Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 219

Θέμα: Πωλούνται κράνη

Διαβασα ολο αυτό το thread και μη ξέροντας κανένα σας, απλά λιγο το παρατραβήξατε χωρις να υπάρχει λόγος νομίζω. Το πως γράφτηκε κάτι ή το ύφος δεν ειναι εύκολο να γινει σαφες μεσα απο το γραπτό λόγο, οποτε μη μπριζώνεστε άδικα

Εγω που ενδιαφέρομαι για τέτοια κράνη, μπορεί καποιος να μου πεί που μπορώ να τα δω/δοκιμάσω στην Αθήνα (εαν δε θέλετε να απαντήσετε εδω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση στειλτε πμ).

Ευχαριστώ

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ

ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......

ΠΣΣΣ ΝΙΑΤΑ..... ΙΣΑ ΛΕΩ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΜΨΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ!!!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΨΜ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......

ΠΣΣΣ ΝΙΑΤΑ..... ΙΣΑ ΛΕΩ ΜΗ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΜΨΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ!!!

Giorgara teliosane re file oi tyropites kai ta krouasan... ta efages ola
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM

7 τυροπιτες και 8 κρουασαν σοκολάτας για πρωινό φιλε μου??τα γνωστα??

καμια 12 σόδες για μετα?

μωρη τουλούμπα...:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji

Εγω που ενδιαφέρομαι για τέτοια κράνη, μπορεί καποιος να μου πεί που μπορώ να τα δω/δοκιμάσω στην Αθήνα (εαν δε θέλετε να απαντήσετε εδω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση στειλτε πμ).

Ευχαριστώ [/B]

επιτελους κι ενας που καταλαβε ...
    φιλαρακο,ειναι απλο.
    στειλε π.μ στον VFR...
    μολις σου απαντησει,στειλε το στον Μοτσαρτ που διαγραφηκε (ο παπαρας..)
    μολις δεις μεγαλη αποκλιση στις τιμες,κανε το ποστ στις αγγελιες.!!

μερικα ποστ πανε αυτοματα στις "διαμαχες",και σε κανα μηνακι,θα εχεις το κρανακι της επιλογης σου στα χερια σου με την καλυτερη τιμη και την μεγαλυτερη ασφαλεια...

ρε πουστη μου...
    πως να το παρεις αποφαση να κοψεις την φουντα με οσα γινονται..???
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
    πως να το παρεις αποφαση να κοψεις την φουντα με οσα γινονται..???

θα μου δώσεις 100 ευρώ για δυο μεταλικές ντουλάπες, μια κουζίνα, κάνα δυο ντιβάνια και 3-4 γλάστρες ...
    να σου πω?

οδηγώ ΚΤΜ αναπνέω ΚΤΜ Το avatar του/της atom7ktm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki ZX-12
    τον μοτσαρτ τον ξερω ιντερνετικα μονο!!!!!
    δεν ειμαστε φιλοι απλα εχουμε ανταλλαξει κουβεντες σε διαφορα ποστ!!!!!

αυτο για τις εντυπωσεις ...............

γιατι η τοποθετηση σου ειναι εντελως ακυρη!!!!!

αντε φαε κανα ποπ κορν τωρα!!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    μαλλον αυτοι που ξερουν να βριζουν πρεπει να εχουν και τα μεγαλυτερα.α και καπου διαβασα οτι αν η επιθεση παρει προσωπικο χαρακτηρα ........................
    οσο για τους φιλους μου αυτοι βοσκουν προβατα και εκει στα βουνα που τα βοσκουν δεν εχουν ιnternet.
    και λιγοτερο ποπ κορν γιατι θα σε πειραξει
    νάτη τελικά η πιο @@δάτη παρέα! :rotflmao:

μίλησα το ίδιο "άσχημα" και για τις δύο πλευρές (MOZART+φίλοι / VFR+φίλοι) προσπαθώντας να σας δείξω πως βλέπει ο "απέξω" το όλο ποστ. αλλά μόνο εσάς πείραξε! τι να πω, όποιος έχει τη μύγα...

προσωπικά στα @@ μου ποιος έχει δίκιο, ή μάλλον ποιος είχε αρχικά δίκιο γιατί στην πορεία όποιος και να το είχε το έχασε με τον τρόπο που φερόσαστε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ούτως ή άλλως κράνος GP δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσω... (ρε λες να κάνει καμία καλή η ΚΤΜ με το RC8 και να μου αλλάξει γούστα και μυαλά?) ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!!! αλλά στεναχωριέμαι γιατί δεν περίμενα να λήξει έτσι γρήγορα η διαμάχη και είχα ετοιμάσει πολύ ποπ-κορν..... :rotflmao:

πέρα από την πλάκα, για μένα είναι λάθος η απόφασή σου (αν και σεβαστή) να αποχωρήσεις από το φόρουμ MOZART. ίσως και λίγο παιδιάστικη. μοιάζει για απόφαση "εν βρασμώ" και συνήθως αυτές οι αποφάσεις είναι λανθασμένες...

(κάνα κράνος ENDURO δεν παίζει?) δεν μπόρεσα να κρατηθώ!!!

Orange blood runs in my veins...

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_
    Μάγκες,

προσωπικά ζήτησα να λήξει το θέμα και το ΕΚΑΝΑ με το προηγούμενο πόστ μου.
    ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. Αν νομίζει κανείς ότι πήγα και κλάφτηκα πουθενά έχει χρόνια να φάει κανονικά χόρτα και τρώει απο τα άλλα. Όπως ο idi διαβάζει και δεν γράφει σε άλλα φόρουμ, έτσι και οι άλλοι φίλε idi. Και δεν ξέρεις πόσοι δεν έχουν γράψει επειδή τους είπα ΕΓΩ να μην μπούν. Ούτε θα ξέρεις ότι γίναμε η Λαμψη και Ζωή και όσοι κωλοβαράνε λένε να διαβάσουν τούτο δω το πόστ για να περάσει η ώρα τους....
    Οπότε hold your horses ότι μπήκαμε να εναντιωθούμε στο Moto.gr . Δεν το έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να ξεκινήσω τώρα.

5 χρόνια εγγύηση φίλε όποιε το είπες παρέχεται σε κάθε Arai.
    After sales σΕ είπα ότι είμαι εδώ για να με βρείς αν δημιουργηθεί προβλημα.
    ΔΕΝ έφερα δέκα κράνη. ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ το γ@μημένο το Νακάνο και το έγραψε ο Βαλάντης. Θες να το ακούσεις κι απο μένα??
    ΝΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ, Έχει μείνει το γ@μημένο το άλλο και ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ ούτε με χίλια. οΚ τώρα?

Εϊπα ότι πουλάω δύο κράνη. Και επειδή είστε γ@μωθεωρία και γ@μοσυναλαγμα -οι αντίθετοι προς την αγγελία εννοώ (Sniper όντως δεν είναι η δουλειά μου τέτοια - έχεις δίκιο σε ότι έγραψες και ήθελα να το πω απο πρίν).
    Το αν βγάζω ή δεν βγάζω, προσωπικά, νομίζω ότι ΔΕΝ είναι δουλειά κανενός. Κάποιοι νομίζουν ότι βγάζω διακόσια ευρώ. Κάποιοι ότι βγάζω 5ο. Κάποιοι ότι τους ληστεύω. So be it ρε πούστη μου. Πρέπει να απολογηθώ??
    Πρώτα απ όλα ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν ρώτησε να πεί για μετρητά. Μαλακία που δεν είπα τι και πώς αλλα ρε μάγκα μου κανείς δεν επεκτάθηκε και κανένα πμ δεν πήρα. Οπότε το 6οο μετρητά είναι άκυρο.

Μότζαρτ, αν το πούλησες 380 είναι δικό σου καπέλο. Θές να βάλω Japan site που πουλάει τα μονόχρωμα RR4 280 Ευρώ? Στο είπα και πρίν. Αν ΔΕΝ ξέρεις ΤΙ και ΠΟΥ μην ανοίγεις το στόμα σου. Γιατί εγω ΤΟΤΕΝΕΣ δενπετάχτηκα σαν την βούρτσα να πώ ''ο Japan papastore'' τα έχει 280 τα μονόχρωμα και 350 τις ρέπλικες. Τι 450 και μαλακίες μου λέτε. Δεν πετάχτηκα γιατί δεν ξέρω απο πού το πήρες και πόσο. 450 είναι καλή τιμή απο μόνη της. Μετρητά μουη το αφήνεις 420 το πήρα κι έφυγα με συνοπτικές διαδικασίες.

IDI δεν ξέρω πώς την έχεις δεί με την πάρτη μου. Απο το Moto.gr ξέρω ελάχιστα άτομα και ΔΕΝ σας έχω τιμήσει ΠΟΤΕ με την παρουσία μου σε μαζώξεις. Όχι επίτηδες αλλα ποτέ δεν έκατσε. Οπότε είμαι ο klain man και δεν με έχει δεί κανείς ούτε ξέρει ότι επι σειρά ετών ήμαν Αγγλία.

