Έχεις δίκιο, ο Κολιόπουλος είρθε απο Αμερική αργότεραΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όχι. Το έφερε ο Κώστας Πολίτης το 1976 ανοίγοντας το 1ο Dojo. Ο Κολιόπουλος Sensei ήλθε αργότερα.
Έχεις δίκιο, ο Κολιόπουλος είρθε απο Αμερική αργότεραΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όχι. Το έφερε ο Κώστας Πολίτης το 1976 ανοίγοντας το 1ο Dojo. Ο Κολιόπουλος Sensei ήλθε αργότερα.
Travel, Grow, Share
δεν ασχολήθηκα ποτέ με πολεμικές τέχνες αλλά θα θελα πολύ να είχα το χρόνο και να μπορούσα να ασχοληθώ με το kendo
http://www.youtube.com/watch?v=Q4SHW...eature=related
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
[B]...θα θελα πολύ να είχα το χρόνο και να μπορούσα να ασχοληθώ με το kendo
Ξέρεις, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το iaido και κατά συνέπεια το aikido
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Ειναι εξαιρετικα απλο να αποφασισιει κανεις. Αν θελεις να εξασκησεις το πνευμα και το σωμα μαζι υπαρχουν πολεμικες τεχνες που ασχολουνται αποκλειστικα με αυτο και οχι με το ποσους δερνεις μαζι στο δρομο. Αν σε ενδιαφερει ΚΑΙ το πνευμα, μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε Α'Ι'ΚΙΝΤΟ, ΤΑ'Ι ΤΣΙ, ΤΣΙ ΚΟΥΝΓΚ, ΣΑΟΛΙΝ (γαμαει και ειναι ασυγκριτο αλλα πρεπει να το λεει η καρδια σου για να το ακολουθησεις), οπως και διαφορα στυλ του ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ κλπ. Τωρα αν θες απλα να δερνεις πας ΜΟΥΑΙ ΤΑΙ, ΚΙΚ ΜΠΟΞ, ΠΥΓΜΑΧΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΜΜΑ, ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, ΠΑΛΗ, ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ οπως πολυ σωστα ειπε ο reinmeister (αλλα το κραβ μαγκα ειναι πιο πολυ για αυτοαμυνα στο δρομο, οχι τοσο βρωμοξυλο, οχι οτι δεν δερνεις εκει, αλλα αμα σου ερθει κανας καλος μποξερ και σου τραβηξει κανα αστροπελεκι και σου φυγουν τα μισα δοντια και ψαχνεις να βρεις που θα πατησεις για να σηκωθεις δεν θα βοηθησει και πολυ, εκτος βεβαια αν κανεις χρονια και εισαι κι εσυ γρηγορος ωστε να τον προλαβεις) και συναφη. Το θεμα ειναι εσυ τι θες. Να θυμασαι οτι παιζει και ο παραγοντας ''Δασκαλος'' στο παιχνιδι, διοτι ενας καλος Δασκαλος μπορει να σε κανει να αλλαξεις τη ζωη σου με την ενασχοληση σε μια πολεμικη τεχνη, αλλα ενας κακος Δασκαλος μπορει καλιστα να σε κανει να μισησεις τις πολεμικες τεχνες, ειτε να μην διδασκει σωστα με αποτελεσμα να μην βλεπεις ουσιωδεις διαφορες και να τα παρατησεις και πολλα αλλα. Ο,τι και να κανεις ομως αφιερωσε τουλαχιστον 4 φορες την εβδομαδα αν θελεις να δεις οτι αυτο που κανεις εχει αποτελεσμα. Και κλεινοντας να σημειωσω οτι τεχνες οπως ΑΪΚΙΝΤΟ, ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ και συναφεις, επειδη δεν εχουν ως αυτοσκοπο το βρωμοξυλο δε σημαινει οτι ενας καλος μαχητης τους δεν μπορει να σακατεψει εναν κικ μποξερ ή Τα'ι'στα κλπ. Επειδη ασχολουμαι απο παιδι με τις πολεμικες τεχνες, αν δεν ηταν κατατοπιστικο το κειμενο μου ή ελλειπες, καθε σχολιο ειναι ευπροσδεκτο, οπως και αν μπορω να βοηθησω σε κατι ειμαι ολος αυτια και ματια
Καλημερα σε ολους!
