Αν αναλογιστείς πως φανάρι και ζελατίνα δημιουργούν ένα είδος μπικίνι φέρινγκ που εδράζει στο πλαίσιο και όχι στα πιρούνια, μάλλον ναι. Λύνουν δηλαδή το μεγαλύτερο πρόβλημα που δημιουργούν τα cool αλλά και προβληματικά μασκάκια των naked. Αυτή θα είναι η πιο ουσιαστική διαφορά με το SD και τώρα πια έχει νόημα.
edit νοηματάρα.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Μια σκετη κ@υλα με ροδες ειναι κι αυτο και το σκετο.
Η απορια μου για το πώς τα πανε απεναντι στο καινουριο τουονο παραμενει παντως.
Αν και ειδικα τα καινουρια τουονο και sd δεν ξερω καν αν μπορουν να θεωρηθουν "συγκρισιμα" ή μηχανακια της ιδιας κατηγοριας.
γιατι ρε γιατρουλη, αδικο εχω?
ξεκινησε η ducati...τωρα την ακολουθει και η ktm...αντε να δουμε που θα παει αυτος ο "χορος των κυβικων"...
λιγο παλιοτερα μονο σε dragster εβλεπες αυτο το νουμερο σε χωρητικοτητα μοτερ...
τωρα τα εχουμε για την πιστα, για το ταξιδι, για τις καγκουριες χωρις μασκακι...
ετσι για το γαμωτο δες λιγο την αρχη του thread για το συγκεκριμενο μηχανακι...πισω στο 2012...
δεν λεω, μπορει να εχω παραξενεψει κιολας...
Δεν είναι συγκρίσιμα. Τα tuono ανέκαθεν ήταν αυτούσιο αδελφάκι του SS μοντέλου, όχι κάτι που έμοιαζε με το μεγάλο. Σαν να παίρνεις το RC-8 και να του βάζεις τιμόνι.
Το 1290 δεν είναι SS γυμνό, urban killer είναι μάλλον. Στην πίστα πάει μια χαρά, αν εξαιρέσεις το οτι ήταν μαλακό και έβρισκαν κάτω τα μαρσπιέ εύκολα. Το μέταλλο στις μπότες μου φαγώθηκε εντελώς, παρόλο που μάζευα τα πόδια όσο ήταν δυνατόν. Δεν μου φάνηκε τόσο δυνατό όσο λένε τα χαρτιά του, παρόλο που οι άνθρωποι της ΚΤΜ έλεγαν πως δεν έχουν αλλάξει κάτι στην δύναμη του μοτέρ για το test ride.
Το tuono 1100 πιθανολογώ οτι θα είναι πιο δυνατό και πιο ακραίο, χωρίς την ροπή του 1290 (που σκοτώνει) και την φιλικότητα του.
Τα κυβικά δεν ξέρω γιατί σας ξενίζουν τόσο, εκτός και μλάμε για φορολογικούς λόγους. Τα 1200-1300-1400άρια 4Τ γυμνά (μπαούλα) που κυκλοφορούν χρόνια, γιατί δεν σας ξενίζουν?
Να το βάψουνε πορτοκαλί και να μας το δείξουνε αθρώπινα ντε!
Νομίζω θα προτιμήσω το ολόγυμνο.
Αν είναι όπως τα λένε οι κάτοχοι κι όσοι το έχουν δοκιμάσει, το gt προσωπικά το βλέπω ως "τσάμπα συμβιβασμό".
Ούτε να πηγαίνω με ΜΩΤ 250 χωρίς ξύλο με ενδιαφέρει, και το άλλο νομίζω μου αρέσει πιο πολύ στο μάτι (να το δούμε βέβαια κι αυτό στο νορμάλ του όπως προείπα).