Αχ αυτές οι γάτες παντού τρυπώνουν...
Αχ αυτές οι γάτες παντού τρυπώνουν...
Μ'ένα μαχαίρι την καρδιά την έσκισες στη μέση κι'αυτή σε αγαπά διπλά αντί για να πονέσει.
Η λύση που έχω εφαρμόσει
ATTACH=CONFIG]439930[/ATTACH]
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τουλάχιστον όσους μπήκαν στο κόπο και απάντησαν σοβαρά.
Τωρα που ακούω οτι δεν είχατε οι περισσότεροι προβλήματα με τις σέλες σας, δεν ανησυχω και τόσο.
Θα κάνω υπομονή και θα τις αφήσω να αράζουν. Αν μου λερωσουν τη σελα απο εκει και πέρα θα χρησιμοποιήσω
τα χταποδάκια που πρότινε ο φίλος Katsar
Οι γατες εχουν 3-4 φορες τον χρονο οιστρο και τοτε βγαζουν υγρα. Αν σου λερωσουν την σελα δεν ειναι ωραιο να καθαριζεις πρωι πρωι που φευγεις για δουλεια. Βαλε μια παλια πετσετα διπλη ή χαρτονι αναλογα αν εισαι γατοφιλος ή οχι
Στο σκουτερ που ειχα εβαζα πετσετα και τον χειμωνα με περιμενε για να κουρνιασει το βραδυ
Είχα και εγώ κάποιο θέμα με τις γάτες και την σέλα. Τους αρέσει να μπαίνουν κάτω από την κουκούλα και να αράζουν (ακόμα και το καλοκαίρι με τις ζέστες). Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα συμπαθή τετράποδα. Απλά τον τελευταίο καιρό το πρόβλημα είχε παραγίνει καθώς έβρισκα συνέχεια πάνω στην σέλα τρίχες αλλά και λάσπες. Τελευταία μάλιστα μύριζε πολύ έντονα "γατίλα" και μάλιστα και πάνω στα ρούχα μου. Κάποια στιγμή είδα σε ένα petshop στην γειτονιά μου σπιτάκι για γάτες και σκέφτηκα να τους φτιάξω μια φωλίτσα δίπλα αλλά όταν άκουσα την τιμή εγκατέλειψα την ιδέα. Έτσι χθες πήρα από τα Jumbo το γνωστό πλέγμα και το προσάρμοσα σε μια παλιά πετσέτα. Το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω.
![]()
Φαντάζομαι θα κάνει δουλειά και δεν θα έχω ξανά θέμα.![]()
Τα τελευταία χρόνια η μοτοσικλέτα μου έχει γίνει κοιτώνας για γάτα (-ες).
Είτε με κουκούλα είτε χωρίς, σχεδόν κάθε πρωί βρίσκω στη σέλα και το ρεζερβουάρ πατημασιές και τρίχες γάτας.
Ευτυχώς δεν έχω δει μέχρι τώρα νυχιές ή περιττώματα.
Υποθέτω ότι ισχύει αυτό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, ότι οι γάτες δεν λερώνουν το μέρος όπου κοιμούνται.
Πάντως οι πατημασιές στη σέλα δεν βγαίνουν με πανί και νερό, θέλουν σαπουνάδα.
Από τη στιγμή που η σέλα έχει μαρκαριστεί από μια γάτα ως κρεβάτι, μάλλον δύσκολα θα φύγει.
Λέω να κάνω έφοδο ένα βράδυ μήπως την τρομάξω και δεν ξανάρθει.
Από την άλλη, αφού δεν κάνει μεγαλύτερη ζημιά δεν πειράζει και τόσο...
Αυτό εδώ είναι. Εγώ το έκοψα κ στο σχήμα που πατάω κάτω στο σκουτερ, το έκοψα κ φάλτσα από πάνω να γίνουν πιο μυτερά κ έτσι γλύτωσα!!
https://www.e-jumbo.gr/kipos-eidi-ex...tmch._1513513/