Μιλας για τον Πολιτη που ειχε δασκαλο τον Παπαδατο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πολύ καλό βιντεάκι για Aikido
http://www.youtube.com/watch?v=8H5kG...eature=related
Η σειρά είναι 5 βίντεο στο σύνολο.
Travel, Grow, Share
Δεν γνωρίζω το δάσκαλο του Πολίτη Sensei. Έκανε, όμως, όποιος και αν ήταν, πολύ καλή δουλειά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
Μιλας για τον Πολιτη που ειχε δασκαλο τον Παπαδατο;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Επειδη εγω ξεκινησα απο εκει ( αν φυσικα λεμε τον ιδιο και δεν προκειτε για συνωνυμια ), θυμασαι αν ειχε σχολη στο Μαρουσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δεν γνωρίζω το δάσκαλο του Πολίτη Sensei. Έκανε, όμως, όποιος και αν ήταν, πολύ καλή δουλειά.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Πολύ καλό βιντεάκι για Aikido
http://www.youtube.com/watch?v=8H5kG...eature=related
Η σειρά είναι 5 βίντεο στο σύνολο. [/QUOTE
Φιλε antosar καλησπερα, παρατηρησε προσεκτικα στο 4:20 του λινκ που παραθετεις. Εγω προσωπικα πιστευω οτι ειναι φτιαχτο και λιγακι κακομπαλωμενο. Δεν απαξιωνω το Α'ι'κιντο για κανενα λογο, εκανα κι εγω αλλωστε, μιλαω ειδικα για εκεινη τη σκηνη, φιλικα παντα:smilea:
Παιδιά εκπομπή είναι δεν το έβαλα επειδη είναι αληθινό, το έβαλα γιατί εξηγεί κάποια
πράγματα με ωραίο τρόπο.
Travel, Grow, Share
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
... (αλλα το κραβ μαγκα ειναι πιο πολυ για αυτοαμυνα στο δρομο οσο τοσο βρωμοξυλο, οχι οτι δεν δερνεις εκει, αλλα αμα σου ερθει κανας καλος μποξερ και σου τραβηξει κανα αστροπελεκι και σου φυγουν τα μισα δοντια και ψαχνεις να βρεις που θα πατησεις για να σηκωθεις δεν θα βοηθησει και πολυ, εκτος βεβαια αν κανεις χρονια και εισαι κι εσυ γρηγορος ωστε να τον προλαβεις)....
πάντως με αυτά και με αυτά, μετα απο πολυ καιρό μου θυμίσατε τον Θεό - Toshiro Mifune και μια απο τις φοβερότερες σκηνές που έχω δει στο σινεμά .... σε ανάλογα έργα βέβαια
http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...deoid=24711044
Κομπλε, δεν ειπα το αντιθετο! Απλως εκανα ενα μικρο σχολιο! Και φιλικα παντα! Δεν ηθελα να θιξω κανεναν αν συνεβη κατι τετοιοΑρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Παιδιά εκπομπή είναι δεν το έβαλα επειδη είναι αληθινό, το έβαλα γιατί εξηγεί κάποια
πράγματα με ωραίο τρόπο.
Ειχα κανει ενα μικρο λαθακι απροσεξιας στο κειμενο με το κραβ μαγκα στην αρχη, διορθωθηκε! Byron αν γελαγες με τη συνταξη του κειμενου εχεις απολυτο δικιο!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao: :rotflmao:
Oxi δεν γέλασα με κάποιο συντακτικό λαθάκι. Το κείμενο της παρένθεσης ήταν πολύ παραστατικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
Ειχα κανει ενα μικρο λαθακι απροσεξιας στο κειμενο με το κραβ μαγκα στην αρχη, διορθωθηκε! Byron αν γελαγες με τη συνταξη του κειμενου εχεις απολυτο δικιο!