ΔΕΝ είπα ότι έκανε άσχημα που ενημέρωσε.
    Έκανε μαλακία όμως γιατί
    1 - Δεν ενημέρωσε. Παραπληροφόρησε φίλε μου. Εγώ ΡΩΤΗΣΑ και έχω και e-mail απο τον Howard και το site που βάλατε. Αλλα δεν μου απήντησε κανεις.... Το γιατί άγνωστο. Τα πουλάω ακριβά? Άστο για λίγο έξω και απάντησέ μου κάποιος/όποιος τι απόδειξη θα πάρω απο τον Howard και τί γίνεται αν φάω τελωνείο. Θα μου τα δώσει άλλος τα λεφτά? Γιατί εγω τις απαντήσεις τις έχω με μέηλ απο τον τύπο.
    2 - Οι φάσεις , θα σου στείλω πμ και το τελωνείο 5ο/5ο είναι κάπως. Αν είναι πενήντα πενήντα.... Το ρίσκο θα το πάρεις εσύ? εγώ? ο μουσικάντης? Ποιός τέλος πάντων??? Όταν δηλαδή θα σρειαστεί να πληρωθεί το τελωνεί ή χαθούν κάποια αντικείμενα ΠΟΙΟΣ θα βάλει το χέρι στην τσέπη? Εσυ? εγώ? Δώστε κάποιο όνομα anyways....

Γενικά μου βγάλατε (οι όποιοι) το ίντερνετ και ΓΑΜΩ τις αγορές και δεν γίνεται στραβή το 2οο7 και τί είναι αυτά που λέμε και τέτοια. μΕ φαίνεται ότι όσοι το λέτε, τώρα το μάθατε.

Αν και δεν το κάνω επάγγελμα, πάλι είσαστε λάθος. Ο τύπος στο e-bay ας πούμε, ο Bajaron το κάνει επάγγελμα. Γιατί δεν σβήνετε το όνομά του απο δώ? Γιατί κάποιος μπήκε και είπε ''το πέρνω απ αυτόν τόσο'' και τρέξαν όλοι? Αυτός δεν βγάζει??? Ποιά η διαφορά?? Αυτός τα δηλώνει στην εφορία?? Γιατί αυτόν δεν τον λέτε κλέφτη όταν στην Αμερική είναι φτηνότερα?

μηπως λεω εγω ο μαλακας για να του στειλει καποιος πμ και να πει ναι μπορω να σου φερω ενα αλλο σε 4 μερες και αν θες ειναι και medium?(
    Ξέρεις κάτι για τα πμ μου? Αλλα και να το έκανα (που δεν έγινε τίποτα τέτοιο) εσένα ρε φίλε ΤΙ σε κόφτει??? Πρέπει να σκάσω με πλακάτ έξω απο το φωτογραφίο σου να λεω
    ''10 λεπτά οι μνήμες απο το e-bay ο τύπος είναι αισχρός λοποδύτης μην μπείτε μέσα? '' για να καταλάβεις το πώς φαίνεσαι στα μάτια μου.

Δεν καταλαβαίνω το ζόρι που τράβηξε ο Μότζαρτ και δεν πρόκειται γιατί επίθεση ούτε μαγκιά πούλησα σε κανέναν. Έβαλα μία Αγγελία και το πούλαγα ΟΣΟ ήθελα. 5οοο Ευρώ γιατί το φυλάω κάθε βράδυ στον ύπνο μου και τους βάζω μαλακτική σιλικόνη στις τσιμούχες. Ας μήν το πάρει κανείς ρε μάγκες. Ο καθένας πέρνει τα ρίσκα του σε αυτήν την ζωή αλλα όταν ο Hornet είπε το ποιά είναι τα ρίσκα για το νέτ, όταν ο DUKAS είπε ότι έχει κι αυτός χάσει πράγματα απο το νέτ, όταν είπα ότι και εγώ και φίλοι του φόρουμ του άλλου έχουν χάσει πράγματα και είπα ότι ΔΙΝΩ ονόματα, δεν λέω παπαρολογίες βγήκα ο λαθραίος κλεφτρόνας γιατί έχω ψυχική βλάβη απο τα ρίσκα και βγάζω τα μαλλιά μου. Όταν μότζαρτ μου δεν σου σκάσει κάνα κράνος στην πόρτα σου και έχεις βάλει την πιστωτική σου να δω τί θα κάνεις τότε. Θα δουλέψεις μισό μήνα τσάμπα για να γουστάτρεις?

