Σε είδα γίδι να κλείνεις το γκαράζ μου απο τις 22:00 και 00:40 ακόμα να εμφανιστείς. Μην μου αγχώνεσαι....εμφανίστηκε το περιπολικό και άφησε κλήση. Τώρα είναι αργά για δάκρυα. Τσο και Λο.
Σταματάω στην πρώτη διάβαση της Κηφισίας να περάσουν οι πεζοί.
Πίσω μου σταματάει κλούβα των ΜΑΤ και μου πατάει κόρνες!!!!!!!!!!!!!!
Δεν σχολιάζω άλλο!!!!
Σου έκανα νόημα τι θέλεις και σου εδειξα ότι σε περιμένω πιο κάτω δεξιά! Δεν ήρθατε!!!!!
«Το επίπεδο που ζούμε είναι χαμηλό, αλλά δε φοβόμαστε θα πέσουμε κι άλλο»
"Δεν είμαι Μωαμεθανός
ούτε και ανήκω κανενός
Σ’ όσους και να πάω τόπους
ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους"
Σας βλέπω με τα Fiat Brava και αναρωτιέμαι αν έβγαιναν από το εργοστάσιο όλα έτσι, τουτέστιν γκρι-ασημί χρώμα-τρακαρισμένα-χωρίς τάσια-σκουριασμένα...
Σε είδα μεσήλικα κάγκουρα με το σκούτερ, μέλος της πολυπληθέστατης οικογένειας Π.Ε.Ω.Ν. (Πανελλήνια Ένωσις Ώριμων Νταχτιρντίδων), να είσαι τρελός yolo με το κινητό.
Και είδα και τον τύπο με το μεγάλο (cbr1000? hayabusa? δεν πρόσεξα ακριβώς) και τον χάρηκα που άνοιγε το γκάζι ομαλά και ήρεμα. Μα πάνω από όλα, που ήταν υπερπροβλεπόμενος καλοκαιριάτικα.
I saw you πρωί πρωί στην Κορώνη Cayen κίτρινο! ΚΙΤΡΙΝΟ;;
σε ειδα θειο να κανεις αναστροφη σε κεντρικο δρομο και οι διας απεναντι να μην ασχολουντε, ειδα και εσας ιδιους διας που σταματησατε τον πιτσιρικα με το παπακι για να του την πειτε για την εξατμηση και αν ειναι φτιαγμενο μιας και δεν ειχατε τπτ αλλο αφου ηταν προβλεπομενος, σε ειδα και εσενα πιτσιρικα να εισαι σωστος και γρηγορος.
εδω ο κοσμος καιγεται το φτιαγμενο παπι σας πειραξε.
Σε ειδα γίδι με το κουτί σου στη γέφυρα Ριο -Αντίρριο να έχεις κολλήσει τον προφυλακτήρα σου στο πόδι της συνεπιβάτιδας του On-Off που τόλμησε να μπει μπροστά σου ενώ είχε ουρά. Αλήθεια σου λέω πως αν γινόταν φασαρία θα έφευγα από την δίπλα λωρίδα που ήμουν να έρθω να σε κοπανήσω.
Ήμουν με το κουτί btw.
Σε είδα χτες μετά την γέφυρα Ριου Αντιρρίου στο πρώτο βενζινάδικο που βρήκα απο πισω απο το κουτί μου να σταματάς με το στρώμα κ εσυ για βενζίνη χωρίς κράνος ενώ η συνοδηγός φορούσε κ είμασταν κ Φούλ στα μπαγκάζια,ε λέω θα το έβγαλε να πάρει αέρα....μετά στην Ιονία πηγαίνοντας προς πρεβεζα σε ξανά είδα να με προσπερνά με 150+ πάλι χωρίς κράνος...Να ήσουν πιτσιρικάς θα έλεγα πάει στο διάολο αλλά ήσουν 50+,Να κανείς 300 χιλιόμετρα διαδρομη(το λιγότερο) χωρίς κράνος κ με τέτοιες ταχύτητες δεν βρίσκω κάν την λέξη να το χαρακτηρησω...
Σε είδα χθές το σούρουπο στο κατερχόμενο της Κηφισίας λίγο μετά το "Μητέρα" να με προσπερνάς με το Varadero και στη συνέχεια απλά να κάθεσαι μπροστά μου. Στο επόμενο φανάρι δε έκανες το εξής ανεκδιήγητο: έχωσες το μικρό δαχτυλάκι του αριστερού χεριού στη μύτη (μιας και το ξυρισμένο κεφάλι σου ήταν άκρανο), έκανες την ανασκαφή σου, έβαλες το δαχτυλάκι στο στόμα, άναψε πράσινο, πάτησες συμπλέκτη άγαρμπα, άνοιξες γκάζι κι έφυγες... Καλός ο μεζές;;;
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Σε είδα στο δρόμο και πριν λίγο σε είδα παρκαρισμένο στον Αζολιμνο της Σύρου...gsxr 1000 L7/8...
Μικροκαμωμένο...
Σε είδα σήμερα το πρωί στην Κορίνθου-Τριπόλεως κλασικέ νεοέλληνα κάφρε με το ασημί Toyota Corolla... λόγω εργασιών είχαν κλείσει το αριστερό ρεύμα και εσύ ο εξυπνάκιας προσπερνούσες με την άνεσή σου από τη ΛΕΑ...