Στο πικαπ της αναφλεξης υπηρχε καποια διαφορα στα καπακια,οχι στο σημαδι χρονισμου αλλα στην μια απο τις 3 βιδες που το κρατανε.
Στο νεο κασωμα η πανω βιδα ειχε διαφορα 4 χιλιοστων μετατοπιση δεξια σε σχεση με το παλια καπακια.
Εβγαλα πατρον με χαρτονι,οι 2 κατω βιδες ειναι στις ιδιες θεσεις οπως και το σημαδι χρονισμου,οποτε με το τρυπανι "εφαγα" οσο χρειαζόταν την τρυπα στο πικαπ και μπηκε στη θεση του.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από soter3gm; 10/05/2013 στις 10:58.
Επιτελους ηρθε η ωρα να μπει μπροστα.
Υπαρχει αγωνια αν κατι δεν πηγε καλα στο δεσιμο του μοτερ,μην ξεχναμε οτι λυθηκαν τα παντα και μπηκαν επανω ξανα,οποτε το λαθος ειναι παντα μεσα στις πιθανοτητες με οτι αυτο συνεπάγεται ...
Γυρισα αρκετες φορες τον κινητηρα μετα απο τον χρονισμο με το κλειδι και ολα φαινοταν μια χαρα,μπηκαν τα ρευματα στη θεση τους και ηρθε η ωρα!
Πηρε μπροστα λοιπον ο θορυβος αν και φοραει πλεον ελευθερας εξατμιση μπορει να διακρινει καποιος οτι δεν ακουγονται καδενες και μεταλλικος θορυβος στο μοτερ,δυστυχως ομως αναγκαστηκα να βγαλω τα καρμυρατερ ξανα γιατι στο μαρσαρισμα που εκανα δεν επεφταν οι στροφες
Περιττό να πω οτι το βγαλε-βαλε καρμυρατερ και φιλτροκουτι με τις λαστιχενιες εισαγωγες ειναι απο τις ποιο δυσκολες δουλειες που εχω κανει σε αυτη την μοτοσυκλετα,εγινε ενας ελενχος στα φλοτερ,χρησιμοποιησα το οργανακι που κατασκευασα για να ελενξω την σταθμη καυσιμου στο καθε καρμυρατερ οπως φαινεται σε προηγουμενες φωτογραφιες που εβαλα,...ολα φαινοταν ενταξει.
Ξανα πανω λοιπον και είμαστε έτοιμοι για δοκιμη:
Εντέλει μαλλον καποιο σκουπιδακι πρεπει να ειχε περασει στα καρμυρατερ γιατι αυτη την φορα με 1-2 μαρσαρισματα εστρωσε το δουλεμα
Ενα σχετικο βιντεακι την ωρα που εκανα συγχρονισμο με τα οργανα του Γιωργου.
αψογος πραγματικα!!! αυτο ειναι που λεμε το καλο πραμα αργει ε?
πολυ καλος.περιμενο να το δω ολοκληρωμενο.
vag 70.ντου απο παντου...
το'βγαλες στο δρομο?
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis