δεν ξερω να σου πω για καβασακια κ βε7, ξερω οτι το μηχανακι ειναι απιστευτα ερωτευσιμο...
εχεις πμ στο τραιουμφΦορουμ, οτι χρειαστεις τα λεμε εκει! μην επαναλαμβανομεθα κιολα...
με το καλο η αγορα, ειναι αγχολυτικο κ θα το γουσταρεις!!
στριβω, αρα υπαρχω..
Εμενα απο τα 3 μου αρέσει περισσότερο το Κawasaki, εχει φινίρισμα και ποιότητα που τα άλλα δεν την φτάνουν. δεν εχει τίποτα πλαστικό πάνω του, ακόμα και τα πλαινα καπάκια ειναι μεταλλικά, και ο κινητήρας απο την δεξιά πλευρά είναι πανέμορφος με την κίνηση του εκκεντροφόρου με αξονα και κωνικά γρανάζια.
motomike αυτα που διάβασες για το kawasaki είναι επιεικώς άτοπα, ισως τα διαβασες σε καποιο περιοδικό Triumph. Αν βαλουμε στην εξίσωση οτι τα σημερινά Bonneville συναρμολογούνται στην Ταυλάνδη, ενω το Kawasaki ειναι Japan, ισως παίξει καποιο ρόλο και η καταγωγή.
Το V7 ειναι το πιο μικρό σε διαστάσεις, εχει άξονα, ειναι το πιό ήσυχο της παρέας (πόσο ήσυχο πια? ), και ειναι και το μόνο που εχει μείνει πιστό στην παράδοση. Ο κινητήρας του ειναι όπως ηταν απο παλιά, αεροψυκτος διβαλβιδος με ωστήρια κλπ.
Ειναι ομορφο και ποιοτικό, αλλά ειναι κάπως 'λιγο΄σε ποσότητα.
Καβάλησε τα και τα 3 πριν αποφασίσεις.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
http://www.motorcyclenews.com/MCN/sp...page-id=129603 δειτε και αυτο το συγκριτικο.
Εχει παει κανεις ταξιδι με την συγκεκριμενη μηχανη? Πηγαινει ανετα εθνικη η υπαρχει θεμα με τον αερα μιας και ειναι naked....???
Θελω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
το έκοψαν(gt1000)εάν το βρείς μονο σε μεταχειρό
όσο για τα υπόλοιπα classic εάν βρεις την ευκαιρία καβάλησε τα και αποφάσισε πιο σου ταιριάζει περισσότερο..
και τα 3 είναι ερωτεύσημα για διαφορετικούς λόγους το καθένα..
you rise you fall you're down then you rise again
μονο μεταχειρισμενο αν βρει....
οσον αφορα τον αερα, μια χαρα ειναι, μην τρελαινεσαι...
το λιβανιζεις αρκετο καιρο, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανησυχεις τοσο πολυ, μηχανακι ειναι, οχι μεζονετα...
σου εχω στειλει κ μεηλ- απαντηση οσον αφορα την ερωτηση προσφορα στο καταστημα...
στριβω, αρα υπαρχω..
Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση...το λιβανιζω γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα που κοστιζει και δεν θα ηθελα να το μετανιωσω αργοτερα, για αυτο ρωταω να μου πει καποιος που εχει εμπειρια καποια πραγματα...δεν ειναι μπλουζακι να το πεταξεις αν δεν σου κανει μετα!!
θα περασω απο κοντα να τα πουμε και καλυτερα!!
Θελω να γίνω αυτό που ήμουν τότε που ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.
Έλα να ξυπνάμε το θέμα να ενημερώσουμε νεαρό φιλο!
Λοιπόν, σοβαρός νεαρός 31 ετών, που μου έχει αποδείξει την αφοσίωση στο συγκεκριμένο και τον ήπιο οδηγικό χαρακτήρα του εδώ και 3! χρόνια
είναι στο παραπέντε να αγοράσει Τ100 (inj) κοντά στα 7000e με ενημερωμένα service book.λπ.
Απλά και όμορφα αν θα προτιμούσατε Τ120 στα 9000ε και γιατί ή αν έχετε αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο.
Η ερώτηση απευθύνεται σε κατόχους. Ευχαριστώ!