Το χρώμα τους τα έχει φτύσει και θα ήθελα να τα βάψω
Τα κανονικά χρώματα δεν κάνουν.Θέλουμε ένα χρώμα που να "αναπνέει".Κάνουν αυτά για σόμπες και καλοριφέρ;
Το χρώμα τους τα έχει φτύσει και θα ήθελα να τα βάψω
Τα κανονικά χρώματα δεν κάνουν.Θέλουμε ένα χρώμα που να "αναπνέει".Κάνουν αυτά για σόμπες και καλοριφέρ;
Πολύ ωραία η δουλειά στις βαφές μάστορα! Φρεσκαδούρα!
Τα σωληνάκια μπορείς να τα βάψεις με σπρέυ υψηλής θερμοκρασίας, αλλά πρέπει πρώτα να τα τρίψεις και να τα φτάσεις γυμνό μέταλλο. Μετά θα θέλει ψήσιμο (βάλτα στο φούρνο του σπιτιού σου όταν θα λείπουν αι γυναίκαι από το σπίτι :a13: ) . Λογικά τα λάστιχα θα αντέξουν. Δεν έχει και την καλύτερη αντοχή στις βενζίνες και τα χημικά βέβαια, αλλά από το τίποτα...
Κωστής
Πιθανόν να μπορείς να κάνεις τι δουλειά με θερμοπίστολο, μιας και τα σωληνάκια δεν έχουν μεγάλο όγκο και ανεβάζουν εύκολα θερμοκρασία. Τα σπρέυ που έχω χρησιμοποιήσει εγώ κατά καιρούς πάντως ζητάνε ψήσιμο στους 160C για 40 λεπτά με μία ώρα.
Εγώ στο ψυγείο λαδιού πάντως δεν θα έκανα τίποτα πέρα από ένα καλό καθάρισμα. Άντε ένα ελαφρύ χέρι σπρέυ υψηλής. Ούτως η άλλως κρυμμένο πίσω από τη μάσκα δεν είναι;
Κωστής
Με τα σωληνάκια έκλεισε η δουλειά!
Μιας και ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία,φαντάζομαι μπορώ να το δουλέψω κανα μισάωρο
Στο ψυγείο μάλλον δεν θα κάνω τίποτα τελικά.Φαίνεται απο τα πλάγια αν κοιτάξει κανείς στο λαιμό του πλαισίου,αλλα δεν πειράζει