Ευχαριστώ τον όποιον έκανε πόστ το Site με τον τύπο, αλλά ξαναείπα και ΔΕΝ πήρα απάντηση. πόσο έχει η ασφάλεια? Αν πείς στον κύριο ότι τα κράνη κάνουν 450 και όχι 50 Ευρώ που μου είπε ότι βάζει στην απόδειξη ΠΟΣΟ θα φας τελωνείο??? Πόσο φόρο θα πλερώσεις?? Όταν κάποιος βγεί και πεί, τό κάνουμε κουβέντα. Χαρακτηρισμοί του τύπου είσαι κλέφτης είναι γελίοι. Και ΕΓΩ δεν έρβισα κανέναν πρίν ανοίξει το κουτάκι με τις μαλακίες. Έκανα quote τα πάντα που ειπώθηκαν οπότε το να μου λέτε ''δεν τα είπα'' δεν ξέρω πώς γίνεται.

Πετάτε τέλος το κλέφτη και το λαθραίμπορα λες και είναι μαστίχα.
    Λαθραίμπορας είσαι ΚΑΙ εσύ φίλε μότζαρτ. Και είσαι ότι και να μου πείς. Μπορεί να μην βγάζεις αλλα φέρνεις παράνομα (νομικά πάντα) κράνη για φίλους σου ή πουλάς κιόλας (380 Ευρώ μΕ είπες) γιατί Ιαπωνικά αραί δεν αφήνει η αραι στην Ευρώπη. Και ο άλλος είναι γιατί αεμερικάνικα δεν αφήνει, και ο τρίτος γιατί το άλλο και ο τέταρτος γιατί το τάδε. Άρα πρίν ανοίξεις το στόμα σου κάνε μια αναδρομή σε άλλα πόστ, δικά σου πρώτα να δείς το κράνος που πούλησες τι προδιαγραφές έχει.
    Συνέχίζω για να χονέψεις καλύτερα. Το πόστ στο bikenet φίλε μπήκε για τον όποιον λόγο μπήκε, όπως μπήκε και μετά ΔΕΝ έκανα edit γιατί είχα ΗΔΗ πάρει απαντήσεις στο συγκεκριμένο τομέα του εμπόρου. Ρώτα τα παιδιά δημόσια αμα θες να δείς τι ειπώθηκε παραπέρα με πμ και όσους με ρώτησαν. ΔΕΝ έσβησα όμως το πόστ γιατί δεν λέει να κάνει έντιτ κάποιος αφου έχει μπεί πόστ αλλουνού. Όπως είδες εδώ δεν το είπα, ούτε στο e-market που ήταν το κράνος. Για να καταλάβεις λοιπόν, μπορείς να ρωτήσεις. ''φίλε, στο bikenet είπες αυτό, τί εννούσες?'' . Θα σου απάνταγα. Όπως και έκανα. Και έστω ότι είμαι εμπορας. Εδώ εμφανίστηκα πουλώντας 2 (δύο, 1+1) κράνη. Αν εμφανιζόμουνα πάλι πουλώντας άλλα δύο, και άλλα δύο να μου την λέγατε. Μου τα χώνετε χωρίς λόγο. Και χωρίς να με ξέρετε κιόλας.

Αν δεχθείς την απάντηση ή όχι είναι στα καλαμπαλίκια μου. Αυτό αισθάνθηκα, έτσι έπραξα. Λογοδοτώ μόνο σε μένα και σε κανέναν άλλον φίλε μου κι όταν σηκώνωμαι είμαι οΚ με την φάτσα μου στον καθρέπτη. Ούτε έχω λόγο να λέω ''ρωτήστε τον Βαλάντη, τον τάδε, τον άλλον'' για το τί άτομο είμαι. Λυπάμαι που σχηματίζονται παρατάξεις αλλα ας βάλει τιμοκατάλογο ο μουσικάντης δικό του απο το μαγαζί ή της υπηρεσίες του, και αν τον πώ κλέφτη επειδή στην κίνα η εμφανιση φίλμ είναι τσάμπα και σου δίνουν και μια καπότα δώρο, θέλω υποστήριξη απο το κοινό.

Όπως είπε και ο Καπετάνιος, κάντε ένα πόστ με τους κινδύνους του νετ, που έχουν ειπωθεί, βάλτε ένα λίνκ, βάλτε ένα λίνκ με τα φτηνά κράνη, ένα άλλο με το πόσοι έχουν φάει φόλα και συζητάμε εκεί. Γιατί πρέπει να γ#μηθεί η αγγελία με το καλημέρα?
    -0o-

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ρε φιλε, ουτε σε ξερω, ουτε τραβαω κανα ζορι μαζι σου!

το πουλησες ? στα αρχίδια μου! ΟΕΟ !!!!

