Ok, είμαι εντός προγράμματος.
Θα έρθω...
Καλά να περάσετε!
Βάλτε και καμιά φωτό αν ευκαιρήσετε
Εγώ μόλις γύρισα σπίτι!!
Φωτογραφίες αργότερα.
Τώρα έχει παντόφλα το μενού...
Μπράβο παιδιά!
Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Ωραιες φωτο Ανδρεα! Ωραια περασαμε! Χαρηκα για τις νεες γνωριμιες. Επειδη μ ετρωγε ο κωλος μου, στην επιστροφη πηγα και μια μεχρι Βαρκιζα
Ωραία διαδρομή, πολύ καλή παρέα, με κέφι και ωραίες ιστορίες. Ευχαριστώ σύντροχοι για την παρέα και εσένα Volpad για το κέρασμα.
Ο καιρός μάς έκατσε καλά με λίγη συννεφιά. Είναι η εποχή που είναι αξιοποιήσιμη όλη η μέρα, αφού μπορείς να είσαι συνέχεια στον δρόμο χωρίς να κρυώνεις ή να ζεσταίνεσαι.
5 μοτοσακά 250 έως 1000cc και ισάριθμα κορμιά.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 20/05/2023 στις 18:23.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Σε είδα που ψαχνόσουν για περισσότερα χιλιόμετρα. Κι εμένα μού φάνηκε μικρή, αφού ήταν άλλωστε κάτι παραπάνω από 70 km. Ένα από τα επόμενα σαββατοκύριακα μπορούμε να κανονίσουμε παραλία Βαρνάβα που είναι λίγο περισσότερα χιλιόμετρα και το συνδυάζουμε αν θέτε με φαγητό σε παραλιακό ταβερνάκι. Μπορούμε να συνδυάσουμε κι άλλες περιοχές σε ανατολική Αττική, όπως Ωρωπό και Αγία Μαρίνα.
Στις δραστηριότητες πολλές φορές δεν είναι πλεονέκτημα τα πολλά άτομα. Νομίζω ότι καλό πλήθος είναι μεταξύ 10 και 20 ατόμων. Με περισσότερο κόσμο έχω διαπιστώσει ότι αναγκαστικά σπάνε οι παρέες και δεν είναι ουσίας η μαζικότητα. Με μερικούς μπορεί απλά να πεις ένα γεια και να μην έχεις τον χρόνο να επικοινωνήσεις. Απλά για να λες "μαζευτήκαμε τόοοοοσοι".
Θεωρώ ότι μία ετήσια των 20 ατόμων, είναι εφικτή με την τρέχουσα δυναμική του φόρουμ, αν να οργανωθεί μερικές εβδομάδες πριν, αλλά και πάλι δεν είναι αυτοσκοπός. Ακόμα και οι μικρές βόλτες έχουν τη χάρη τους, ενώ και η σπανιότητα προσδίδει αξία.
Επίσης, η δική μου προσωπική προτίμηση είναι βόλτες μεταξύ 100 και 200 χιλιομέτρων. Περισσότερα χιλιόμετρα στο τέλος αρχίζουν και μου φαίνονεται διεκπεραιωτικά, ειδικά πάνω από 300. Καταλαβαίνω βέβαια ότι υπάρχουν άλλοι που αν δεν κάνουν 400-600 χιλιόμετρα, δεν αισθάνονται ότι έκαναν γερή βόλτα.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 21/05/2023 στις 00:36.
Ωραίοι , πάντα τέτοια !
when life gets complicated... i ride.
Πάντα τέτοια παιδες, που θα πάει θα ταιριάξει το πρόγραμμα μου κάποια στιγμή να ακολουθήσω και εγώ
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