Οπου εκεί βάζουν γκολ απ΄τα αποδυτήρια τα shoei-arai.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΜΕΤΑ σε απασχολουν θεματα οπως : ΘΟΡΥΒΟΣ, ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ, ΒΑΡΟΣ & ΖΥΓΙΣΜΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ (ποιοτητα βαφης , σχεδια κλπ)
Οπου εκεί βάζουν γκολ απ΄τα αποδυτήρια τα shoei-arai.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΜΕΤΑ σε απασχολουν θεματα οπως : ΘΟΡΥΒΟΣ, ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ, ΒΑΡΟΣ & ΖΥΓΙΣΜΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ (ποιοτητα βαφης , σχεδια κλπ)
Παντως αν αποφασισεις για KBC παρτο απεξω (Ευρωπη).
Επειδη τα ψαχνω λιγο αυτο τον καιρο , ενω στα SHOEI και στα ARAI η αγορα απεξω δεν ειναι κα ιδραματικα φθηνοτερη , στα KBC επικρατει χαος.
Μεχρι κα ι100 ευρω διαφορα.
Το ιδιο ισχυει και για τα SHARK.Ειδικα τα RSI τα βρηκα εξω , σχεδον μιση τιμή.
ζυγισμα(παροτι βαρυ) και αεροδυναμικη το αραι δε παιζεται
για τα υπολοιπα το συζηταμε
ρε παιδια επειδη εχω φαει μια φλασια...το RSR2 τι λεει σαν κρανος?το εχει κανεις?
πηγα και εριξα μια ματια στο rsr2...τουλαχιστον απο ποιοτητα φαινοταν πολυ καλο...μια απ'αυτες τις μερες θα εχει και test ride
Είναι απίστευτο ... Αν το βρεις καλή τιμή πάρτο . . .
αν και θα βγει το RACE-R και RACE-R Pro τον Ιανουάριο , περίμενε να δεις και τα καινούρια !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
αν και θα βγει το RACE-R και RACE-R Pro τον Ιανουάριο , περίμενε να δεις και τα καινούρια !!!
αμα ειναι να βγει καινουριο...θα περιμενω να παρω το παλιο πιο φτηνα
Μπορεις να μου πεις pano τα κρανη της shark που τα δοκιμασες στην Πατρα?
Aκομα, εμενα προσωπικα ελαχιστα με ενδιαφερει η αεροδυναμικη ή τα γραφικα, μονο ισως ο εξαερισμος, γιατι σε cruiserακι προσανατολιζομαι (μην με κοροιδεψετε πολυ...):wacko:
στο ζαπατη στη νοταρα!
thx! θα περασω και απο εκει με πρωτη ευκαιρια να δοκιμασω μερικα shark.
Να ρωτησω και κατι αλλο για να μην ανοιγω ολη τη ωρα καινουργια thread?
Αλυσιδα κουλουρα πουμπορω να βρω μια καλη και παχια? περιπου 16-19 χιλ, χωρις να μου τον πολυπιασουν?
ειχα παρει μια αμπους μαιζωνος αρατου γωνια που εχει ενα μαγαζι...κανα 30αρι αν θυμαμαι καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από giannis88
thx! θα περασω και απο εκει με πρωτη ευκαιρια να δοκιμασω μερικα shark.
Να ρωτησω και κατι αλλο για να μην ανοιγω ολη τη ωρα καινουργια thread?
Αλυσιδα κουλουρα πουμπορω να βρω μια καλη και παχια? περιπου 16-19 χιλ, χωρις να μου τον πολυπιασουν?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια επειδη εχω φαει μια φλασια...το RSR2 τι λεει σαν κρανος?το εχει κανεις?
Τα καλά:
1)Πανάλαφρο και τέλεια ζυγισμένο στο κεφάλι
2)Υπερκορυφαία ποιότητα υλικών στο εσωτερικό
3)Πανεύκολη αλλαγή ζελατίνας
4)Πληθώρα αξεσουάρ από την κούτα (Μάσκα χνώτων με την οποία δεν θολώνει η ζελατίνα στο 98% των περιπτώσεων,ζελατίνες tear-off,επιρήνιο)
5) Εξαερισμός να φάνε κι οι κότες
Τα κακά:
1)Αρκετός θόρυβος λόγω πολλών εξαερισμών.Με μπαλακλάβα μειώνεται αρκετά.Με ωτοασπίδες εξαφανίζεται.Αν έχεις γυμνό μηχανάκι τότε θα έχεις πολύ θόρυβο πάνω από τα 130-140.
Άλλο δεν έχω εντοπίσει στον 1+ χρόνο που το έχω
Α ξέχασα....και πολυδοκιμασμένο από τον γίγαντα Randy DePuniet :rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Τυχαιο οχι...ασχετο με αυτα που λεμε....ΝΑΙ!Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
το καλο της arai στο ιντερνετ μπορει να το βρεις και 500@
τυχαιο?
τα συμπερασματα δικα σας
Οχι δε σου ειπα να καρφωσω σε τοιχο με 100χλμ. Εκει και ?5000 να εκανε το κρανος...δε θα αντεχε.Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Εγώ γιατί πιστεύω πως και πάλι γραμμένους θα μας είχες!
Σοβαρά τώρα! Αν το κράνος σου πληρούσε τις προδιαγραφές γιατί να μη μας έγραφες?
Έχεις την εντύπωση πως εκεί που οποιοδήποτε κράνος θα έσπαγε θα σε έσωζε το arai?
Ναι ομως...οσο και να θελεις να μη το παραδεχτεις...ενα SHOEI X-spirit ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα αντεξει σε πολυ πιο γερο χτυπημα απο ενα HJC CL-16.
Εγω αυτο που προσπαθω να σας μεταδωσω...αλλα απ'οτι φαινεται κανεις δεν ΘΕΛΕΙ να καταλαβει...ειναι οτι η ARAI ή η SHOEI που ειναι τοοοοσααα χρονια (οπως και αλλες βεβαι μαρκες) στο χωρο...εχει κανει εξαντλητικα τεστ και απιστευτες ερευνες για να φτιαξει το καλυτερο κρανος...που δεν το λεω εγω αλλα τα crash tests...και γι'αυτο ειναι και πιο ακριβο απο τα αλλα.
Και ναι οταν προκειτε να εχω ακομα και 1% πιθανοτητα παραπανω να τη βγαλω σε ενα πιθανο πεσιμο και χτυπημα του κεφαλιου...I'll take it...and I'll pay it!\
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα και τα κανουμε περιπλοκα. Οποιος πιστευει οτι υπαρχουν καλα κρανη αλλα υπαρχουν και καλυτερα...οποιος καταλαβαινει αυτο που λεει και διαθετει τα γκαφρα...πρατει αναλογα!
Εγω δεν εκραξα κανενα και ο καθενας κανει τις επιλογες του.
Υ.Σ. Δε θελω να προσβαλω κανενα και δεν επιτίθεμαι σε κανενα. Κουβεντα κανω.