οι χαρακτηρισμοί ηταν που με πείραξαν και η συνέχιση του θέματος, που δεν ηταν απο το Mozard αλλα απο «καλοθελητές» που ξαφνικά ειδαν φως και μπηκαν

αντε γεια μας και καλη καρδια

Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
    Και δεν ξέρεις πόσοι δεν έχουν γράψει επειδή τους είπα ΕΓΩ να μην μπούν.
    πω πω ρε φιλε τι ειπες τωρα? εκανες τετοιο πραμα? παλι καλα που τους ειπες να μη γραψουν γιατι διαβαζουν και μικρα παιδια

ασε που τωρα περπατάμε τοιχο τοιχο με το χερι στο κωλο μηπως μας γαμήσει κανενας!!!

πω πω ευτυχώς λεμε!!!! thanks!!!

idi, διάβασε καλύτερα τα πόστ....

Το πρώτο πόστ κάτω απο την αγγελία είναι του
    paramedic

Συγνώμη αλλά αφού του κόστισαν λιγότερο απο 600 που λέει πως γίνεται να τα πουλάει 600???Μήπως εγώ δεν το καταλαβαίνω? Μήπως ψάχνεις για μ@λ... ρε φίλε??? Και πουλάς και άλλο κράνος απο αυτό που λες!!!Mods κάντε κατι για το παλικάρι παρακαλώ πχ διαγραφή!!
    Αυτό το είπε ο mozart χωρίς προηγούμενα μπινελίκια....
    ειναι κλεφτης γιατι εμπορευεται ενα ειδος το οποιο εξ' αρχης ειναι λαθραιο και εν τελη το πουλαει λαθραια.
    Που στα κομμάτια είδατε μπινελίκια εκ μέρους μου ΧΩΡΙΣ να μου έχουν απευθύνει τον λόγο???? ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ. Και αν σε πείραξαν οι ''χαρακτηρισμοί'' όπως λες, δεν είδα να την πείς στον φίλο σου και καβασακικό mozart όταν μας είπε κλέφτες, αναξιόπιστους και λαθραίμπορους.

O mozart τα έσβησε όλη την πρώτη σελίδα ρε φίλε και δεν μπορώ να δώ τι έγραφε, πάντως η απάντησή μου ήτω ευγενική.

-οο-
    -0o-

με τον mozard εχω παει 2 φορες για καφε με το Kawasaki-bikers ... δεν ειναι η γκομενα μου και δε νομιζω να θελει προστασια

τεσπα το θεμα τραβαει χιλιομετρα χωρις λογο καιρος ειναι να σταματησει (βασικα ειναι απο την αρχη του λαθος)

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    γιατί δεν το λήγετε το θέμα εδώ βρε παιδιά?...

εντάξει διαμάχες είναι αλλά να ηρεμήσουμε λίγο....

ε?

στο κάτω-κάτω τα kawasaki είναι ΓΤΠ ... τι να κάνουμε τώρα... :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    πω πω ρε φιλε τι ειπες τωρα? εκανες τετοιο πραμα? παλι καλα που τους ειπες να μη γραψουν γιατι διαβαζουν και μικρα παιδια

ασε που τωρα περπατάμε τοιχο τοιχο με το χερι στο κωλο μηπως μας γαμήσει κανενας!!!

πω πω ευτυχώς λεμε!!!! thanks!!!
    μΕ αρέσεις γιατί δεν γαμάς την συζήτηση. Επίσης με αρέσεις γιατί δεν έχεις πρόβλημα μαζί μου. Το θες αλλιώς όμως και μου κάνεις. Βγάλε τα καρότα απ τ' αυτιά και άκου τώρα.
    ΑΥτό κατάλαβες ότι ήταν το νόημα? Δεν είπα να μην μπούν για να μην σΕ γαμήσουν ή σαΣ γαμήσουν αν αυτό κατάλαβες. Πιπάκι στον κώλο μας δεν μπαίνει αν δεν το αφήσουμε εμείς πρώτα. Και αν θέλει να σου μπεί, όσο και να πηγαίνεις τοίχο τοίχο θα στονΕ φορέσουν.
    Είπα να μην μπούν γιατί ΞΕΡΩ ότι αν μπούν γνωστοί δικοί μου αβέρτα και λένε και υποστηρίζουν εμένα, θα γίνει αυτό που έγινε και θα λέτε ήρθαν οι απο κεί και υποστηρίζουν τον μήτσο ενω ο αλίμονος ο μουσικάντης δεν έχει κανένα. Φαστέν?
    -0o-

φαστεν οχι αλλα βαρεθηκα

εκτος αν μπει ο βαρυψωλης που θα με γαμησει, θελω δε θελω, και τοτε θα κανω το παν να τον νευριασω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF