μσλιστα πρωι πρωι μου κανατε την καρδια περιβολι....ωραια.......το σωμα ειναι πιθανο να πηρε και να θελει και αυτο καλιμπρα?
οσο για το ντεποζιτο δεν αξιζει τοση δουλεια καθως μεταχειρισμενο το βρισκω γυρω στο 40αρικο
μσλιστα πρωι πρωι μου κανατε την καρδια περιβολι....ωραια.......το σωμα ειναι πιθανο να πηρε και να θελει και αυτο καλιμπρα?
οσο για το ντεποζιτο δεν αξιζει τοση δουλεια καθως μεταχειρισμενο το βρισκω γυρω στο 40αρικο
Το καλάμι μονο??? Αν προσέξεις είχε βάψει τη δισκόπλακα και αυτή έχει "ξεβάψει" μόνο εκεί που πάταγε το τακάκι!!!
Το πιθανότερο είναι να έχει μαζέψει μπογιά το τακάκι και να πηγαινε φρεναριστο, οπότε και στην στροφή τον άδειασε!!!
Αγορίνα, βρες κανένα κολλημένο και φτιαξε απο 2 μηχανάκια ενα καλό... Απο αυτό κράτα ότι ανταλλακτικά σου περισσεύουν (οχι βαμμένα).
Τελευταία τροποποίηση από Gi_4ce; 09/06/2014 στις 18:32.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
αποκλειεται να βαφτηκε η δισοπλακα, μονο το κεντρο της
πλεον δεν αποκλειω τιποτα...
Ξανατσεκαρε τη φωτο με τη δισκοπλακα και δες οτι και το προφίλ της ειναι βαμμενο, αλλα και εκει που σταματαει το βαψιμο, ειναι ολοστρογγυλο το κοψιμο και πανω στην επιφανεια τριβης των τακακιων.
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
και ομως τα τακακια εχουν μπογια αρχισα σιγα σιγα και οσο μου επιτρεπει κινησεις το σωμα γιατι ακομα ποναω σε συγκεκριμενες κινησεις και ελυσα δαγκανα δισκοφρενο...τα τακακια ειναι μεσα στο χρωμα...οσο για το φτιαξιμο.....ειναι το γαμωτο...και δεν μπορω να κανω και τιποτα.....εγω φταιω που τσιγκουνευτικα το 100 παραπανω να παει σωστα για βαψιμο ΟΤΙ βαφεται...τελος παντων προφανος τις μ@λ@κι@ς τις πληρωνουμε
Τι να σου πω βρε καρνταση μου... Λυσε οτι μπορεις απο το μπροστινο και πηγαινε το σε εναν μηχανικο να σου μετρησει το σκελετο...
Εγω στην θεση σου θα εκανα οτι σου προτεινα πιο πανω...
Είναι άξιο απορίας πως έκανε κάποιος κάτι τέτοιο, αδιανόητο.
[/QUOTE]οσο για το φτιαξιμο.....ειναι το γαμωτο...και δεν μπορω να κανω και τιποτα.....εγω φταιω που τσιγκουνευτικα το 100 παραπανω να παει σωστα για βαψιμο ΟΤΙ βαφεται...τελος παντων προφανος τις μ@λ@κι@ς τις πληρωνουμε[/QUOTE]
Συγνώμη, αλλά και τσάμπα να το έκανε κάποιος, τέτοιο πράγμα δεν δικαιολογείται. Δεν φταις εσύ, φταίει αυτός που το έβαψε. Εάν ήξερε τι κάνει θα αρνείτο να το κάνει ακόμη και αν του το ζητούσες συγκεκριμένα.