Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 250

Θέμα: Σέροου: Συμμάζεμα-σουλούπωμα-φρεσκάρισμα, όπως θέτε πέτε το!

Ανεξερεύνητο μέλος Το avatar του/της ereynitis
    Όταν μπήκε και η σέλα όμως, άρχισε να μου φαίνεται λίγο πιο δύσκολο απ' ότι στην αρχή.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0028-.jpg 
Προβολές:	386 
Μέγεθος:	91,4 KB 
ID:	287086

Και με τα φέριγκ φορεμένα...

Όνομα:	DSC_0032-.jpg 
Προβολές:	387 
Μέγεθος:	87,2 KB 
ID:	287087Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0035-.jpg 
Μέγεθος:	102,9 KB 
ID:	287088

Εντέλει, εμφανισιακά κάπως μου καλοδείχνει. Δε φαίνεται τόσο παράταιρο όσο περίμενα. Θα ήθελα να ξέρω τι γούστα τρέφει και η ομήγυρις.

Από 'κει και πέρα θα ήθελα τις συμβουλές σας, για το κατά πόσο θα με συνέφερε οικονομικά και πρακτικά να ασχοληθώ για να το φέρω στα ίσα του.

Συνεχίζουμε με άλλα. Θυμάστε εκείνο το μικρό προστατευτικό αλυσίδας στο πίσω μέρος του ψαλιδιού, που μου είχε σπάσει στην Πεντέλη; Ε, λοιπόν, βρέθηκε ένα καλόπαιδο που μου έδωσε μία περισσευούμενή του Φούχτα (όπως Φουχτώνω ) και εφόσο' δεν τη χρειαζόμουν άμεσα, μου ήρθε μια ιδέα.

Όνομα:	DSC_0037-.jpg 
Προβολές:	385 
Μέγεθος:	60,4 KB 
ID:	287089

Τα απαραίτητα συν ένα τρυπάνι ντροπαλό, που δεν του αρέσει η δημοσιότητα ...

Όνομα:	DSC_0038-.jpg 
Προβολές:	384 
Μέγεθος:	77,0 KB 
ID:	287090

Και έτοιμο για τοποθέτησηηη.

Όνομα:	DSC_0047-.jpg 
Μέγεθος:	86,3 KB 
ID:	287091Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0048-.jpg 
Προβολές:	383 
Μέγεθος:	86,3 KB 
ID:	287092

Πίσω από το κομμάτι της Φούχτας έβαλα και το απομεινάρι της προηγούμενης γλύστρας, γιατί ψιλοακουμπούσε στην αλυσίδα.

Και το λογότυπο της Γιαμάχα <<σκαλιστό>>, έτσι για να γουστάρουμε να 'ούμε!

Έχει κι άλλο. Επειδή κάνει σε όλους μας καλό να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα και δεδομένου κυρίως, ότι τα πειράματα με την κάμερα του κινητού εν κινήσει πέτυχαν πανηγυρικά, κατασκεύασα εκ του μηδενός και μια παροχή ρεύματος, αντικείμενο με το οποίο επίσης ασχολήθηκα πρώτη φορά και παρ' όλο που είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, φρονώ ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης της κατασκευής, κυρίως στον τομέα των δικλείδων ασφαλείας. Φώτοζζζ!

Όνομα:	DSC_0045-.jpg 
Προβολές:	382 
Μέγεθος:	73,4 KB 
ID:	287093Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0046-.jpg 
Μέγεθος:	98,8 KB 
ID:	287094

Όπως βλέπετε στη δεύτερη φωτό, χρησιμοποιείται και πορδοβούλωμα προς υδατοστεγανότητα!

Αφού έγιναν και πετυχημένες δοκιμές λειτουργίας, προχωρήσαμε στην τοποθέτηση. Σύνδεση στη μπαταρία και πέρασμα του καλωδίου παράλληλα με το σκελετό και τα υπόλοιπα καλώδια, χρησιμοποιώντας πάντα τα άκρως απαραίτητα δεματικά.

Όνομα:	DSC_0053-.jpg 
Προβολές:	384 
Μέγεθος:	104,9 KB 
ID:	287095

Κατέληξα σ' αυτό το σημείο τοποθέτησης, γιατί ενώ υπάρχει χώρος ακριβώς μπροστά στο τσοκ, δίπλα στα όργανα και πίσω απ' το μασκάκι, όπου δε θα φαινόταν έτσι άσχημα, θα έπρεπε η υποδοχή του βύσματος να <<κοιτά>> προς τα πάνω και παρ' όλου του πορδοβουλώματος, το νερό είναι νερό και η υγρασία υγρασία. Τουλάχιστον έτσι προς τα κάτω που το έβαλα, όσο να 'ναι, πιστεύω προστατεύεται καλύτερα. Για δείτε κι εσείς και πέτε μου.

