κλαίω![]()
![]()
![]()
![]()
Το κάψαμε όμως το θέμα...
κλαίω![]()
![]()
![]()
![]()
Το κάψαμε όμως το θέμα...
Φύγαμε...
ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Άντε τυχεροί ευκαιρία ψάχνατε να εκδηλωθείτε.........πέστε και ένα ευχαριστώ.
Ε ρε τι κάνει ο Έλληνας για το λουκ...!!!
Εμ γιαυτό βγήκαμε δεύτεροι σε όλη την Ευρώπη στα καγιέν.....!!!!!!!!
Η πλάκα είναι ότι τα αγοράζετε ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ και μετά ψάχνεστε στα after market
και χώνετε τα ευρώ να προσαρμόσετε επάνω στους αραμπάδες σας κανένα φεριγκάκι,
καμμιά ζελατινίτσα,που τις βάζεις επάνω και είναι όπως του γείτονα μου του ντελιβερά
με το ΠΑΡΜΠΡΙΖ που έχει στο παπάκι του....!!!!
Τα γυμνά ρε είναι για τους ρετρό τύπους,για του πορτιέρηδες στις ντίσκο και τα κωλόμπαρα,
για τους μπρατσερούς με τα αμάνικα μπλουζάκια που φαίνονται καλά οι δικέφαλοι,και για σπίτι, καφέ,
ντριφτάρισμα και life style.Οι υπόλοιποι αν δεν συμπεριλαμβάνεστε στις ανωτέρω κατηγορίες,ανήκετε
στην κατηγορία.............ΜΑΖΟΧΕΣ,εν έτει 2015:rotflmao:
Άντε κορίτσια...........περιμένω.
Λοιπον, δεν ξερω αν το παλικαρι, που ανοιξε το θεμα, παρει τελικα γυμνο, αλλα πραγματικα χαρηκα που ο τερενς μου θυμισε γιατι πηρα γυμνο!!!! Μονο που θα ηθελα να κανω μια προσθηκη στα λεγομενα του. Γυμνο παιρνει κανεις ακομη και αν ειναι χοντρος! Βολευει πολυ να πετας την κοιλια στο τεποζιτο. Μετα δε σε ενοχλει ο αερας, γιατι εισαι βραχος! Ωραια πραματα!!!!!![]()
![]()
Είχα 4 μέρες να μπω (διακοπευω και με κυνηγάει το αίσθημα Αλλά το μοτό....) μπαίνω εδώ και πάνε 10 λεπτά που κλαίω από τα γέλια, αλήτες, και με υποπτεύεται το αίσθημα (που στον π@τσ@ είναι τα εμοτικονς στο κινητό; μπαίνω με dolphin)
Γιατί όοοοοοοοοολα τα άλλα που έγραψε έχουν κάποια σχέση με την πραγματικότητα ας πούμε, και κόλλησες σε αυτό εσύ
Σφουγγάρισμα παίδες.
Να καθαρίσει και το θρεντ του παιδιού, να μαζευτούν και τα επικά αυτά ποστάκια σε θρεντάκιον κατά πως τους πρέπει.
Ζούμε μεγάλες στιγμές.
Μετά τα supersport πλέον ΚΑΙ τα γυμνά δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Διάλειμμα για διαφημίσεις.
Σε λίγο και πάλι χαζοί.
Το προσέξατε κύριοι,
ότι το πλησιέστερο θεματολογικά θέμα με το παρόν, είναι ΑΥΤΟ ε ?
Τυχαίο ? Δε νομίζω......
![]()
![]()
![]()
Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)