edit..
χεστο δεν υπαρχει λογος
Τελευταία τροποποίηση από kalgeorge; 28/05/2016 στις 17:59.
αριστερο να επικαλειται τον Παπαδοπουλο και την χουντα δεν γνωρισα!Τερενς μου εκανες την τιμη.51 ειμαι αλλα εχω να μαθω πολλα ακομα.![]()
Αυτός ο λαός δεν θα ξεπεράσει ποτέ πιστευω τον Εμφύλιο...
Όπως έλεγε άλλωστε κι ο Μάνος Χατζηδάκης : "Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις"....
Ρε φίλε με ξεπερνάς ειλικρινά...
Εκπαιδευτικός ε;
Όλα αυτά δηλαδή θα μπορούσες να τα περάσεις, έστω και υποσυνείδητα, στα παιδιά μας;
Μην απαντήσεις....έτσι κι αλλιώς ρητορικό ήταν...
ρε τερενς ελεος κλαινε οι χηρες κλαινε και οι παντρεμένες..
εχασες ρε μεγαλε κατι από εφάπαξ επειδή κ.λπ, κ.λπ...αν γραφεις αυτά τωρα θα ηθελα να ηξερα τι θα εκανες αν εχανες τον διορισμο σου για ένα μοριο μετα από 12 χρονια προυπηρεσια σε ολοήμερα και επιτυχια ΑΣΕΠ όπως ο υποφαινόμενος..
Όταν το "καλο" Πασοκ" με την διαμαντοπουλου στο παιδειας καταργησε την εγκυκλιο με το 24μηνο και πολλοι από εμας μειναμε εξω για παντα για 2 μηνες που θελαμε για να συμπληρώσουμε το 24μηνο που τα μαζεύαμε με 250 ευρω το μηνα επι χρονια..
Η μηπως δεν θυμασαι τους φωτογραφικούς νομους ( που για τρεις μερες ειχες δικαίωμα αιτησης αν το επαιρνες χαμπαρι-εσεις οι κομματικοι του Πασοκ κανατε αιτησεις για την ολυμπιακη παιδεια και μπήκανε ολοι οι μιλημενοι κομματικοι μπροστα στην επετηριδα από ολους εμας και ουσιαστικα ακυρώσατε αναξιοκρατικα τη θεση που τη δικαιούνταν αλλοι...
Τα ιδια και με τα αθλητικα σχολεια...από την πισω πορτα μαζευατε μορια εις βαρος αλλων συναδελφων...
Και οι περισσοτεροι που δεν είμασταν κομματικοι -γιατι όλα αυτά γινοταν στο μιλητο-μειναμε αδικα από εξω από την επετηριδα και τρωμε το αγγουρι του ιδιωτικου τομεα και εσεις να γκρινιάζετε για το εφάπαξ..
Ένα θα σου πω...στο αριθμο 700 ημουνα για το νομιμο διορισμο μου και ξαφνικα πηγα στο 7.000..
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ, ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ και αυτό οσο και να μην το γραφεις ξερεις ότι ηταν ετσι και εσυ από τους βολεμένους του συστηματος από ότι φαινεται...
σορρυ Τερενς δεν εζησες μονο εσυ σε αυτή τη χωρα για να λες αυτά τα πραγματα και να θελεις να σε παιρνουμε στα σοβαρα..
οποτε να χαιρεσαι το τενερε και τα αλλα αστα..βρωμάνε από οπου και να τα πιασεις...
Αυτή είναι τελικά η διαφορά μας, εγώ τρώω ώρες να πω ΜΙΑ μαλακία, εσύ τρως χρόνια για να πεις ΧΙΛΙΑΔΕΣ μαλακίες... Επέτρεψέ μου να μην σε καληνυχτίσω γιατί ήδη κοιμάσαι εδώ και χρόνια, οπότε δεν θα είχε και νόημα.
Υ.Γ. Αν η πατρίδα μας έχει εκπαιδευτικούς σαν εσένα, δεν χρειάζεται κανένας Κίσσιντζερ και λοιπές σκοτεινές εβραϊκές δυνάμεις, μια χαρά την κάνατε την δουλειά....