Όνομα:	DSC_0051-.jpg 
Προβολές:	385 
Μέγεθος:	74,0 KB 
ID:	287096Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC_0052-.jpg 
Μέγεθος:	58,8 KB 
ID:	287097

Έτσι έχουμε τώρα και σταθερή βάση για το κινητό και δε μας αγχώνει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, ακόμα κι εάν τραβάει βίντεο ή δουλεύει τζι.πι.ες ή παίζει μουσική ή όλ' αυτά ταυτόχρονα και για δέκα συναπτές ώρες!!!

Χώρια την πλάκα, επειδή διασκεδάζουμε καλύτερα όταν είμαστε ασφαλείς, έριξα πρώτα μια ματιά εδώ. Μετά ρώτησα στο μαγαζί ηλεκτρολογικών ειδών, που αγόρασα τα πραγματάκια της παροχής και μου είπαν ότι επειδή το ρελέ είναι λίγο μπελάς στην εγκατάσταση, καλύτερα να παρεμβάλλω μια θήκη κυλινδρικής ασφάλειας με ενσωματωμένο καλωδιάκι μεταξύ του καλωδίου που συνδέεται στο συν και του πόλου της μπαταρίας. Μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα, αλλά επειδή εΧτός από όμορφο είμαι και ανοιχτόμυαλο παλικάρι θα ήθελα ν' ακούσω κι άλλες γνώμες και κυρίως τις συμβουλές σας στο τι μεγέθους ασφάλεια να χρησιμοποιήσω. Ο φίλος Bil έβαλε 15-άρα, εγώ σε κυλινδρικές έχω 2 15-άρες, μία 30-άρα και μία 40-άρα, ποιά είναι η σωστή οέο;
    Επιπλέον, αποφάσισα να ξαναλλάξω την εγκατάσταση της παροχής με τον εξής τρόπο: Να τοποθετήσω το <<θηλυκό>> του αναΦτήρα κάπου κοντά στην μπαταρία, μέσ' απ' τα πλαστικά, σε στεγανό μέρος. Να έχω μόνιμα συνδεδεμένο το ανταπτοράκι από αναΦτήρα σε usb και σε αυτό μόνιμα συνδεδεμένη καλωδιακή προέκταση usb με επιπλέον στην άλλη άκρη ανταπτοράκι από μονό σε διπλό usb, το οποίο να φτάνει μέχρι έξω, στα όργανα, για να συνδέω εκεί την οποιαδήποτε συσκευή. Νομίζω πως θα 'ναι καλύτερα έτσι, εσείς τι λέτε;

Έκατσα και το διάβασα ολόκληρο και μου αρέσει ο τρόπος που αγαπάς-φροντίζεις-βελτιώνεις το ''κορίτσι''. Θα σημειώσω μόνο κάτι που ίσως σε βοηθήσει, στο δικό μου ΧΤ600 και ειδικότερα στον λεβιέ ταχυτήτων αγοράσω από JUMBO πάμφθηνα σκριπς για ποδήλατο αφρώδη που φοριούνται σαν γάντι χωρίς δέστρες και δεν ενοχλούν το παπούτσι σε κανένα σημείο, καλύπτουν και ένα μέρος του μετάλλου στον λεβιέ. Καλή συνέχεια στο έργο σου.

Παλαιό μέλος
    Γνώμη μου ότι το μαμα ρεζερβουάρ του ταιριάζει καλύτερα, φαίνεται πιο σύγχρονο. Με το άλλο ρεζερβουάρ θυμίζει το παλιό χτ 250.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BMW R75 Προβολή μηνύματος
    Γνώμη μου ότι το μαμα ρεζερβουάρ του ταιριάζει καλύτερα, φαίνεται πιο σύγχρονο. Με το άλλο ρεζερβουάρ θυμίζει το παλιό χτ 250.
    Έχεις δίκιο, το serow είναι 225.

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Μιας και ρωτάς την γνώμη για το ρεζερβουαρ, εμένα δεν μου άρεσε.
    Κάνει το μηχανάκι να δείχνει πιο παλιό απο όσο είναι και έχει και θεματάκια στην εφαρμογή του.

Νομίζω χωρις να είμαι ειδικος οτι η παροχή ρευματος θα ήθελε μια ασφαλειοθήκη με μια ασφάλεια

σσσ.bmp
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stef88x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexzafeir Προβολή μηνύματος
    Νομίζω χωρις να είμαι ειδικος οτι η παροχή ρευματος θα ήθελε μια ασφαλειοθήκη με μια ασφάλεια

σσσ.bmp
    Ναι γιαννη συμφωνο με το παλικαρι. Και ακομα πιο σωστα θα ηταν με ενα ρελε, δηλαδη οταν παίρνει μπροστα το μηχανακι να εχεισ ρευμα και οχι παντα οπως τωρα.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    το τεποζιτο αμα ειναι τοσο χαλια απ'εξω δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι απο μεσα εκει τερμα κατω στον πατο που σαπιζουν ολα. θελει ενα 60αρι για επισκευη μεσα κι οσο θες εσυ απ'εξω. αρα δεν αξιζει. καλυτερα λεω να βρεις ενα πλαστικο απο XR η ΤΤ600 οπως εγω και να ξενοιασεις.
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=125699

Παλαιό μέλος
    Για δες και ένα μεγαλύτερο http://www.car.gr/parts/view/3112370/

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    καλο αυτο αλλα κανει οσο μισο σεροου...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Έκατσα και το διάβασα ολόκληρο και μου αρέσει ο τρόπος που αγαπάς-φροντίζεις-βελτιώνεις το ''κορίτσι''. Θα σημειώσω μόνο κάτι που ίσως σε βοηθήσει, στο δικό μου ΧΤ600 και ειδικότερα στον λεβιέ ταχυτήτων αγοράσω από JUMBO πάμφθηνα σκριπς για ποδήλατο αφρώδη που φοριούνται σαν γάντι χωρίς δέστρες και δεν ενοχλούν το παπούτσι σε κανένα σημείο, καλύπτουν και ένα μέρος του μετάλλου στον λεβιέ. Καλή συνέχεια στο έργο σου.
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, Νοτάκος. Ωραία κι η ιδέα σου για τα γκριπάκια, στα υπ' όψην.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexzafeir Προβολή μηνύματος

σσσ.bmp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stef88x Προβολή μηνύματος
    Ναι γιαννη συμφωνο με το παλικαρι. Και ακομα πιο σωστα θα ηταν με ενα ρελε, δηλαδη οταν παίρνει μπροστα το μηχανακι να εχεισ ρευμα και οχι παντα οπως τωρα.
    Το λοιπόν, ασφαλειοθήκη με ασφάλεια στρογγυλή, γυάλινη, 15-άρα μπήκε (για την οποία δεν είμαι σίγουρος ακόμα εάν είναι η σωστή, το ψάχνω), θα παραθέσω φωτό κάποια στιγμή αργότερα. Για το ρελέ, θα το σκεφτώ, ανάλογα τη βαρεμάρα μου και το βαθμό απώλειας της μπαταρίας. Αν και πιστεύω - και διορθώστε με εάν κάνω λάθος - ότι εάν δεν είναι κάτι συνδεδεμένο στην υποδοχή του αναπτήρα (εκτός απ' το πορδοβούλωμα), η μπαταρία λογικά δεν έχει απώλειες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    το τεποζιτο αμα ειναι τοσο χαλια απ'εξω δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι απο μεσα εκει τερμα κατω στον πατο που σαπιζουν ολα. θελει ενα 60αρι για επισκευη μεσα κι οσο θες εσυ απ'εξω. αρα δεν αξιζει. καλυτερα λεω να βρεις ενα πλαστικο απο XR η ΤΤ600 οπως εγω και να ξενοιασεις.
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=125699
    Για το ντεπόζιτο γενικά ευχαριστώ την πλειοψηφική γνώμη, την οποία και θα εισακούσω. Προς τον παρόν θα αφήσω επάνω αυτό της μαμάς και πολύ αργότερα, θα ψάξω για κάνα πλαστικό, όπως ορθά προτείνουν Μοτομάνιακ και BMW R75. Απλά, φίλε μπεμβεδάκια, επειδή το ντεπόζιτο δε συγκαταλέγεται στις άμεσες ανάγκες μου και 160 ευρά είναι μπόλικα, όπως είπα θα το κοιτάξω πολύ αργότερα.

Σας ευχαριστώ όλους!

Σελίδα 11 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 678910111213141516 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τα πραγματα οπως θα ειναι το 2100
    από ftsmf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 17:29
  2. Ακούστε το..!! Οπως+δήποτε..
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 03:37
  3. Το Rcv211 όπως δεν το είδατε ποτέ
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2006, 00:31
  4. K5 εξατμιση οπως το Μ1 του Valentino.
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 22:20
  5. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