Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 216

Θέμα: KTM 1290 Super Duke GT

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    καλα, οταν φτασουν τα 2000cc πειτε μου να παρω ενα για να'χω να το δηλωνω στην εφορια να πληρωνω φορο πολυτελους διαβιωσης για να λεω οτι ειμαι πλουσιος...
    τωρα κανεις σα γκομενα
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    με αυτό θα πηγαίνεις πορεία 250
    Αν αναλογιστείς πως φανάρι και ζελατίνα δημιουργούν ένα είδος μπικίνι φέρινγκ που εδράζει στο πλαίσιο και όχι στα πιρούνια, μάλλον ναι. Λύνουν δηλαδή το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργούν τα cool αλλά και προβληματικά μασκάκια των naked. Αυτή θα είναι η πιο ουσιαστική διαφορά με το SD και τώρα πια έχει νόημα.
    edit νοηματάρα.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Μια σκετη κ@υλα με ροδες ειναι κι αυτο και το σκετο.

Η απορια μου για το πώς τα πανε απεναντι στο καινουριο τουονο παραμενει παντως.

Αν και ειδικα τα καινουρια τουονο και sd δεν ξερω καν αν μπορουν να θεωρηθουν "συγκρισιμα" ή μηχανακια της ιδιας κατηγοριας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    τωρα κανεις σα γκομενα
    γιατι ρε γιατρουλη, αδικο εχω?

ξεκινησε η ducati...τωρα την ακολουθει και η ktm...αντε να δουμε που θα παει αυτος ο "χορος των κυβικων"...

λιγο παλιοτερα μονο σε dragster εβλεπες αυτο το νουμερο σε χωρητικοτητα μοτερ...

τωρα τα εχουμε για την πιστα, για το ταξιδι, για τις καγκουριες χωρις μασκακι...

ετσι για το γαμωτο δες λιγο την αρχη του thread για το συγκεκριμενο μηχανακι...πισω στο 2012...

δεν λεω, μπορει να εχω παραξενεψει κιολας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος

Αν και ειδικα τα καινουρια τουονο και sd δεν ξερω καν αν μπορουν να θεωρηθουν "συγκρισιμα" ή μηχανακια της ιδιας κατηγοριας.

το ίδιο στυλ με τους προκατόχους κρατούν και τα δύο μηχανάκια.

όσο συγκρίσιμα ήταν τα παλιά άλλο τόσο είναι και τα καινούρια.

Δεν είναι συγκρίσιμα. Τα tuono ανέκαθεν ήταν αυτούσιο αδελφάκι του SS μοντέλου, όχι κάτι που έμοιαζε με το μεγάλο. Σαν να παίρνεις το RC-8 και να του βάζεις τιμόνι.
    Το 1290 δεν είναι SS γυμνό, urban killer είναι μάλλον. Στην πίστα πάει μια χαρά, αν εξαιρέσεις το οτι ήταν μαλακό και έβρισκαν κάτω τα μαρσπιέ εύκολα. Το μέταλλο στις μπότες μου φαγώθηκε εντελώς, παρόλο που μάζευα τα πόδια όσο ήταν δυνατόν. Δεν μου φάνηκε τόσο δυνατό όσο λένε τα χαρτιά του, παρόλο που οι άνθρωποι της ΚΤΜ έλεγαν πως δεν έχουν αλλάξει κάτι στην δύναμη του μοτέρ για το test ride.
    Το tuono 1100 πιθανολογώ οτι θα είναι πιο δυνατό και πιο ακραίο, χωρίς την ροπή του 1290 (που σκοτώνει) και την φιλικότητα του.

Τα κυβικά δεν ξέρω γιατί σας ξενίζουν τόσο, εκτός και μλάμε για φορολογικούς λόγους. Τα 1200-1300-1400άρια 4Τ γυμνά (μπαούλα) που κυκλοφορούν χρόνια, γιατί δεν σας ξενίζουν?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι συγκρίσιμα. Τα tuono ανέκαθεν ήταν αυτούσιο αδελφάκι του SS μοντέλου, όχι κάτι που έμοιαζε με το μεγάλο. Σαν να παίρνεις το RC-8 και να του βάζεις τιμόνι.
    Το 1290 δεν είναι SS γυμνό, urban killer είναι μάλλον. Στην πίστα πάει μια χαρά, αν εξαιρέσεις το οτι ήταν μαλακό και έβρισκαν κάτω τα μαρσπιέ εύκολα. Το μέταλλο στις μπότες μου φαγώθηκε εντελώς, παρόλο που μάζευα τα πόδια όσο ήταν δυνατόν. Δεν μου φάνηκε τόσο δυνατό όσο λένε τα χαρτιά του, παρόλο που οι άνθρωποι της ΚΤΜ έλεγαν πως δεν έχουν αλλάξει κάτι στην δύναμη του μοτέρ για το test ride.
    Το tuono 1100 πιθανολογώ οτι θα είναι πιο δυνατό και πιο ακραίο, χωρίς την ροπή του 1290 (που σκοτώνει) και την φιλικότητα του.
    Thank you

Τα κυβικά δεν ξέρω γιατί σας ξενίζουν τόσο, εκτός και μλάμε για φορολογικούς λόγους. Τα 1200-1300-1400άρια 4Τ γυμνά (μπαούλα) που κυκλοφορούν χρόνια, γιατί δεν σας ξενίζουν?
    F@ck you

F@ck you

Εξαιρούνται τo GSX1400 που ανήκει στην καυλιάρα κατηγορία που γουστάρει ο DRBig
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εξαιρούνται τo GSX1400 που ανήκει στην καυλιάρα κατηγορία που γουστάρει ο DRBig
    Καλα που ειπες για τα γυμνα μονο αλλιως θα τα ακουγες κ απο δω....

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

δεν λεω, μπορει να εχω παραξενεψει κιολας...
    Να κανεις παρεα με τον σουπια......

Οι γεροι του μαπετ σοου του μοτο.γκρ

πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Καλα που ειπες για τα γυμνα μονο αλλιως θα τα ακουγες κ απο δω....

Βασικά κάτι κοφίνια στυλ CB είχα στο μυαλό μου...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    να επανέλθουμε στο θέμα μας;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	screenshot-29.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	335732

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Αλα SMT voyager...
    Τα κυβικα υπερβολικα αλλα σαν concept μου αρεσει πολυ. Προτιμω το smt που βασιστηκε στο 950-990.
    Aν ειχα φραγκα θα το ειχα ως ιδανικη λυση για ταξιδι (με καγκουριες). Ψηλο, ανετο (σε γωνιες), αρκουντως street, αρκουντως αρκουδογκαζο, αρκουντως καλοστημενο, δικυλινδρο.. Ε τι αλλο να ζητησει ενας ανθρωπας;; Αντε του κοτσαρεις και μια ζελατινα ψηλοτερη να μη σε τρωει τ'αγιαζι..

Δε μιλάμε για Honda έτσι;

Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    να επανέλθουμε στο θέμα μας;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	screenshot-29.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	103,3 KB 
ID:	335732

Να το βάψουνε πορτοκαλί και να μας το δείξουνε αθρώπινα ντε!

Νομίζω θα προτιμήσω το ολόγυμνο.

Αν είναι όπως τα λένε οι κάτοχοι κι όσοι το έχουν δοκιμάσει, το gt προσωπικά το βλέπω ως "τσάμπα συμβιβασμό".

Ούτε να πηγαίνω με ΜΩΤ 250 χωρίς ξύλο με ενδιαφέρει, και το άλλο νομίζω μου αρέσει πιο πολύ στο μάτι (να το δούμε βέβαια κι αυτό στο νορμάλ του όπως προείπα).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s

Tuono καινούργιο δεν έχω πετύχει αλλά ελάχιστα μηχανάκια έχουν καταφέρει να κάτσουν μαζί του ή να το περάσουν μέχρι τα 150, μετά ντάξει γεια σας
    Τελευταία τροποποίηση από macdeath_s; 16/05/2015 στις 01:29.

Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 1290 Super Duke
    από Black Mamba στο forum KTM
    Απαντήσεις: 470
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2018, 12:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •