Ναι ίδιο μηχανάκι αλλά άλλο στήσιμο. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με τον Λορε αλλα μακάρι να βρεί τον παλιό καλό
-ρομποτικό- του εαυτό και ας μου σπάει τα νεύρα. Πρέπει κάποιος να σπάσει τον τσαμπουκά του "πιτσιρικά"
Ο Pedrosa είπε οτι δεν είχε πρόσφυση στην αρχή του αγώνα και μάλιστα στον 20ο γύρο έκανε τον ταχύτερο του χρόνο.
Όσον αφορά τον γιατρό είμαι υπερικανοποιημένος. Αμα πάρει και νίκη στην Ιταλία... κρέμαα (δεν ξέρω πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό βέβαια με τον κόπρο που έχει καβατζώσει την πρώτη θέση και την φιλάει με νύχια και με δόντια)
A και κάτι ακόμα.. Γιατι μόνο ο γιατρός (αντε και κανας Dovi) παίζουν σουζίδια δεν μπορώ να καταλάβω. Ο Mήτρογλου στη θέση του Markez τι θα έκανε δηλαδή?
![]()
Κύκλους
Nα εισαι καλλα Αrgonautis46{76v}
@akaposto
Ζοριζεται λεω γιατι απο οτι λεει και οιδιος αντιμετωπιζει προβληματα με τα καινουργια λαστιχα απο την αρχη της χρονιας και με το νεο πλαισιο τωρα ενω με τα περσινα οχι
The tyre was better on the edge, good grip,
but as soon as we pick up the bike it starts to spin a lot in the traction area, in the middle of the tyre.
The same as Qatar, Austin and all the other tracks.
The bike doesn't feel the same for me in acceleration as last year.
“I think the start is very important, because in the last few years I've started always in first or second place so I could concentrate very well to ride at my best level,” Lorenzo explained.
“But if you start fifth, sixth, seventh, for me at this moment it is not the same. I struggle a little bit to be smooth. So today[le man] I didn't ride well and also the setting that I thought was better in the warm-up, with this temperature, was worse.”
http://www.crash.net/motogp/news/204...t-happens.html
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=46J5OgOApjc
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 21/05/2014 στις 21:59.
Είμαστε όλοι σε απόσταση και βλέπουμε μόνο τα χοντρά. Παίζονται πολλά με τα λάστιχα, που δεν πολυμαθαίνονται. Τα φετεινά Bridgestone δεν ταιριάζουν καθόλου στο στυλ του Lorenzo. Αν παρακολουθούσες το preseason, είχε φρικάρει όταν του τα έφεραν να τα δοκιμάσει... Τα ίδια είχαν συμβεί βέβαια και το '12 με τη Honda, που αναγκάστηκε να δώσει από τη μέση της χρονιάς το μηχανάκι του '13, αλλά πλέον το πουλάκι είχε πετάξει...
Εγω ξέρω οτι ο μπέρτζις είχε κακό μάτι...
Τον σούταρε, κρέμασε και σκόρδα στο δεξί γριπ και πήρε τα πανω του το παιδί...
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Αντε να δούμε καμια θεωρία περι πριγκιπικών ακόλουθων, σταυροφόρων και Βαλεντινικών![]()
![]()
Κύκλους