Αψογος οπως παντα! Το μοτερ εγινε αγνωριστο!! ανυπομονω να δω και το τεποζιτο-φτερα επανω,
πολυ καλη δουλεια!!
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
Σπύρο σιγα σιγά το τελειώνεις κι αυτό, θα πρέπει να βρείς κι αλλο από τώρα!
Αν θέλεις την γνώμη μου, το αποτέλεσμα θα αδικείται απο τα πολλά νίκελ αλλά και απο την μεγάλη διαφορά απόχρωσης μεταξύ σκελετού και υπόλοιπων μάυρων μερών. Ο σκελετός δείχνει σχεδόν γκρίζος μπροστά τους.
Δεν εχει να κάνει φυσικά με την δουλειά που εχεις κάνει εσυ.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
να σαι καλα καλλιτεχνη...τα κουστουμια βαφοντε το σαββατο λευκα(με μια εκπληξη)και μαυρη ριγα...αυτα αν προλαβω να παρω το ρεζερβουαρ μεχρι την παρασκευη απο την πλαστικοποιηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Αψογος οπως παντα! Το μοτερ εγινε αγνωριστο!! ανυπομονω να δω και το τεποζιτο-φτερα επανω,
πολυ καλη δουλεια!!
αστα να πανε οντως ψαχνω για καινουργιο project.η αληθεια ειναι οτι εχω μια προταση αλλα ειναι τετρατροχη και αν την αναλαβω δεν θα μπορω να την μοιραστω μαζι σας...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σπύρο σιγα σιγά το τελειώνεις κι αυτό, θα πρέπει να βρείς κι αλλο από τώρα!
Αν θέλεις την γνώμη μου, το αποτέλεσμα θα αδικείται απο τα πολλά νίκελ αλλά και απο την μεγάλη διαφορά απόχρωσης μεταξύ σκελετού και υπόλοιπων μάυρων μερών. Ο σκελετός δείχνει σχεδόν γκρίζος μπροστά τους.
Δεν εχει να κάνει φυσικά με την δουλειά που εχεις κάνει εσυ.
εχεις δικιο για την διαφορα σκελετου και μπροστινων αλλα τοσο μεγαλη ειναι μονο στις photo.απο κοντα δεν του δινεις σημασια...αυτο που θα εβγαζε ματια ηταν τα λαστιχα τα οποια ηταν με συγχρονη χαραξη και δεν ταιριαζαν καθολου,τελικα βρηκα τα καταλληλα αλλα θα ερθουν τελος του μηνα...
σειρα εχουν το διπλο σταντ για να σηκωσω τη μηχανη πιο ψηλα και να μπορεσω να δουλεψω και τα χαμηλα σημεια της μηχανης...
Αρχηγε !!τι εγινε??? και εσυ επεσες σε καταθλιψη???
Εγω δεν εχω τιποτε να κατσαβιδιασω και γλυκοκοιτασω κατι τελειως διαφορετικο απο μοτοσυκλετα....!!
Λες να ξανακυλισω???????
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
ευκαιρια να αναθερμανουμε τη συζυγικη μας σχεσηΑρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Αρχηγε !!τι εγινε??? και εσυ επεσες σε καταθλιψη???
Εγω δεν εχω τιποτε να κατσαβιδιασω και γλυκοκοιτασω κατι τελειως διαφορετικο απο μοτοσυκλετα....!!
Λες να ξανακυλισω???????
φτιαχνω σε μηχανουργειο ανοξειδωτο πειρο για το κεντρικο σταντ.το προβλημα ειναι οτι η τρυπα του σκελετου ειναι ενα χιλιοστο μεγαλυτερη απο του σταντ.ετσι θα ξεχειλωσω την τρυπα του σταντ για να περασω τον πειρο.12mm παχος 12cm μηκος και τρυπα για συρματασφαλιση τα χαρακτηριστικα του.μεχρι τοτε αναμονη