+άπειρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Μη του λέτε τα μισά.. πείτε του να ρωτήσει και το λογαριασμό..![]()
+άπειρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Μη του λέτε τα μισά.. πείτε του να ρωτήσει και το λογαριασμό..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δεν εχω προβλημα να δωσω κατι παραπανω(σε λογικα πλαισια παντα)![]()
![]()
![]()
(Σαν μάστορας πάντως γαμάει... ευρέως γνωστό!)
Χρήστος Φελουντζής.
Στο δρόμο κάτω από τις γραμμές που πάει προς το ρίο (από εθνική στρίβεις αριστερά στην Toyota και μετά τις γραμμές δεξιά)
Έχει μία ταμπέλα της Triumph απ' έξω, αλλά δεν έχει σημασία.
είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο καλύτερος μηχανικός της πόλης...δεν θα χάσεις...
+1000 για το Χρήστο Φελουτζή τον πατριώτη μου.
Πολύ ψείρας και πολύ καλός άνθρωπος, αλλά όπως ειπώθηκε και παραπάνω να το πας πλυμένο.
Στο Χρήστο κατεβαίνει κόσμος από το εξωτερικό να φανταστείς για service (Γερμανία, Αγγλία) σε συνδυασμό με διακοπές και φυσικά από όλη την Ελλάδα.
up!
εχω παρει δισκους φρενων + τρομπα φρενου για το κ8 μου και ψαχνω μηχανικό στην Πάτρα να μου τα αλλάξει για να μην τρεχω Αθηνα...λεω γι αυτον τον Φελουτζη.Εχει κανεις τηλέφωνο?Επειδη δεν ξερω απο Πάτρα(1 φορα εχω ερθει) μια διευθυνση για να τον βρω στο google map για να καταλαβω που ακριβως είναι?
Φελουτζης Χρηστος Αχιλλεως 95 Ριο Τηλ 2610-994073 πηγαινε και θα με θυμηθεις ο καλυτερος μαστορας με διαφορα (και μην ακους ακριβος και τετοια απλα ο ανθρωπος θελει να πληρωνεται την δουλεια του οπως οποιοσδηποτε εδω μεσα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
up!
εχω παρει δισκους φρενων + τρομπα φρενου για το κ8 μου και ψαχνω μηχανικό στην Πάτρα να μου τα αλλάξει για να μην τρεχω Αθηνα...λεω γι αυτον τον Φελουτζη.Εχει κανεις τηλέφωνο?Επειδη δεν ξερω απο Πάτρα(1 φορα εχω ερθει) μια διευθυνση για να τον βρω στο google map για να καταλαβω που ακριβως είναι?
Α απλα να σου πω οτι δουλευει με ραντεβου παρτον τηλ να κλεισεις πριν πας
Φιλε μην πας εκει μπορει να σου κρατησουν τον ιαπωνα και να σου δωσουν Αγγλικο
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
thx φίλος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aek1924
Φελουτζης Χρηστος Αχιλλεως 95 Ριο Τηλ 2610-994073 πηγαινε και θα με θυμηθεις ο καλυτερος μαστορας με διαφορα (και μην ακους ακριβος και τετοια απλα ο ανθρωπος θελει να πληρωνεται την δουλεια του οπως οποιοσδηποτε εδω μεσα)
Α απλα να σου πω οτι δουλευει με ραντεβου παρτον τηλ να κλεισεις πριν πας![]()
πως περνάν τα χρόνια ε?![]()
Ημουν νιος με ΧΤ και γερασα με ΚΤΜ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ημουν νιος με ΧΤ και γερασα με ΚΤΜ![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άρα μυαλό δεν έβαλες...Κάθε Τρίτη Μάστορα....
(εγώ το πάω κάθε 2η Πέμπτη)
:rotflmao:![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου