Σελίδα 4 από 133 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ανακάλυψα κάτι απίστευτα σοκαριστικό!!! Την πληροφορία την έχω ήδη στείλει στα γραφεία ΠΑΣΟΚ & ΝΔ προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν ως κρυμμένο άσσο στην προπαγάνδα τους... φυσικά και θα λάβω ανταλλάγματα για αυτό, μ@λ@κ@ς είμαι; Ένα πάντως είναι σίγουρο... μετά από αυτή την αποκάλυψη τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσουν κάτω από το 1%.

AZIRIS... χθόνια θεότητα του Ινδουϊσμού, θεά των λοιμών, των καταποντισμών, του πολέμου, της πείνας και όλων των δεινών... η AZIRIS κατοικοεδρεύει στα έγκατα της Γης, κρέμεται ανάποδα σαν νυχτερίδα, περπατά προς τα πίσω, μιλά σε Rewind και οι μέρες της μετράνε αντίστροφα! Η AZIRIS ήρθε στη ζωή με ανάσταση από το θάνατο της και θα πεθάνει όταν γεννηθεί, κάτι σαν τον Benjamin Button, αλλά στο πολύ πιο κακό και σατανικό του! Είναι μια "ανάποδη" θεότητα, αλλά... όταν ανεβαίνει στην επιφάνεις της Γης όλα αντιστρέφονται, εκτός από την κακία της και τον όλεθρο που σκορπά! Και όταν λέμε αντιστρέφονται όλα εννούμε και τ΄όνομα της!!! ...SIRIZA!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled.JPG 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	57,2 KB 
ID:	258061

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Πάντως εχθές που άκουσα το Τσιπρόπαιδο στη ΝΕΤ σε συνέντευξη με τον Κούλογλου, μια χαρά τα είπε... ..
    Πέταξε όμως και ένα ...."Αν δεν τα καταφέρουμε εμείς,δεν θα τα καταφέρει κανένας!" όπα ρε Τσακ

επειδή είναι πολλές οι απαντήσεις θα προσπαθήσω να τα συνοψίσω όλα.....

α. ναι όταν πέφτω στον γκρεμό προσπαθώ να κρατηθώ από όπου μπορώ.... θέλω να πιστεύω οτι τώρα (ακόμα και την ύστατη στιγμή) έχω την "πολυτέλεια" να τσεκάρω απο που ίσως να μπορώ να πιαστώ.... ειδάλλως η κουβέντα μας δεν θα είχε νόημα

β. να μην φοβάμαι την απομόνωση.... μάλιστα.... όλος ο (δυτικός ή αυτός που κινεί τα νήματα αν θέλετε) κόσμος είναι στο παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης και εμείς θα το παίζουμε τρελίτσα και sea, sun & sex? μήπως παράγουμε κάτι (εκτός των ανωτέρω τριών για το οποίο τελευταίο έχω τις αμφιβολίες μου πλέον) το οποίο είναι τόσο γαμάτο και απαραίτητο στους άλλους και δεν μπορούν να μας αποφύγουν? ακόμα και τον τουρισμό που είχαμε, τον σκίσαμε....

γ. θέλω να πιστεύω οτι πάτο δεν έχουμε πιάσει ακόμα.... οπότε, ναι έχουμε να χάσουμε.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Ακούσατε μήπως τον Χρυσοχοίδη???
    θα πεθάνετε στο γέλιο...

Το ζουμί...

" Την ελευθερία μας λοιπόν, ότι θα κυκλοφορούν συμμορίες με καλάσνικοφ αυτοί οι οποίοι θα καταλύσουν τη δημοκρατία, τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία και θα κυριαρχεί ο ένας πάνω στον άλλον ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η συμμορία του και πόσα καλάσνικοφ έχει.
    Δηλαδή θα πάμε πια σε εμφύλιο πόλεμο.' "

http://www.apocalypsejohn.com/2012/0...post_2892.html

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    ... φυσικά και θα λάβω ανταλλάγματα για αυτό, μ@λ@κ@ς είμαι; ....
    έλπίζω να μην σου τάξαν πρόσληψη στο δημόσιο...... χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    Καλύτερα έτσι
    ΟΧΙ παραθέσεις στα μυνήματά μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

γ. θέλω να πιστεύω οτι πάτο δεν έχουμε πιάσει ακόμα.... οπότε, ναι έχουμε να χάσουμε.....
    Αυτό πιστεύεις,τα άλλα είναι παράγωγα αυτής της θέσης...Τον πάτο της καταστροφής δεν τον έχουμε πιάσει ακόμα,το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να μη τον πιάσουμε...Άμα φτάσουμε εκεί....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Ακούσατε μήπως τον Χρυσοχοίδη???
    θα πεθάνετε στο γέλιο...

Το ζουμί...

" Την ελευθερία μας λοιπόν, ότι θα κυκλοφορούν συμμορίες με καλάσνικοφ αυτοί οι οποίοι θα καταλύσουν τη δημοκρατία, τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία και θα κυριαρχεί ο ένας πάνω στον άλλον ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η συμμορία του και πόσα καλάσνικοφ έχει.
    Δηλαδή θα πάμε πια σε εμφύλιο πόλεμο.' "

http://www.apocalypsejohn.com/2012/0...post_2892.html
    Εμφυλιος με συμμοριες με καλασνικωφ δεν γινεται στην Ελλαδα.Ως γνωστον οι συμμοριες αυτες ανηκουν στην αλβανικη,ρωσσικη και αλλες μαφιες.Αυτες που πολεμησε ο Χρυσοχοιδης ως υπουργος.
    Οπως ελεγε κι η Μαλβινα:
    Οξω πουστη απ την παραγκα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    Ο Γιωργάκης όταν ανέβηκε είχε τρελή εμπειρία δεν το συζητώ. Όπως και ο Καραμανλής. Αυτό που έχει ο Τσίπρα και δεν έχουν οι άλλοι 2 , είναι μια μικρή στάλα ιδεολογίας και θέλησης για αλλαγή. Και όλο αυτό μου θυμίζει " πατριώτη σου πέρνουμε το σπίτι για να μην στον πάρουν οι κομμουνιστές". Δηλαδή τι χειρότερο κακό μπορεί να κάνει ο Τσίπρα;
    Get your motor running..

Και ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ για μένα ...δεν τον κρατανε απο τα @@

είναι άφθαρτος, δεν έχει μπλεχτεί , δεν έχει πλουτίσει απο μίζες...

όλοι οι άλλοι είναι τσιμεντομένοι και τους απειλούν ότι άμα κανουν μαλακία θα τους πετάξουν στην θάλασσα

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι η εξεταστική του ΣΑμαρά έβγαλε ΛΑΔΙ τον Τσοχατζόπουλο, ο ΒΕνιζέλος ζήταγε με θράσσος να του ζητήσουν συγνωμη και οι αριθμοί που είχαν βγει (λογαριασμών τραπέζης) δήλωνε ότι πιο πολύ του φαίνονται για τηλεφωνικοί αριθμοί.
    μιλάμε για πραγματικό ΘΕΑΤΡΟ

ΑΝ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΕΕΕ #$%^$%&*^$*^%%$$#!@$
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

όπου γης Το avatar του/της iosif
    να πω και γω μια ερωτηση?

αν οχι τωρα
    ποτε?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

<<Έκλεισε η συμφωνία για την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες. Η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο...... Πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την επιτυχή έκβαση της συμφωνίας ήταν ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης και ο γιος της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Κώστας Μπακογιάννης(!!!!!!!!!!!!!!),δήμαρχος Καρπενησίου(!!!!!!!!!!!!!!). Στη συνάντηση Αντώνη Σαμαρά και Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία έγινε προχθές το βράδυ ήταν παρόντες και οι δύο "προξενητές". >>

http://www.enikos.gr/ekloges-2012/44...on_Samara.html

Θα πάρει τη Ντόρα,την οποία σούταρε από τη ΝΔ επειδή υπερψήφισε το πρώτο μνημόνιο,και θα πάνε να διαπραγματευτούν σκληρά με τη Μέρκελ

Και ο εγγονός του Μητσοτάκη πολιτικός...Έχει μέλλον η χώρα

ναι σε όσα λέτε αλλά οι δηλώσεις των στελεχών του το τελευταίο διάστημα είναι για τον γάιδαρο καβάλα....

