παρέδωσαν το μηχανάκι λυμένο κάτω από τη σέλα.
Έχω και φωτό.
Ούτε καν ασχολήθηκα να τους πω κάτι μια και βασίζονται στις μάρκες BMW και Piaggio και μετά την πώληση δεν ασχολούνται καν.
Αν ήμασταν αττική και υπήρχε παραπάνω από μία αντιπροσωπία, αυτοί τώρα θα ήταν άνεργοι.