Μπραβο πολλη καλα πας Σπυρο..
Καλη Ανασταση σε ολους παιδια καλο Πασχα
Μπραβο πολλη καλα πας Σπυρο..
Καλη Ανασταση σε ολους παιδια καλο Πασχα
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
Καλη Ανασταση Σπυρο,σε σενα , την οικογενεια σου και σε ολο το forum.
Καλα δεν παιζεται η Γερμανιδα Σπυρο .
Ο κινητηρας της εχει "πιασιματα" και μπαινει ευκολα (σχετικο ειναι)στον σκελετο ,εγω να δω ,οταν ερθει η ωρα ,πως θα βαλω τον δικο μου κινητηρα χωρις να τραυματισω το μαυρισμενο κορμι της γιαπωνεζας μου:rotflmao:
:a19:
Καλη ανασταση σε ολους
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Χριστός Ανέστη, μπράβο Σπύρος!!!
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
χρονια πολλα σε ολους...Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Καλα δεν παιζεται η Γερμανιδα Σπυρο .
Ο κινητηρας της εχει "πιασιματα" και μπαινει ευκολα (σχετικο ειναι)στον σκελετο ,εγω να δω ,οταν ερθει η ωρα ,πως θα βαλω τον δικο μου κινητηρα χωρις να τραυματισω το μαυρισμενο κορμι της γιαπωνεζας μου:rotflmao:
:a19:
Καλη ανασταση σε ολους
μερες που ειναι τι σκεφτομαι.αν δεχεται τριο η γιαπωνεζα σου ερχομαι να βοηθησω να της βαλουμε το μοτερ...
καλως τον χαθηκες.μερες εχεις να δωσεις παρον.ελπιζω ολα καλα,χριστος ανεστη....Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Χριστός Ανέστη, μπράβο Σπύρος!!!
να τα δει αυτα τα στιγμιοτυπα κανας 70χρονος Γερμανος να τον πιασουν τα κλαμματα!
Αντε με το καλο ολοκληρο κι εσυ καβαλα ρε φιλε... ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ την 1η ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!
Accipere quam facere praestat injuriam
H Γιαπωνεζα μου ειναι απολευθερωμενη απο ταμπου (κατι σαν Τζουλια πχ...... )Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
χρονια πολλα σε ολους...
μερες που ειναι τι σκεφτομαι.αν δεχεται τριο η γιαπωνεζα σου ερχομαι να βοηθησω να της βαλουμε το μοτερ...
Οποτε και τριο και τετραδα αμα λαχει :rotflmao:
Ελα εσυ και ας μην εχω ακομα ετοιμο τον κινητηρα (εχω ομως ρακι και κρασακι πρωτο ,παραγωγης μου ,με τον αναλογο μεζε φυσικα !!!!!)
Καλο Πασχα !!!!και προσεχε μην βαλεις το τιμονι αναποδα τωρα με τα κρασακια που πινεις και βιδωνεις ε???? :a51:
Παω και εγω να δοκιμασω αν ψηνεται σωστα το αρνι (παλιοδουλεια ,αλλα καποιος πρεπει να την κανει !!!!!)
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W