αυτό είναι που με φοβίζει....

επιπλέον στην ουσία δεν μιλάμε για κόμμα.... μιλάμε για πολλές τάσεις υπό την ίδια στέγη/όνομα.... ελοχεύει ο κίνδυνος λοιπόν εφόσον μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση στα δύσκολα να έχουμε πάλι πολιτική αστάθεια....΄
    στην χαρά (2ο κόμμα) είναι όλοι αγκαλίτσες και φιλάκια, στα δύσκολα???

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μπορουν να βγαζουν καθημερινα τον παγκαλο?
    πλιζ !
    και εναν αλλο λυκουρετζο που δηλωσε οτι εαν βγουμε απο το ευρω θα ειναι "σαν πυρηνικο δυστυχημα" . δεν του πε κανενας οτι αυτοι που τα πιστευουν πεθαινουν λογω γηρατειων?

ο μανος εντωμεταξυ (ο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ φιλελευθερος) δεν θελει νδ, για αυτο μιλαει με πασοκ και προτεινει και κοινο κομμα νδ/πασοκ

δεν μιλαμε για δεξια πολυκατοικια αλλα για ολοκληρο οικοδομικο τετραγωνο

ειλικρινα. μπορουν να δινουν καθε μερα συνεντευξεις?ειδικα οταν το πανε στο προσωπικα και δεν αντιλαμβανονται οτι στα παπαρια του κοσμου ο τσιπρας, αλλη πολιτικη θελει ο κοσμος ρε!
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

α. ναι όταν πέφτω στον γκρεμό προσπαθώ να κρατηθώ από όπου μπορώ.... θέλω να πιστεύω οτι τώρα (ακόμα και την ύστατη στιγμή) έχω την "πολυτέλεια" να τσεκάρω απο που ίσως να μπορώ να πιαστώ.... ειδάλλως η κουβέντα μας δεν θα είχε νόημα

β. να μην φοβάμαι την απομόνωση.... μάλιστα.... όλος ο (δυτικός ή αυτός που κινεί τα νήματα αν θέλετε) κόσμος είναι στο παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης και εμείς θα το παίζουμε τρελίτσα και sea, sun & sex? μήπως παράγουμε κάτι (εκτός των ανωτέρω τριών για το οποίο τελευταίο έχω τις αμφιβολίες μου πλέον) το οποίο είναι τόσο γαμάτο και απαραίτητο στους άλλους και δεν μπορούν να μας αποφύγουν? ακόμα και τον τουρισμό που είχαμε, τον σκίσαμε....

+100000000000000

Ο πάτος δέν έχει έρθει ακόμα. Ένα παράδειγμα πάτου;

Μία χρεωκοπημένη χώρα που δέν παράγει τίποτα(ή έστω αμελητέα), με φοβερά υποτιμημένο νόμισμα, με ελλείψεις σε φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης όπως και κάυσιμα, με διχασμένους πολιτικά(και στα άκρα-βλέπε άνοδος ΧΑ κλπ) πολίτες, με μία Ευρωπαϊκή Ένωση να την μισεί θανάσιμα για ευνόητους λόγους(κόστος εξόδου, κατώτατοι μισθοί μεγαλύτεροι απο κατώτατους χωρών που παράγουν όπως Ισπανία/Πορτογαλία, έβριζε τους γερμανούς και έκαιγε σβάστικες στο σύνταγμα και μίλαγε για νέα ολοκαυτώματα αλλά ψηφίζει τους ίδιους τους ναζί μέσα στη βουλή της και ας έχει υποφέρει απ αυτούς κλπ), με διαλυμένες στρατιωτικές συμμαχίες στη γειτονιά(ο ένας δέν πάει τους ρώσους, ο άλλος τους ισραηλινούς κλπ) και με ένα ζόρικο γείτονα(που είμαι σίγουρος ότι θα κάνει καμια 'τσαχπινιά').

Φανταστείτε υπο αυτές τις συνθήκες να κάτσει και κανα θερμό επεισόδιο στη χώρα αυτή.

Νομίζω είναι πασιφανές πως ακόμα υπάρχει μία απόσταση απο τον πάτο.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Σελίδα 4 από 133 ΠρώτοΠρώτο 1234567891454104 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray