Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 71

Θέμα: μηχανή μικρού μπάτζετ για φοιτητή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από newrider125 Προβολή μηνύματος
    θα κοιτάξω μια τα έξοδα ασφάλεια στο 500 αν μ πέσουν πολλά θα πάω στο 250 anhelo
    εννοείται πάντα κράνος μπουφάν αλλά τώρα μέσα στο καλοκαίρι δεν τη παλεύω με παντελόνι μηχανής :P
    Μην πεσεις λογω μιας διαφορας 100 ευρω τον χρονο απο 500 σε 250.Ειναι 8,5 ευρω τον μηνα δηλαδη 3 τουρκικοι καφεδες.Δεν αξιζει τον κοπο.Ασε που ανχελο 250 σε καλυτερη κατασταση απο κλε δυσκολα θα βρεις
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Γενικά λέγεται οτι είναι ένα απροβλημάτιστο μηχανάκι.

Σίγουρα λόγω παλαιότητας και επειδή χρησιμοποιείται ως καθημερινό μουλάρι όποιο μεταχειρισμένο και να κοιτάξεις θα θέλει λεπτομερή έλεγχο. Αν έχεις κάποιο καλό μάστορα να πάρεις γνώμη αλλιώς ζήτα από μέλη συντοπίτες να σου προτείνουν.

Καλούς δρόμους προς το παρόν με το σκουτεράκι και ενημέρωνέ μας για την εξέλιξη. Μέχρι το Δεκέμβρη πάντως έχεις χρόνο να μαζέψεις παραπάνω χρήματα και να το ψάξεις με την ησυχία σου.

Μέλος
    μάστορα λίγο δύσκολο όποιους έχω μιλήσει και ρωτήσει για καποιο θεμα κοιτάνε να σε αρμεξουν... με συγγενικο πρόσωπο θα πάω στη συναλλαγή που έχει χρόνια στις μηχανές και δουλεύει χρόνια συντηρητής σε έργα στα μηχανήματα
    ευχαριστώ και πάλι παιδιά να είστε καλά και πάντα όρθιοι

Μέλος
    νομίζω γενικά το κλε θα το παντρευτώ για μια ζωή νομίζω ειδικά αν καταλήξω στο 500 γιατί θα μου κάνει όλες τις δουλειές

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από newrider125 Προβολή μηνύματος
    νομίζω γενικά το κλε θα το παντρευτώ για μια ζωή νομίζω ειδικά αν καταλήξω στο 500 γιατί θα μου κάνει όλες τις δουλειές
    Nομιζεις...
    Θα το σιχαθεις και αυτο περιπου στην 3ετια, αναλογα και τα γουστα σου.

Kle 500 παντως ειναι μια παρα πολυ αξιολογη επιλογη και με πολυ καλο value for money. Και το KLR 650 επισης φθηνο και καλο. Ταξιδευεις αφοβα και ας ειναι μονοκυλινδρο. Καποιος εκανε το Αλασκα - Παταγονια και πισω με KLR650.

Tιποτα πιο street δεν σε ενδιαφερει;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=Bob_o_mastoras;2789259]Nομιζεις...

χαααχαχ με πεθανε αυτο το ''νομιζεις''!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της POLICE6
    Πάρε το XR!Ο Βροχίδης έχει γυρίσει τον κόσμο ΟΛΟ με XR250!Και στα 800€ που λες,άν είναι προσεγμένο σου μένουν και φράγκα να το κάνεις κούκλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από POLICE6 Προβολή μηνύματος
    Πάρε το XR!Ο Βροχίδης έχει γυρίσει τον κόσμο ΟΛΟ με XR250!Και στα 800€ που λες,άν είναι προσεγμένο σου μένουν και φράγκα να το κάνεις κούκλα
    Ο Βροχιδης ειναι ο Βροχιδης ομως.
    Καλυτερα να παρει κατι με περισσοτερα κυβικα να ειναι πιο ανετος. Το XR καλο, χρυσο αλλα δεν παυει να ειναι ενα μικρο enduro. Αν πηγαινε συχνα χωμα τοτε ναι, αν και παλι θα προτεινα ενα ΧΤ600 ή KLR να ειναι και πιο ανετος στις μεγαλες αποστασεις.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Ο Βροχιδης ειναι ο Βροχιδης ομως.
    Καλυτερα να παρει κατι με περισσοτερα κυβικα να ειναι πιο ανετος. Το XR καλο, χρυσο αλλα δεν παυει να ειναι ενα μικρο enduro. Αν πηγαινε συχνα χωμα τοτε ναι, αν και παλι θα προτεινα ενα ΧΤ600 ή KLR να ειναι και πιο ανετος στις μεγαλες αποστασεις.
    Σαφώς τα κυβικά είναι "αρχοντιά"....Αλλά το XR το έχει φίλος του (που το προσέχει σα τα μάτια του,είπε) και στα λεφτά που θα το πάρει (800€), του μένουν άλλα 400€ μέχρι το "ταβάνι" για λάστιχα, service, πιθανά νέο εξοπλισμό,στην τελική βενζίνες κτλ κτλ.Μέσα στην πόλη και γύρω(αλλά και ΠΑΝΩ) απο αυτή είναι καλύτερη επιλογη(πιο οικονομικό,πιο ευέλικτο,πιο....ΧR!!!!).Ταξίδια είπε 3-4 φορές το χρόνο max και max 400km.Μιά χαρά παέι το XRακι!Τα άλλα θα τα βρεί ελαφρώς πάνω απο 1000€ για να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση με ότι αυτό συνεπάγεται στο αρχικό budget .Ααααα,το XR είναι και Honda..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δες αν σε καλύπτει το δίπλωμα το καινούργιο για τα μηχανάκια που σου λένε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από POLICE6 Προβολή μηνύματος
    Ααααα,το XR είναι και Honda..
    Σε αυτο το επιχειρημα δεν μπορω να φερω αντιρρηση!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Δες αν σε καλύπτει το δίπλωμα το καινούργιο για τα μηχανάκια που σου λένε.
    Τον καλυπτει.
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    250 μονοκυλινδρο με τακουνι και 400χλμ? εγω μια φορα πηγα αθηνα μεγαρα και απο τοτε δεν ξαναπηγε ποτε τοσο μακρια. κλε500 σε αυτα τα λεφτα. αλλιως κατι σαν αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8462686/

αυτο που ζητας ακριβως ειναι το transalp 400 το γιαπωνεζικο. εξαιρετικα δυσκολο να βρεις και μαλιστα σε καλη κατασταση αλλα λεμε τωρα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    250 μονοκυλινδρο με τακουνι και 400χλμ? εγω μια φορα πηγα αθηνα μεγαρα και απο τοτε δεν ξαναπηγε ποτε τοσο μακρια. κλε500 σε αυτα τα λεφτα. αλλιως κατι σαν αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8462686/

αυτο που ζητας ακριβως ειναι το transalp 400 το γιαπωνεζικο. εξαιρετικα δυσκολο να βρεις και μαλιστα σε καλη κατασταση αλλα λεμε τωρα....
    Τα πιο ωραία ταξιδια τα 'κανα με ένα dr350.Απο Αλεξανδρούπολη μέχρι και Κρήτη είχα γυρίσει...Μετά πήρα κι άλλα μηχανάκια,μεγαλύτερα και τα ξανάκανα αυτά και μεγαλύτερα ταξίδια....Ακόμη αναπολώ εκείνη τη "μαγεία" του "μονοκύλινδρου με τακούνι" και 500 χλμ σε 13 ώρες ταξιδιού.Του αρώματος αυτού, των πρώτων ταξιδιών με μοτοσυκλέτα...Να πάρει το παιδί μια μοτοσυκλέτα ερωτεύσιμη.Αυτή πρέπει να 'ναι η πρώτη του. Γνώμη μου είναι πως ούτε το kle ούτε to cb 500 ανήκουν σ'αυτή την κατηγορία.Είναι εργαλεία μεν,αλλά...Το XRάκι είναι εργαλείο for men!!! Έχει τη δική του αίσθηση,αίσθηση που θα μείνει ζωντανή ακόμη κι αν μετά απο χρόνια φτάσει ο άνθρωπος να καβαλάει GS,Africa,1199 ...οτιδήποτε τέλως πάντων.Προσωπική μου άποψη και φιλικά πάντα την καταθέτω.

Μέλος
    Να ρωτήσω ρε παιδιά το xr δεν μπορεί να αλλάξει το γραναζομα κάπως και να έχει πιο άνετα μεγάλες αποστάσεις? κάτι έχω διαβάσει για το μπροστά γρανάζι ότι δεν το πειράζουν γενικά . Επίσης το xr με on-off λάστιχα δεν παίζει ρε παιδιά???
    Να συμφωνήσω και με τον POLICE6 το xr έχει χαρακτήρα είναι πιο αντρικό που λέει και ο φίλος ενώ κλε έχει γεμίσει ο τόπος σαν τα στρομ !
    Τελευταία τροποποίηση από newrider125; 01/09/2016 στις 08:27.

Μέλος
    Για να απαντήσω στον Bob_o_mastoras δυστυχώς έτσι όπως είναι οι δρόμοι στη Κρήτη και γενικά στην Ελλάδα μόνο on-off και leopard μπορείς να οδηγήσεις για να επιβιώσεις (το cb500 δεν νομίζω να με καλύψει το δίπλωμα και να ήθελα είναι μέχρι 47 ίππους )

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι μηχανη να παρω για ταξιδια?
    από koursaros123 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2010, 00:44
  2. Μηχανή Enduro σκυλί για καθημερινή χρήση
    από AfragkosEnduras στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2009, 10:43
  3. Tankbag μικρού μεγέθους για κάλυμμα Bagster;
    από makis206 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2007, 22:46
  4. φλας μικρου μεγεθους για Α\Τ.
    από TWINGEORGE στο forum Honda Africa