Με είδα να ζαχαρώνω ενα 3ημέρακι οταν φτιάξει ο καιρός προς το Μάρτιο προς Τοσκάνη μεριά. Η απόφαση έχει παρθεί τώρα μαζεύουμε λ7 Η βόλτα θα είναι ανοιχτή για όποιον το ψήνει
Με είδα να ζαχαρώνω ενα 3ημέρακι οταν φτιάξει ο καιρός προς το Μάρτιο προς Τοσκάνη μεριά. Η απόφαση έχει παρθεί τώρα μαζεύουμε λ7 Η βόλτα θα είναι ανοιχτή για όποιον το ψήνει
ένεση αδρεναλίνης σήμερα στο δρόμο για τη δουλειά.
ανεβαίνοντας τη λ.δημοκρατίας μία ριπή αέρα έστειλε ένα μπλέ κάδο καταπάνω μου.
ελιγμός και.....ευτυχώς που ήταν άδεια η αριστερή λωρίδα.
Με είδα να χιονίζει και να βάζω αδιάβροχα, ισοθερμικά, μποτάκια για να πάω το παιδί σχολείο με την μηχανή...τι τραβάει και αυτό το καημένο....
Με είδα να τρέχουν τα σάλια μου κοιτώντας τα χρυσά OHLINS,τώρα κατάλαβα γιατί ο χρυσός είναι σταθερή αξία...
Προχθές σε οχι ιδιαίτερα πολυσύχναστο δρόμο στην Μυτιλήνη βολταρα αμέριμνος με 50 χιλ και στα καλά καθούμενα για μισό δευτερολεπτο χανω τα πάντα ! φλασιά!! χανω για λίγο επαφή με το περιβάλλον, συνερχομαι και τελικά αντιλαμβανομαι οτι χτύπησα σε κλαρί δεντρου που κρεμόταν αόρατο σχεδόν στην μεση του δρόμου και στο ύψος των ματιών ( μηχανακι ΧΤ 660 ) .
σταματώ και φυσικά ξήλωσα τα κλαριά για να προφυλάξω τους επόμενους περαστικούς.
Δεν τα πάω καλά με τα δεντρα άλλα τα κλαριά εφεραν χοντρά αγκάθια σαν τριανταφυλλιά,
Δεν ειχα το κλειστό κράνος αλλά το Jet για την πόλη, ακόμη και αυτό όμως αποδείχθηκε σωτηριο! το κλαρί με βρηκε ακριβως στο ύψος του αριστερού ματιου, ευτυχώς είχα την ζελατίνα κλειστή.
Παιδιά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα συνεβαινε αν δεν φορούσα κράνος και ελεγα εντάξει μωρέ,,μια βόλτα στην πόλη ειναι.... το λιγότερο θα εχανα ενα μάτι χωρια τα πιθανά της πτωσης που θα ακολουθούσε....
Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 30/11/2016 στις 18:16.
Με είδα να βαράω σαν τρελός μανιβελιές στο KLR γιατί ο τρόμπας ο μάστορας είχε στριμώξει το συρματόσχοινο του τσοκ και αυτό ήταν μονίμως μισοτραβηγμένο! Ρε γιατί δεν τραβάει το μηχανάκι? ρε γιατί δεν παίρνει μπρος?
Σε είδα μισοβάρελο μετά από ριπή αέρα να σκας μπροστά μου στα δύο μέτρα μέσα σε στενό που περπάταγα από 4ο ή 5ο όροφο... Στράβωσες ευτυχώς στην άσφαλτο και όχι στο κεφάλι μου! Όταν σε σήκωσα θα ήσουν ίσα με 4-5 κιλά! Αν δεν είχα σταματήσει να πω σε τύπο "ξεκίνα εμποδίζεις όλη την κυκλοφορία από πίσω" ένα λεπτό πριν ... τώρα θα είχα γίνει ο τενεκεδένιος από το μάγο του Οζ!
με ειδα να ειμαι στην κατεχακη σημερα το πρωι με το κοr1τσι μου και να μην νιωθω τα χερια μου απο το κρυο!!
Με ειδα πρωι πρωι να μενω απο μπαταρια και να ζμπροχνω το RR με τριτη σε ημικατηφορα και να περνει με το ζορι(εμμμ 12 μερες ακηνισια καλα να παθω ο κοπανος) μετα απο 2 χλμ ειδα τρομπα βλακα με φλας αριστερα να ξεκιναει να στριβει να στριβω και εγω ανοιχτα και να αλαζει γνωμη και να με ακουμπαει οριακα στο ψαλιδι(τη γλυτωσαμε την πτωση και σημερα)δικαιολογια συγγνώμη ρε φιλε αλαξα γνωμη τελευταια στιγμη....αντε ρε καλο μηνα...
Throttle that mysterious friend of ours
Με ειδα χθες το βράδυ στο Μαρουσι στο Mall να χανω κανα δυο δακτυλα απο το κρυο και εναν ορχι. Τουλαχιστον θα ειμαι μοναρχης απο δω και περα
Μας είδα χτες το βράδυ, να βγαίνουμε από ζεστό μαγαζί έξω στο ψοφόκρυο και να τρέχουμε μαζεμένοι, να χωθούμε στο... μηχανάκι!!!
με ειδα να μενω απο βενζινη και να σπρωχνω το κοr1τσι μου στην κατεχακη.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ O ΛΑΚΑΜΑΣ...54 χμ με λαμπακι βενζινης αναμενο...εκανα γυμναστικη φουλ
Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια οδήγηση στη Αθήνα να ακουμπαω καθρέφτη! Παραξενευτηκες μάλλον που σταματησα και σου έδωσα το τηλ μου, γιατί το τζαμακι κρέμασε,(καλα ρε γιατί είχε καλώδια από μέσα? Περίεργα τα κουτιά!) αλλά και εσύ παραδεχτηκες ότι ήτανε ήδη χτυπημένος, αφού έλειπε ολόκληρο κομμάτι! Για να δούμε αν θα με πάρεις...
"Δεν είμαι Μωαμεθανός
ούτε και ανήκω κανενός
Σ’ όσους και να πάω τόπους
ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους"