ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ σε ειδα κοπελαρα μου με το ασημι VARADERO σου και το πολυ ωραιο tatoo στο ωμο,ετρεχα να σε προλαβω αλλα ποοοοουυυυ με το κωλοπαπο...........![]()
ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ σε ειδα κοπελαρα μου με το ασημι VARADERO σου και το πολυ ωραιο tatoo στο ωμο,ετρεχα να σε προλαβω αλλα ποοοοουυυυ με το κωλοπαπο...........![]()
μαγκια ειναι ομως και να το παραδεχεσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Σε είδα στην Ακράτα, ημουν με το αυτοκινητο στο ρέυμα προς Αθήνα, με το χρυσό ss
Προσπέρνούσες αυτόν που με προσπερνούσε ΜΕ ΣΟΥΖΑ....Η απολύτη καγκουριά,
και την ζηλεψα γμτ....γιατι δεν έχω τα αρχ@@@ να την κάνω!!!!![]()
Σε είδα σήμερα το πρωί μπαγκαζιέρα Kappa των 52 λιτρων, να κινείσαι αναμεσα στα αυτοκίνητα.
Ανοιξε ο δρομος και απο κατω σου ειδα....
Ενα Hayabusa απαστράπτον-σε-πορτοκαλοκοκκινο-της-φωτιας-χρωμα να κινείται περήφανα με εσενα πανω του.
Σκέφτηκα οτι δεν εχω ξυπνησει καλά ακομα...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σε εκλεισα βγαινοντας απο ΣΤΟΠ!![]()
δεν σε ειδα! Αυτα που κοροϊδευω και με εξοργιζουν...
Χ3στηκα πανω μου και απο τον τρομο μου....ξύπνησα ιδρωμενος!
Ουφ!![]()
![]()
Δεν σε ειδα!
Συγνωμη!
![]()
Σας ειδα παιδακια με το Mercedes k to Audi TT να παιζεται στο δρομο κ να στριβετε με κοκινο μπροστα μου αναγκαζωντας με να κανω ταρζανιες για να μη γινουμε ενα ομορφο γλυπτο ολοι μαζι.
Σας ειδε ομως κ το περιπολικο που ηταν σταματημενο πιο κατω. Οταν μας σταματησε κ τους 3 ειχατε χασει το ομορφο ροδαλο σας χρωμα, το δικο μου ειχε χαθει απο πιο πριν.
Οση ωρα ο ενας αστυνομικος αδιαφορουσε για τις δικαιολογιες κ εγραφε αυτο που αργοτερα θυμιζε αποδειξη σουπερ μαρκετ 10μελους οικογενειας που της εκατσε το τζοκερ, ο αλλος ειχε ερθει σε μενα να δει αν ειμαι καλα κ να μου ζητησει να περιμενω 5 λεπτα.
Επρεπε να εχω φωτογραφικη μαζι μου να καταγραψω το λιποθυμικο επεισοδειο που ειχατε οταν ο κυριουλης αφου σας εγραψε, ζητησε τα στοιχεια μου για να κανω μηνυση για αποπειρα φονου εκ προμελετης.![]()
Οσο περιμενατε να ερθει γερανος να παρει τα αυτοκινητα σας ο κυριουλης Νο1 με ενημερωσε οτι επειδη κοιτωντας τα αρχεια ειχε βρει κ αλλη παρομοια βεβαιωμενη παραβαση κ ειχε κεφια.. θα τους κραταγε ενα βραδυ μεσα κ θα τους αφηνε το πρωι ελπιζοντας οτι αυτο θα τους συνετισει.
Ελπιζω να πιασει το κολπο καλε κυριε μπατσουλη και αν κ ξερω οτι δε θα το δεις αυτο, η προταση μου για μπυρες ισχυει
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Σας ειδα παιδακια με το Mercedes k to Audi TT να παιζεται στο δρομο κ να στριβετε με κοκινο μπροστα μου αναγκαζωντας με να κανω ταρζανιες για να μη γινουμε ενα ομορφο γλυπτο ολοι μαζι.
Σας ειδε ομως κ το περιπολικο που ηταν σταματημενο πιο κατω. Οταν μας σταματησε κ τους 3 ειχατε χασει το ομορφο ροδαλο σας χρωμα, το δικο μου ειχε χαθει απο πιο πριν.
Οση ωρα ο ενας αστυνομικος αδιαφορουσε για τις δικαιολογιες κ εγραφε αυτο που αργοτερα θυμιζε αποδειξη σουπερ μαρκετ 10μελους οικογενειας που της εκατσε το τζοκερ, ο αλλος ειχε ερθει σε μενα να δει αν ειμαι καλα κ να μου ζητησει να περιμενω 5 λεπτα.
Επρεπε να εχω φωτογραφικη μαζι μου να καταγραψω το λιποθυμικο επεισοδειο που ειχατε οταν ο κυριουλης αφου σας εγραψε, ζητησε τα στοιχεια μου για να κανω μηνυση για αποπειρα φονου εκ προμελετης.![]()
Οσο περιμενατε να ερθει γερανος να παρει τα αυτοκινητα σας ο κυριουλης Νο1 με ενημερωσε οτι επειδη κοιτωντας τα αρχεια ειχε βρει κ αλλη παρομοια βεβαιωμενη παραβαση κ ειχε κεφια.. θα τους κραταγε ενα βραδυ μεσα κ θα τους αφηνε το πρωι ελπιζοντας οτι αυτο θα τους συνετισει.
Ελπιζω να πιασει το κολπο καλε κυριε μπατσουλη και αν κ ξερω οτι δε θα το δεις αυτο, η προταση μου για μπυρες ισχυει
![]()
![]()
τετοια αστυνομια να την πληρωσω 10 φορες, οχι μια!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τετοια αστυνομια να την πληρωσω 10 φορες, οχι μια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αυτά Ευρώπη έγιναν ή Αμερική;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
![]()
![]()
![]()
Χίλια μπράβο στους αστυνομικούς, που ισοφάρισαν τους "συνάδελφούς" τους που σε αντίστοιχη περίπτωση που έγραψε κάποιος εδώ μέσα δεν έκαναν τίποτα...
Πραγματικά μπράβο τους!!!![]()
![]()
Είναι κάτι φορές που ενώ όλα είναι σκ@τ@ βλέπεις κάποιους τέτοιους ανθρώπους και συνεχίζεις να έχεις ελπίδες!
Υ.Γ.: πες μου ότι το TT ήταν κόκκινο και ο οδηγός του πιτσιρικάς ξανθός με σπαστική φωνή... και κερνάω μπύρες όλο το φόρουμ!
+10000000Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Αυτά Ευρώπη έγιναν ή Αμερική;![]()
Χίλια μπράβο στους αστυνομικούς, που ισοφάρισαν τους "συνάδελφούς" τους που σε αντίστοιχη περίπτωση που έγραψε κάποιος εδώ μέσα δεν έκαναν τίποτα...
![]()
Είναι κάτι φορές που ενώ όλα είναι σκ@τ@ βλέπεις κάποιους τέτοιους ανθρώπους και συνεχίζεις να έχεις ελπίδες!
Υ.Γ.: πες μου ότι το TT ήταν κόκκινο και ο οδηγός του πιτσιρικάς ξανθός με σπαστική φωνή... και κερνάω μπύρες όλο το φόρουμ!![]()
κ τα 2 αυτοκινητα ηταν σε αποχρωσεις του γκρι. Επισης το σκηνικο εγινε κυπρο, οποτε μαλλον γλυτωνεις τα εξοδα για τις μπυρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Υ.Γ.: πες μου ότι το TT ήταν κόκκινο και ο οδηγός του πιτσιρικάς ξανθός με σπαστική φωνή... και κερνάω μπύρες όλο το φόρουμ!
Αντιστοιχα καλους μπατσουληδες εχω πετυχει κ στην Ελλαδα, οπως αντιστοιχα κακους κ στην κυπρο.
εχει να κανει με τον ανθρωπο οχι με τη στολη που φοραει
![]()
![]()
Το 'χα πάντως ότι δεν ήταν στην Ελλάδα ε; Μπορεί πολύ κοντά αλλά όχι Ελλάδα.![]()
Κρίμα... πίστεψέ με προτιμούσα τις μπύρες...![]()
Πως ακριβως παιρνεις ελπιδα?ολα κ ολα 2 περιστατικα εχω δει εδω μεσα,αυτο κ εκεινο με το Ζητα που ενημερωνε τα παιδια για τον εξοπλισμο μηχανης κ οτι παρακατω ο δρομος ειναι επικινδυνος κ οτι δεν προσεχουν τα αμαξια. Πως να παρεις ελπιδα οταν ειναι 2 περιστατικα σωστα και 10.000 τα λαθος? Μπουρδελο ειναι η αστυνομια,δε γινεται οταν βλεπεις περιπολικο να φοβασαι κ να ψαχνεσαι αν ειναι ολα προβλεπομενα,για να γλυτωσεις την κληση κ τα τρεχαματα. Επρεπε να βλεπουμε ενστολο και περιπολικο και να τους καλωσοριζουμε επειδη μας προσεχουν.. Αλλα που...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Αυτά Ευρώπη έγιναν ή Αμερική;![]()
![]()
λοιπον
λεβεντοτσολιας με transalp παλιο με το κρανος κρεμασμενο.......στο αριστερο πισω φλας........
και ν2 λεβεντοτσολιας με piaggio απο αυτα τα <ηθελα αμαξι αλλα δεν ειχα φραγκα> που ειναι ο οδηγος προστατευμενος προστα πανω και πισω και δεν χωραει 2ο ατομο....ελα ομως που εσκασε γκομενα και καπως επρεπε να την φορτω....ε την φορτωσε στην σχαρα (ναι ναι απεξω απο το μηχανακι) και αυτη μισοκωλη καθησμενη να προσπαθει να κρατηθει απο το -πως να το πω....-αμαξωμα??![]()
κουτι??
![]()
με τα ποδια στον αερα και το κεφαλι αριστερα για να μιλαει και με τον οδηγο....
φωτο δεν μπορουσα να βγαλω.........
γελαγα.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37: